![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai sa stii ca am avut un puseu de creatie astazi, teribil!!!
Si eu ma deranjez la stomac de la inghetata aia Elion, cred ca-i prea plina de indulcitori. Hai sa va zic ce-am produs today: - ciorba din oase de vitel(bineinteles, oase cu carne) - saramura de pui - paine MM - zacusca - prajitura cu visine, stafide si mere pt restul gastii Am avut un elan de zile mari. Meniul: d - omleta cu mozarella, parmezan, sunca Praga, busuioc, piper, o rosie, ceai din capsuni si fragute (cu lamaie), cafea black 14:30: migdale prajite/ 50g p (pe la ora 16:00): ciorba de vitel cu smantana, saramura de pui, desert cioco 85% cacao (mai, inhulecau ai mei la o inghetata cu cioco, rom, frisca si stafide, de ziceai ca-i ultima inghetata de pe pamant!!! i-am spus lui fiu-meu sa-mi dea si mie o lingurita, a sarit ca ars ca n-am voie, asa ca a tb sa atac ciocolata mea) Toata dupa-amiaza, incepand cu ora 17:00 am gustat zacusca, daca-i suficient de sarata, daca-i piperata, etc. Acum 20 min, desi stiu ca n-am voie seara, am rontait un cub de paine, prea mirosea frumos si avea coaja excitant de rumena!!! Suculetele mele gastrice s-ar fi rasculat de suparare daca nu le-as fi dat macar un colt de painica. In mometul asta savurez un ceai "vis de iarna" cu lamaie...are hibiscus, macese, cuisoare, scortisoara, mere, coaja de portocala. Gata, asta fuse meniul. La pranz am vrut sa fotografiez saramura, arata bestial de bine, dar au venit termitele, lasate infometate pana la ora 16:00 si in cateva minute a disparut tot! Nici n-am avut timp sa merg dupa aparatul foto, sa-i pun bateriile si sa ma intorc in bucatarie. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oau...esti tare dr_wise. Eu nu mai plec in club, ca tot deranjata la stomac sunt si ma simt cam rau. Gata...m-am saturat pana-n gat de inghetata. Ma apuc sa vad episoade din Prison Break. DH-ul va incepe pe 30 septembrie. Atunci e 'on air' primul episod.
Cred ca mai tarziu o sa mai mananc niste nectarine, pentru ca arata prea bine si nu rezist. Pescarush, si eu am in plan sa coc ardei maine. Mai vreau sa fac si niste pui cu smantana si ciuperci si chiftelute (toate conforme). O sa caut pe aici o reteta de pui cu smantana. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Doctore, da' ce bucatareala pe tine, se vede treaba ca ti s-a terminta concediul si aici (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) .
Roxanico, eu am facut pui cu smantana conforma (slaba) si s-a branzit smantana si arata groaznic. Ieri am mancat: ora 9: 3 pere ora 14: salata cu ton in ulei ( ton, gogosar, rosii) ora 16: ciorbica de pui ( pui, praz, gogosari, ardei gras, dovlecel, , radacina si frunze de patrunjel si de telinA, bors) cu iaurt 0,1% grasime ora 20; pere astazi: ora 9: pere acum ciorbica de pui |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca puneti smantana degresata, aceasta se adauga dupa ce oala a fost luata de pe foc. Ca sa nu se branzeasca.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, domle!
Ieri fuse ziua de bucatareala, astazi fuse ziua de sport, natura, tinerete!!! Meniul de astazi: d - painica cu zacusca, ceai, cafea 13:30 - 2 pere + 1 mar 16:00 - ciorba de vitel, saramura de pui, cioco 85% seara - habar n-am...parca as manca o inghetata...acum o tai caine sur la carrefour! impreuna cu fiu-meu! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Deci ...ramasesem la ciorba
ora 18: 2 pere ora 19.30: pui la ceaun cu garnitura de...conopida cu maioneza Daca nu mi-ati raspuns, inseamna ca branza si smantana ( din lapte de vaca) facute la tara ( adik de o bunicuta care imi aduce in fiecare vineri) nu e voie!? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Ceao fetele!
Astazi am mancat 2 linguri de piure de cartofi facut cu smantana,de la baiatul meu din farfurie,cu gratar de porc,cas si salata de rosii.N-am rezistat,dar acum cand ma uit in oglinda,am impresia ca am pus la loc tot!Maine va fi mai bine in mod sigur. Dimi:paine cu feta si gem,lapte degr. iar in seara asta doar apa cu lamaie. Spor la slabit,tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
robertina, daca tu nu poti rezista cartofilor in general, gandeste-te daca Montignac e de tine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
irinica, branza si smantana naturale sunt conforme, desigur. Numai ca-s grase tare, deci a nu se manca din belsug zi de zi. |
|
|
![]()
|
|
Wow!!! Super Kalua! Am sa mananc rarut si putin, promit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
Fetele. va rog sa imi spuneti daca ati mai vazut produse INEDIT ( pate de soia, tofu) pe undeva. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
N-am pus cartofi in gura de aproape 2 luni .Sunt sigura ca Monti e de mine.A fost exceptia,care intareste regula!Ma voi stradui mai mult!Mc!
Noapte buna! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:13 AM |
|