IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 393 394 395 396 397 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Sep 21 2007, 09:54 PM
Post #3941

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua super fain!!

Roxanico bucurii mari de la Anastasia!

Bun ceaiul ala Doctore, il beau si eu uneori.

Astazi mancat bine si frumos (e asa bine cand apuc sa imi iau ceva de mancare cu mine!)
ora 8: un mar
ora 9: ceai verde cu rozmarin+ fructoza+ fulgi de ovaz
ora 12: legume ( praz, conopida, brocoli, masline) sote ( adica undite in ulei de masline), o portie foarte mare
ora 17: 2 mere, 2 pere
ora 21: 3 rosii, 5 masline, 2 gogosari si juma' de morcov rontaite ca atare

Am pregatit o ciobica de pui pt. maine si pt. mine! De aia am rontait legume, ca in timp ce faceam ciorbica imi luam si eu masa de seara ( vezi ce bine te inteleg, Pescarush!). Dar, chiar voiam sa va intreb , borsul de putina, ala care e facut din tarate si huste e conform nu?!

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!! Ce va invidiez ca aveti sambata liber (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) .

Go to the top of the page

+Quote Post
dona_r
post Sep 22 2007, 09:09 AM
Post #3942

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna fetelor
eu am mincat ieri dimineata omleta cu sunca si rosii
la prinz trei felii de salam cu rosii-nu avusesem timp sa gatesc
la cina salata de ton cu legume.
insa inainte de culcare,ca o disperata am bagat niste cascaval si apoi m-am trezit si am luat 2patratele de ciocolata 85%.
nu prea suna a faza 1,nu?
cascavalul este permis?voi aveti o ora de cina stricta?

+Quote Post
Leea
post Sep 22 2007, 10:20 AM
Post #3943

Incurabil

Member No.: 352

Kalua, mare noroc avem noi cu tine, zau! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Daca era sa rasfoiesc toate postarile ca sa caut retete, incarunteam si mai rau (by the way, cred ca totusi va fi cazul sa-mi vopsesc parul; incredibil ce am incaruntit in ultimul an (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )

Ma tot bate gandul sa-mi fac niste clatite cu faina integrala pentru dimineata, dar n-as vrea cu gem sau altceva dulce, ca tocmai ce ma dezobisnuisem de dulciuri. Dati niste idei, plz!
Sa nu fiu totusi completelly off topic:

MD - iaurt 0,1%, paine de filosof; 1 cafeluta
P - mici + salata
C - ciuperci de padure cu usturoi, telemea+ salata; 2-3 nuci

Dupa-masa fac ce fac si nu scap fara fructe. Peste tot am citit ca glicemia scade la mijlocul diminetii, asa-i regula ei. Ei bine, a mea o ia razna de obicei dupa pranz cam la o ora, cand ma apuca mancatul din nou. Rezist cum pot pana pe la 6 seara, dar atunci trebuie sa mananc un fruct-doua. O fi de vina si pofta de dulce pe care trebuie sa mi-o reprim mereu ca sa nu ma fac iar cat Casa Poporului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am incercat eu sa ma pacalesc cu ceaiuri, multa apa, sa mananc mai mult la pranz ca sa ma umplu bine - nu functioneaza nimic! La un ceas, maximum doua dupa masa de pranz, imi vine sa bantui iar prin bucatarie. Prost obicei!

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2007, 12:10 PM
Post #3944

Musafir

Leea, poate pofta vine de la creieras. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu poti sa-ti aranjezi niste intalniri importante prin oras pe dupa-masa? Ma gandesc ca asta ar fi o solutie.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 22 2007, 02:37 PM
Post #3945

Musafir

Kalua, spune-mi, te rog frumos, pot face paine din 300g tarate grau si 500g faina secara???? D-aia pt mese lipidice, ca s-o mananc cu zacusca. Sunt disperata! N-am gasit faina integrala de grau, doar de secara aveau. Pot? Asta ar insemna 37,5% tarate/ fibra. E OK? Bag si 1 ou, un praf de copt (de parca ar ajuta la ceva) si ulei de masline.

@leea: mie-mi placeau clatitele cu b proaspata si coaja rasa de lamaie...te ajuta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2007, 03:53 PM
Post #3946

Musafir

Poti, de ce nu? Graul nu-i cu nimic special, e chiar mai ordinar si ieftin decat orice alta cereala.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 22 2007, 04:03 PM
Post #3947

Musafir

Grazie mille! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Acum o tai la bucatarie si pun de-o paine cu secara, in premiera mondiala!!!! Mamaaaa, deja visez la mic dejunul de maine, cu painica gustoasa si zacusca beton de buna!!!! Iamiiiiii!

+Quote Post
Leea
post Sep 22 2007, 06:11 PM
Post #3948

Incurabil

Member No.: 352

dr_wise: Mersi de pont. Am sa-ncerc. Nu vreau cu nici un chip sa pap dulce.

Kalua, asa as zice si eu, ca de la cap incep sa ma... Pardon! Dupa amiaza sunt mult mai ocupata decat dimineata, da' sa vezi cum astept ora pe care mi-o stabilesc pentru gustarica de d.m. (i.e. fructe), mai ceva ca drogatii! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 22 2007, 06:30 PM
Post #3949

Musafir

Doftoreaso, te-ai bagat in bucatarie cu totul? Eu mi-am facut o masca de par din aia naturista si stau cu casca pe cap acusica. Il astept pe barbata-miu sa vina de la cumparaturi, ca suiera vantul pe la noi prin frigider. Mi-a adus maica-mea un pepene verde, desi i-am zis sa nu mai imi cumpere. Diseara mergem in Music Club.
Ieri:
D: un mar, dupa, iaurt cu fulgi
P: ciorba de fasole, mancare de varza cu piept de pui la gratar; desert migdale si alune de padure
C: 4 nectarine
Azi (mancat aiurea ca ordine)
D: iaurt cu fulgi si gem dietetic
P: un mar, dupa o portie babana de inghetata Diet cu alune de padure (gata, am terminat-o si nici ca mai cumpar din cauza ca ma deranjez la stomac de la ea; cine stie ce chimicale mai pun astia in ea)
C: un pate Inedit (ramasite de prin iunie) cu rosii si il astep pe al meu sa vina cu pui rotisat...care va fi tot cu rosii.

Va pup si weekend placut!

+Quote Post
pescarush
post Sep 22 2007, 07:10 PM
Post #3950

Musafir

irinica (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Super kalua (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) multumim!
eu m-am facut harnicuta azi, am fost la piata, mi-am luat un galetoi de ardei capia sa-i coc, sa-i pun in congelator, am mai facut si curat prin casa (mai am, inca n-am terminat (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) )
Azi mi-am propus sa mananc:

D - fulgi de ovaz cu lapte
P - curcan la cuptor cu salata
C - salata de vinete cu ardei copti.

si-acum (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ca mi-e mancarea pe foc, si mai am atata de lucru azi...

+Quote Post

685 Pages V  « < 393 394 395 396 397 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:19 AM