![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar m-ati distrat azi. forte, eu inteleg ce vrei sa spui, nici eu nu mananc carne decat o data/zi (de obicei) si 2 zile/saptamana deloc. carne de porc mananc foarte rar (o medie: cam o data/luna), iar omlete, poate o data la 2-3 luni.
si totusi nu fac eforturi ca sa tin Monti. azi mananc: D - iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau si gem ora 11 - un mar P - varza calita cu taitei C - inca nu stiu, mai am niste ramasite de salata de vinete, daca nu am chef de ele, imi fac o salata de avocado by the way, mai stiti ceva de sylvia? n-am mai vazut-o tare demult printre noi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
Cleo si Stoinici (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Chiar sunt o persoana echilibrata sau cel putin incerc sa fiu in limite rezonabile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Nici vorba de un cap mare, era un fel de a spune. Analizele au iesit super. N-am nici o fustrare, chiar mananc pe saturate si nu-mi impun restrictii absurde. Coleguta e o super fata, pe a carei parere obiectiva am contat tot timpul. Chiar si atunci cand ma umflasem prea tare, ea nu a ezitat sa mi-o spuna. Trebuie sa pun in practica chestia cu cantaritu' saptamanal si probabil interesul meu pentru acest 'obiect' indispensabil, momentan, se va diminua. Astazi m-am trezit eu mai 'sensibila', nu stiu ce m-o fi apucat, dar cu voi alaturi imi trece rapid. Cat priveste capitolul bebe, de-abia astept sa-l impartasesc cu voi, mai ales ca majoritatea sunteti mamici cu ceva experienta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut toate analizele specifice pentru sarcina si-s ok, mai trebuie sa merg intr-o vizita la medic si ne 'punem' pe treaba. Va pup si multumesc! ** ma iertati de intrebare da cine-i doctoru de mai jos? si ce v-a lovit cu mincatul asta? cum sa ma exprim politicos da nici aia a mea n-a auzit de el.cu cit va ginditi mai mult la dieta cu atit va umflati mai tare.Nu zic asta din vreo chestie nestiuta.pur si simplu am o clinica de slabit.Cine-i doctorul cum penisu meu ii zice si ce face el? ce scop are-n viata ce pregatire etc.etc? Nu de alta da deschid clinica-n ro si vreau sa stiu fata-n fata cu ce somitati in materie stau. h |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
scrie cu o pagina inainte, hanny...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu sunt cu Monti de mai bine de 3 ani si nu gatesc deloc.Nu e obligatoriu sa gatesti pentru Monti, fiecare isi face meniul dupa cum ii place.
Nu as putea trai fara legume si fructe, in schimb carne mananc daca ajung pe la parinti, sau daca iau masa in oras.Altfel, legume, fructe si lactate cat se poate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Asa este,Lotte, si eu de cind tin Monti asezonez fiecare mincare,chiar daca e vb numai de legume,cu o salata.E un obicei sanatos (la inceput mi-am impus asta)si deja mi-a intrat in singe. Carne de porc maninc rar de tot (niciodata n-am agreat carnea de porc.Stiti voi ca acum vreo 10 ani am tinut un an intreg fara carne? In plus sint operata de bila si maninc extrem de atent.De grasimi nici vorba, laptele sau iaurtul e obligatoriu 0%, mai pacatuiesc cu brinzeturile mucegaite sau cu cascavalu'. Carne cel mult o data pe zi(am un razboi in casa pe tema asta cu cei doi mancatori de carne din casa).Seara, legume sau fructe.Maioneza de la conopida mea de astazi a fost iaurt cu 0% in proportie de 95%, cu putin ulei de masline extravirgin presat la rece, dar noi, cele ce tinem Monti, cunoastem toate astea.
