IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 400 401 402 403 404 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Sep 27 2007, 06:29 PM
Post #4011

Musafir

eu merit (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) pentru ziua de ieri.
am avut o zi foarte stresanta si m-a apucat o foame... eram inca la job si m-am bagat in niste garlic bread (total neconform) ce-am gasit pe-aici.
si ca sa fie tacamul complet, aseara m-am dat si la ciocolata copiilor (avea numai 55% cacao) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o fi de la frustrarea simtita? n-am nici o scuza, stiu.

azi ma straduiesc sa fiu mai cuminte, asa ca mi-am propus (sper sa ma si tin de plan):
D - 2 mere rase cu scortisoara, fulgi de ovaz si germeni de grau
P - varza calita cu o pulpa de pui
C - salata de castraveti, rosii, ardei, ceapa, branza, avocado.

a, si am mai baut si un pahar de vin rosu sec aseara, asa de necaz, de una singura. (asta macar a fost conform)
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Sep 27 2007, 06:33 PM
Post #4012

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Ca tot ma rog eu zilnic de sanatatea d-nului Monti, stiti ce carte a editat in 2001? The Miracle of Wine. Doctoreaso, ca bine ziceai ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
kalua
post Sep 27 2007, 06:38 PM
Post #4013

Musafir

Apropo de cat de des se mananca carne: omu' meu e (sau era? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) mare mancator de carne. Ne uitam la filmul Rocky Balboa unde Stallone apare la un moment dat numai in chiloti de box pe ring si eu zic "uite la el, la 60 de ani ce corp are, sa te vad si pe tine la varsta aia cum vei arata". Si el se-ntoarce spre mine cu o mutra de-aia de copil pedepsit pe nedrept si-mi zice ca in niciun caz nu va arata asa, cu putina carne si multele legume cu care-l hranesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dona_r
post Sep 27 2007, 06:51 PM
Post #4014

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna seara
pot sa primesc si eu carticica lui Monti despre care vorbiti?elena_gemeni at yahoo.com
va rooog!!

This post has been edited by kalua: Sep 28 2007, 10:24 PM
Reason for edit: adresa e-mail editata

+Quote Post
irinica
post Sep 27 2007, 08:45 PM
Post #4015

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Azi am alergat intr-una si acum sunt franta dar nu atat incat sa nu va citesc.

Doctore vreau si eu vin din ala ...Nera D'Avola, de unde il iei?? Si eu am vreo 2 zile de sete groaznica, si am mancat..ce ati vazut, tre' sa fie de la luna plina ( glumesc!).

azi am mancat : ora 8: 1 para si 2 mere
ora 12: cas de oaie, rosii, masline, pulpa de pui la cuptor
ora 20: varza cu pulpa de pui

Sunt foarte invidioasa ca nu voi merge si eu cu voi la restaurant. Poate va prind ca nu puneti poze sau ca nu spuneti ghidusiile care le faceti!! Sa va fie bine!

+Quote Post
dr_wise
post Sep 27 2007, 08:52 PM
Post #4016

Musafir

Saluti!
Chiar ma gandeam sa punctam "cina cea de taina" de sambata cu un vin rosu sicilian...din pivnita mea....Nero d'Avola, dar unde sa-l bem?! Ca daca mergem cu ea la Il Calcio, o sa ne creada iesite de la "Alcoolici anonimi" si cheama duba. Pe urma, in loc sa aparem pe forum, vom fi VIP-urile de la ora 5... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...dar poate au si acolo vinuri bune...vedem, studiem....
Dona draga, ti-as fi trimis cu placere cele doua carti, din pacate le am in PC de la office, iar maine mi-am luat o zi de concediu, de abia luni merg la servici.

+Quote Post
stoina
post Sep 27 2007, 10:05 PM
Post #4017

Incurabil

Reiau meniul meu de azi:

d f devreme: zacusca light conforma cu painita filozofala +cafea cu lapte 0,1%
tot dimineata, la citeva ore: 2 mere cu fulgi de ovaz si scortisoara, cafea cu lapte 0,1%
la citeva ore : varza la cuptor.Bunatate!
C: nectarine

Am avut o foame teribila pina la varza aia papata in juru prinzului.Dupa, all ok, desi nu m-am odihnit.
Va pup si va iubesc,fete destepte montignace.

