IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 397 398 399 400 401 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Sep 25 2007, 06:35 PM
Post #3981

Musafir

Condoleante, irinica! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mie-mi place aia de 99%. Si dupa o singura bucatica imi trece pofta de dulce.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Sep 25 2007, 06:38 PM
Post #3982

Musafir

irinica, si din partea mea condoleante! e tare trist, mai ales daca ai fost apropiata de el.

eu mananc azi:
D - 2 mere rase cu fulgi de ovaz, germeni de grau si scortisoara, o cafea (doctorito (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) )
P - omleta cu mozzarela si bacon, salata de castraveti, rosii, ardei si ceapa rosie
C - salata de vinete cu rosii si ardei

+Quote Post
stoina
post Sep 25 2007, 06:56 PM
Post #3983

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Si mie-mi place Lindt cu 85%(cu 99 nu am gasit) si tot cu o singura bucatica ma declar multumita(Kalua, (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) )

AStazi la prinz am papat:ciuperci cu usturoi(ramasita de ieri) cu suvite de vita cu ardei+rosie.La ceva timp, am rontait niste seminte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pacat mare?
Later ma delectez cu mar cu scortisoara, mi-e pofta deja (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)

Asta seara gatesc secretu' cuptorului si conopida cu maioneza si usturoi ptr maine. Puuuuuuuuup!

+Quote Post
alphutza
post Sep 25 2007, 07:41 PM
Post #3984

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Servus fetelor,
Ce dor mi-a fost de voi... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sunt tare tare relaxata dupa concediu.
A fost suuuper, ne-am distrat de mama focului.
Nu am avut vreme sa citesc deloc romanele pe care le-ati scris pe aici, asa ca nu ma mai lungesc deocamdata.
Raportul e urmatorul: abateri mai deloc (odata am papat hamsi care aveau ceva fainutza pe ei, dar putini) si in 2 seri vin rosu demi - dulce.
Am mancat mult si bine, si bineinteles conform.
La cantar nu stiu ce sa zic, ar fi poate cel mult juma de kg in plus, dar nu sunt sigura de asta, au fost tot felul de factori...
Va pupic dulce,
Nimphe oare pe unde e? Are concediu prelungit?
Eu sunt acum ocupata cu pozele, vreau sa le pun pe net, si va dau linkul cand sunt gata, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
irinica
post Sep 25 2007, 08:35 PM
Post #3985

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Alphutza bine ai venit!!

Astazi am mai mancat omleta ( oua, ceapa verde, branza Brie, telemea de oaie) pe laora 18 si acum 3 pere.

Azi am avut o pofta de mancat cum nu am avut de mult. Nu stiu care ar putea fi cauza: menstruatia, supararea sau luna plina sau toate la un loc. Important este ca am mancat conform numai ca in cantitati...uriase.

Va pup dragutelor!! Numai zile frumoase si senine sa aveti!

+Quote Post
dr_wise
post Sep 26 2007, 07:20 AM
Post #3986

Musafir

'Neata!
Domle, mi-e pofta de cioco de-mi vine sa fac jaf la drumul mare pt o bucata de ciocolata!!!!!
Ieri ati discutat de ciocolata, aseara fiu-meu manca cu nerusinare fulgi cu ciocolata si lapte exact sub nasul meu, la TV faceau reclama la ciocolata Kinder (pe mine personal reclamele astea la ciocolata ma termina, suculetele mele intra in transa instant), ce mai!
Pe la ora 22:30 m-am dus la bucatarie sa-mi fac o cacao cu lapte cald, dar m-am impiedicat intr-o para si un mar, asa ca ciocolata s-a reportat pt astazi....poate rezist totusi sa nu cumpar si sa pastrez elanul pt weekend doar....sa vedem...
Bine ai venit, alphi!!!
Stai linistita, cred ca toate ne mai ingrasam putin in concediu, in primul rand fiindca eliminam tot stresul acumulat inainte, dormim mult, dar toata schimbarea asta nu poate sa fie decat benefica organismului. Asa ca priveste 1/2 kg ca pe un castig. Un picut mai pufoasa, dar mult mai echilibrata fizic si psihic... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ...pai nu?!
Sa aveti o zi minunata!