Vis a vis de cintarit, ptr ca am avut stagnari atita timp, mi-am impus s-o fac rar de tot(ma auto-protejez sa nu intru in stare nashpa).Ma simt bine in pielea mea cind mi se spune ca am slabit, simt asta pe haine si vad in oglinda. Asa imi mentin starea de bine si optimismul. V-am povestit de Marius, barbatul meu, care are glicemia 1,21.Glicemia cu colesterolul si trigliceridele sint un trio de nedespartit, adica formeaza o gasca. Cind o iau razna, tot in gasca o fac.Acum vreo 6 luni,anaizele lui Marius erau potrivite unei persoane de 70 de ani-asa a spus medicul nostru.Cu mandrie va spun, ca dupa luni bune de Monti, Marius are analizele bunicele, aproape ok(si in minus vreo 8 kg).Doar glicemia a ramas la limita superioara.Dar am avut in el un partener care a luat lucrurile in serios. Sint ferice ptr asta, probabil ca numai ptr mine mi-ar fi fost tare greu sa gatesc...desi majoritatea retelor sint 'la foc automat', deci clar pe gustul meu. Mie 'disputa' de azi mi-a placut, fiecare iesim mai imbogatiti dintr-o discutie ,chiar contradictorie.Ce-as vrea sa fiu in Bucuresti in weekend...:(Doresc fetelor care sint acolo la intilnire cu draga noastra doctoreasa petrecere frumoasa.Clar, va invidiez, dar ce sa fac??? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
Am mancat in sfarsit cioco 85% si ma simt in al 9-lea cer! Ca aurolacii!!! Punga imi mai lipseste! Meniul de today: d - finn crisp cu b proaspata si gem caise, iaurt, black coffee p - ficatei de pui la cuptor, ardei copti, orbit apa plata la greu toata ziua s - ghiveci facut de mama, o minunatie(sa-i dea Dzeu sanatate si mintea limpede pana la sfarsitul zilelor ei!!!), din care am ales cartofii, dar am mancat varza, vinetele, dovleceii, mazarea si fasolea pastai, plus niste bucatele de carnaciori; desert 2 rosii cu ardei gras si telemea de oaie....si un desert mai happy la vreo ora: cioco 85% Heidi ...iar acum apa plata la greu again, ca am o sete de numa' numa'! Ref la ce consumam, eu recunosc ca mananc zilnic carne, dar de cele mai multe ori e preparata gratar, saramura, sau innabusita, f rar e prajita. Nu ma impac cu prajelile, iar maioneza imi face rau si o ocolesc pe cat posibil, sau atunci cand o folosesc, e indoita cu iaurt 0.1% grasimi. Totdeauna exista o salata pe masa, iar daca mi-e lene s-o fac, atunci sigur mananc legumele crude, fara ulei, otet de mere si sare. Am avut in adolescenta probleme cu ficatul, sau mai corect, cu bila, dar de cand mi-am impus un mod de alimentatie cat mai sanatos, am uitat de momentele in care ma indopam cu colebil sau triferment. Iar legume fierte consum ffff rar. E mare pacat! De ce sa le stric farmecul, cand sunt asa de gustoase crude? Somn usor! PS: am uitat sa precizez vinul rosu sec....e medicament curat! mai ales cand vrei sa tai greata produsa de vreo maioneza! chiar vorbeam vinerea trecuta cu o colega de serviciu, distribuitoare de cosmetice A... ii zic: miroase tare bine crema asta hidratanta pe baza de suc de struguri, dar e 13 ron...asta inseamna 2 sticle de vin Nero d'Avola la oferta...o crema tine cca 1 luna, 2 sticle de vin(aceeasi materie prima, strugurii), tot 1 luna, daca nu mai mult, dar....crema mai am, in schimb vinul ma hidrateaza din int spre exterior...avantaj vin...pot bea apa, iar avantaj vin....pe langa hidratare, vinul contine flavonoide/ antioxidanti puternici, adica ma si intinereste, tot din int spre exterior...nu mai zic de efectul afrodisiac...concluzie: am ales calea sanatoasa de hidratare! bashca ca-mi da o stare de buna dispozitie si somnolenta, pe care crema nu le produce...mai, sunt tare! sa ma scuip la buric, antideochi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
ce simpatica e dr_wise! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, azi tineti post?
Help me , please! Cine are cartile lui Monti : maninc deci slabesc si cartea ptr femei, rog sa le primesc si eu la floral_design2003 at yahoo.com Spun saru-mina! astazi f dimineata: painica cu un fel de zacusca facuta de mama mea, dar mult mai diet,cu o tirica de ulei si doar cu ceapa, vinete si ardei kapia, mozarella,cafea cu lapte 0.1% later: mere rase cu fulgi de ovaz.Gresit? N-am dormit decit f putine ore si mi-e foame de numai! Ma odihnesc la prinz, ca nu-i de trait asa. This post has been edited by kalua: Sep 27 2007, 06:31 PM
Reason for edit: editat adresa e-mail
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, ti-am trimis-o eu. Te rog sa editezi adresa de e-mail, ca nu-i bine sa se vada pe forum. Mersi.
O sa pun cartile pe grupul nostru, in caz ca mai aveti nevoie. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba minestrone, piept de pui cu mancare de pastai si salata de varza G: neconformitate C: 3 nectarine Azi: D: iaurt cu fulgi P: ciorba de peste, mancare de vinete, dovlecei, rosii, ciuperci (in care am descoperit si stafide....dupa ce am mancat cateva, crezand ca-s boabe de mazare (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si ma miram ce-s asa de dulci) cu friptura de porc (nu mai aveau pui) si salata de varza C: fructe Fetelor, diseara mergem sa-i luam de la aeroport pe sora-mea&Co si de-abia astept. Nu pot sa va spun cat dor mi s-a facut de ea in aceste 3 saptamani. Doftoreaso, vorbesti asa frumos de vin ca-mi vine sa-mi cumpar si eu o sticla, mai ales ca zici c-ajuta la 'frumusete'. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, eu am suflet curat de copil, nu mint! Daca-ti zic ca-i bun si sanatos, apai asa-i!!!
Meniul de astazi: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea p - gulas din carne de vita, ardei copti s - salata XXL din: salata verde, oua fierte, sunca Praga, rosii, ardei gras, ardei iute, castravete, ceapa rosie, cubulete de cascaval, ulei masline, zeama lamaie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:41 AM |
|