IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 394 395 396 397 398 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Sep 22 2007, 07:17 PM
Post #3951

Musafir

Pai sa stii ca am avut un puseu de creatie astazi, teribil!!!
Si eu ma deranjez la stomac de la inghetata aia Elion, cred ca-i prea plina de indulcitori.
Hai sa va zic ce-am produs today:
- ciorba din oase de vitel(bineinteles, oase cu carne)
- saramura de pui
- paine MM
- zacusca
- prajitura cu visine, stafide si mere pt restul gastii
Am avut un elan de zile mari.
Meniul:
d - omleta cu mozarella, parmezan, sunca Praga, busuioc, piper, o rosie, ceai din capsuni si fragute (cu lamaie), cafea black
14:30: migdale prajite/ 50g
p (pe la ora 16:00): ciorba de vitel cu smantana, saramura de pui, desert cioco 85% cacao (mai, inhulecau ai mei la o inghetata cu cioco, rom, frisca si stafide, de ziceai ca-i ultima inghetata de pe pamant!!! i-am spus lui fiu-meu sa-mi dea si mie o lingurita, a sarit ca ars ca n-am voie, asa ca a tb sa atac ciocolata mea)
Toata dupa-amiaza, incepand cu ora 17:00 am gustat zacusca, daca-i suficient de sarata, daca-i piperata, etc.
Acum 20 min, desi stiu ca n-am voie seara, am rontait un cub de paine, prea mirosea frumos si avea coaja excitant de rumena!!! Suculetele mele gastrice s-ar fi rasculat de suparare daca nu le-as fi dat macar un colt de painica.
In mometul asta savurez un ceai "vis de iarna" cu lamaie...are hibiscus, macese, cuisoare, scortisoara, mere, coaja de portocala.
Gata, asta fuse meniul.
La pranz am vrut sa fotografiez saramura, arata bestial de bine, dar au venit termitele, lasate infometate pana la ora 16:00 si in cateva minute a disparut tot! Nici n-am avut timp sa merg dupa aparatul foto, sa-i pun bateriile si sa ma intorc in bucatarie.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Sep 22 2007, 08:11 PM
Post #3952

Musafir

Oau...esti tare dr_wise. Eu nu mai plec in club, ca tot deranjata la stomac sunt si ma simt cam rau. Gata...m-am saturat pana-n gat de inghetata. Ma apuc sa vad episoade din Prison Break. DH-ul va incepe pe 30 septembrie. Atunci e 'on air' primul episod.

Cred ca mai tarziu o sa mai mananc niste nectarine, pentru ca arata prea bine si nu rezist.
Pescarush, si eu am in plan sa coc ardei maine. Mai vreau sa fac si niste pui cu smantana si ciuperci si chiftelute (toate conforme). O sa caut pe aici o reteta de pui cu smantana.

+Quote Post
irinica
post Sep 23 2007, 01:12 PM
Post #3953

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Doctore, da' ce bucatareala pe tine, se vede treaba ca ti s-a terminta concediul si aici (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) .

Roxanico, eu am facut pui cu smantana conforma (slaba) si s-a branzit smantana si arata groaznic.

Ieri am mancat:
ora 9: 3 pere
ora 14: salata cu ton in ulei ( ton, gogosar, rosii)
ora 16: ciorbica de pui ( pui, praz, gogosari, ardei gras, dovlecel, , radacina si frunze de patrunjel si de telinA, bors) cu iaurt 0,1% grasime
ora 20; pere

astazi: ora 9: pere
acum ciorbica de pui

+Quote Post
kalua
post Sep 23 2007, 01:23 PM
Post #3954

Musafir

Daca puneti smantana degresata, aceasta se adauga dupa ce oala a fost luata de pe foc. Ca sa nu se branzeasca.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 23 2007, 05:26 PM
Post #3955

Musafir

Da, domle!
Ieri fuse ziua de bucatareala, astazi fuse ziua de sport, natura, tinerete!!!
Meniul de astazi:
d - painica cu zacusca, ceai, cafea
13:30 - 2 pere + 1 mar
16:00 - ciorba de vitel, saramura de pui, cioco 85%
seara - habar n-am...parca as manca o inghetata...acum o tai caine sur la carrefour! impreuna cu fiu-meu!

+Quote Post
irinica
post Sep 23 2007, 07:15 PM
Post #3956

Obsedat

Deci ...ramasesem la ciorba

ora 18: 2 pere
ora 19.30: pui la ceaun cu garnitura de...conopida cu maioneza

Daca nu mi-ati raspuns, inseamna ca branza si smantana ( din lapte de vaca) facute la tara ( adik de o bunicuta care imi aduce in fiecare vineri) nu e voie!?

+Quote Post
robertina
post Sep 23 2007, 07:51 PM
Post #3957

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Ceao fetele!
Astazi am mancat 2 linguri de piure de cartofi facut cu smantana,de la baiatul meu din farfurie,cu gratar de porc,cas si salata de rosii.N-am rezistat,dar acum cand ma uit in oglinda,am impresia ca am pus la loc tot!Maine va fi mai bine in mod sigur.
Dimi:paine cu feta si gem,lapte degr. iar in seara asta doar apa cu lamaie.
Spor la slabit,tuturor!

+Quote Post
kalua
post Sep 23 2007, 08:44 PM
Post #3958

Musafir

robertina, daca tu nu poti rezista cartofilor in general, gandeste-te daca Montignac e de tine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

irinica, branza si smantana naturale sunt conforme, desigur. Numai ca-s grase tare, deci a nu se manca din belsug zi de zi.

+Quote Post
irinica
post Sep 23 2007, 08:55 PM
Post #3959

Obsedat

Wow!!! Super Kalua! Am sa mananc rarut si putin, promit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .

Fetele. va rog sa imi spuneti daca ati mai vazut produse INEDIT ( pate de soia, tofu) pe undeva.

+Quote Post
robertina
post Sep 23 2007, 09:21 PM
Post #3960

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

N-am pus cartofi in gura de aproape 2 luni .Sunt sigura ca Monti e de mine.A fost exceptia,care intareste regula!Ma voi stradui mai mult!Mc!
Noapte buna!

+Quote Post

685 Pages V  « < 394 395 396 397 398 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:13 AM