+Quote Post
stoina
post Sep 26 2007, 08:26 AM
Post #3987

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata girls!
De dimineata m-am bucurat cu painita filozofala cu conopida+maioneza+usturoi apoi cafea cu lapte
Ptr prinz am secretu' cuptorului iar diseara fructe, frate!
Sa aveti o zi insorita(speram sa nu dea ploile peste noi ca tare frumusal fuse ieri, nu?)Puuuuuuup!

+Quote Post
roxanica10
post Sep 26 2007, 10:15 AM
Post #3988

Musafir

Fetelor, o sa fiu un pic off-topic, dar pentru ca va consider amicele mele de suflet, hai sa va povestesc ceva. Am stat ieri de vorba cu o colega, care mi-a urmarit evolutia in ultimele 9 luni. Ei i se pare c-am slabit cam mult (a facut o comparatie: un corp slab si-un cap mare). Mai a sesizat ea ca pofta de viata pe care o aveam in trecut s-a cam dus; cu chestia asta nu prea sunt de acord, ca-n ultima vreme nu prea am mai avut timp sa stam la 'taclale', fiind prinsa cu diverse. As zice c-am aceeasi veselie si energie, ca de obicei. Un alt aspect mi-a atras atentia: faptul c-am devenit obsedata cu greutatea mea. Mi-a spus ca un om sanatos si echilibrat ar trebui sa se cantareasca o data pe saptamana. Pai eu daca nu ma cantaresc in fiecare dimineata, nu ma simt om si trebuie sa recunosc ca cele cateva sute de grame in +/- imi influenteaza dispozitia din ziua respectiva. Dupa cum stiti, am de gand sa raman insarcinata in viitorul apropiat. Ea-mi spunea sa nu fac lucrul asta pana nu am o greutate stabila. Chiar imi recomanda sa stau de vorba cu un nutritionist, dar lucrul asta il resping din start. Consider ca-mi cunosc destul de bine corpul si cred ca pot lua singura decizia cea mai buna (data fiind si cultura mea in privinta dietelor).
Tragand o concluzie: cum sa-i spun eu creierului meu ca nu mai vreau sa slabesc tinand in continuare Monti faza 1, pentru ca un lucru-i stiut: de Monti n-o sa ma despart prea curand.
Si acum on topic (ieri):
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi de grau
P: piept de pui la gratar, omleta simpla si salata de sezon
C: 3 nectarine, migdale si alune de padure
Bine ai revenit Alphi! Hai ca 1/2 de kg chiar nu se pune. Astepam cu interes pozele.

+Quote Post
fortelady
post Sep 26 2007, 01:51 PM
Post #3989

Musafir

fara suparare (stiu ca nu mi-o iei in nume de rau) -da, esti foarte preocupata de greutatea ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) incearca sa te "eliberezi" un pic, nu ai decat de castigat, psihologic vorbind.
si cu riscul de a mi se sari in cap, consider ca un nutritionist te poate ajuta ca sa mentii o anumita linie de viata. oricat de bine am sti noi multe chestii, totusi asta e meseria lor, automedicatia si auto- diagnoza sunt foarte periculoase

+Quote Post
roxanica10
post Sep 26 2007, 02:09 PM
Post #3990

Musafir

Forte, multumesc pentru sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Chiar n-am de ce sa ti-o iau in nume de rau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am simtit ca-i ceva in neregula cu mine si d-aia am scris despre ce e vorba. Complexul greutatii vine din adolescenta si credeti-ma c-as vrea sa ma bucur din tot sufletul, pe cat se bucura cei din jurul meu c-am slabit, dar nu reusesc, avand in minte permanent informatia ca mai trebuie sa dau jos.
Profa de franceza e prietena cu Bilic, asa ca poate o sa vorbesc cu ea pentru o intrevedere.

+Quote Post

685 Pages V  « < 397 398 399 400 401 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th August 2025 - 04:11 PM