![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi mananc:
D - o jumatate de grapefruit, dupa vreo ora, cereale integrale cu lapte 0% P - resturile resturilor: dovlecei umpluti cu branza Roquefort si chiftelute de ton, o bucatica de cioco 70% C - supa de salata, carnati cabanos cu branza si rosii. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi am mancat:
ora 6 - un ciorchine mic de strugure D - lapte 0% cu cereale integrale ora 11 - un mar P - omleta cu ardei, ceapa verde si parmezan, cu castraveti murati C - salata de avocado cu mozzarella |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am hotarat ca azi mananc numai chestii reci:
MD: 1 para; mai tarziu iaurt cu cereale P: leberwurst si branza de capra cu salata; crema de ciocolata la pahar C: salata de vinete cu rosii |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ieri am mancat:
D - cereale integrale cu lapte P - supa de salata, somon la cuptor cu legume in abur, muffins conformi dupa-masa am calcat pe bec (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif) am fost la Oktoberfest si am mancat jumatate de bretzel si am baut jumatate de pahar de bere C - paine de soia cu putina smantana azi promit sa fiu cuminte si sa mananc: D - un kiwi, apoi cereale cu lapte P - pui la cuptor (in loc de curcan, ca aici e Thanksgiving Day) cu fasole verde C - nu stiu inca, probabil cascaval cu zacusca |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost plecata la sfarsit de saptamana, n-am mancat prostii pana am dat de dulciuri (niste prajituri... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) , v-as explica ce si cum, dar nu se cuvine la topicul asta). Bine ca m-am miscat mult, asa ca pagubele nu-s chiar mari.
Azi: p (11:30): doua felii de friptura de curcan (piept) cu salata asortata s: cascaval prajit cu muuulta salata verde +rosii pe deasupra. Dressing de iaurt cu ulei de dovleac. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
MD: 1 mar, iar mai incolo lapte cu fulgi de secara
P: piept de pui la gratar cu mozarella, ardei copti si rosii C: fasole batuta cu castraveti murati |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mananc azi asa:
D - lapte cu tarate de ovaz, am pus si putin gem conform, sunt yummy P - piept de pui la cuptor cu fasole verde, o bucatica de cioco 72% cacao C - cred ca-mi fac niste ciupercute cu usturoi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
p: (la cantina) chili con carne, da' au pus bolovanii si o gramada de porumb in el, asa ca am mancat cam un sfert de portie numai tot inconjurand boabele de porumb. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/angry.gif) Cu salata asortata
s: telina cu masline si salata verde. Dupa, o bucatica de ciocolata 70%. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
D - o jumatate de grapefruit, tarate de ovaz in lapte si sos de mere neindulcit
P - glass noodles cu ciuperci C - salata de telina (daca nu ma apuca lenea) |
|
|
![]()
|
|
MD: lapte cu cereale; poate si un mar inainte
P: piept de pui cu smantana si ciuperci C: salata de sunca cu mozarella |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 01:10 PM |
|