+Quote Post
dr_wise
post Sep 28 2007, 07:14 AM
Post #4018

Musafir

'Neata! Sculareaaaaaaa!
Meniul de astazi (propunere de meniu, fiindca plec in inspectie la apartamentul sotului meu, in Bucuresti):
d - finn crisp cu b proaspata, gem caise, iaurt light si cafea black
p - piure de fasole cu gratar din ceafa de porc, salata de cruditati
s - salata de vinete cu rosii si ardei capia
Va pup si va doresc un weekend minunat, cu vreme frumoasa si voie buna!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Sep 28 2007, 10:33 AM
Post #4019

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, in sfarsit i'm back pe forum! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
In Ro m-am intors sambata trecuta, dar am avut o saptamna cumplita! Luni m-au invadat taskurile la serv, iar de marti am intrat inbtr-un training intensiv, cu strainezi si cine de afaceri in fiecare seara!
Motiv pt care ma simt cumplit de obosita si abia astept sa plec acasa si sa dorm tot we!
In grecia, Corfu, a fost...fara cuvinte! Totul perfect, de la apa, la oameni, locuri, peisaje, plaje, preturi, produse, sosele, hoteluri etc.!!! Civilizatie, curatenie, veselie, ospitalitate, mancaruri bune si ieftine, plimbari si peisaje de vis...pozele spun totul! Cum le pun pe site, trimit link, pt ca merita sa le vedeti, macar ca sunt 700 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu am tinut Monti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , dar n-am mancat ca porcul. Am respectat regula salatei la fiecare masa si dimineata, la pranz si seara aveam o salata la masa. Din cauza ca ne-am plimbat ca nebunii, aveam, de fapt, doar 2 mese pe zi, deci nu pot spune ca am mancat mult. M-am axat pe peste, fructe de mare, dar am mancat si lasagna, ca nu mancasem niciodata si n-am vrut sa mor proasta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Este o insula minunata, imi doresc sa revin, cu un mix de civilizatii care-i dau un farmec aparte...e ceva de vis!! Nu mai zic nimic, ca nu ma mai opresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Saptamana asta am incalcat din nou regulile, in sensul ca am mai calcat pe de laturi cu o mancare chinezeasca la firma etc.
Nu m-am urcat pe cantar si nici n-am d egand prea curand (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Dar hainele nu tipa pe mine, ma gandesc ca miscarea multa a anihilat oarecum mancarea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In we imi fac agenda cu meniul saptamanal, am observat ca deseori prefer sa am un regim gata facut, stabilit, ca ma tin de el. Deh, e ramasita de la sutele de diete, dar macar e o idee care ma tine in frau.
Asa ca voi putea sa va dau raportul pe toata saptamana in avans (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Vambata ma vad cu fetele, asa ca or sa ma judece si ele nitel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Am citit tot ce s-a postat pe ambele forumuri. Am vazut despre otetul balsamic...pai eu numai de-ala folosesc, ca altul nu-mi place (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mai este otetul de mere, dar are miere si nu cred ca e conform (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am cumparat si eu din Grecia tot felul de vinuri, rosu si alb, sotul meu degusta in fiecare seara. Eu mai putin, ca nu prea ma dau in vant...

Cam atat de la mine pt moment.
Va pup si ma bucur ca m-am intors la voi, dar regret ca m-am intors in Ro si la serv (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
stoina
post Sep 28 2007, 04:19 PM
Post #4020

Incurabil

Salutare girls!
D: o bulca filozofala cu iaurt 0,1%, cafea cu lapte 0,1%
P: piept de pui la gratar cu vinete pe gratar +salata de ceapa si rosii,cafea cu lapte
Povestesc maine cina.Va iubesc , in Iasi a fost azi zi de primavara.Yupieeeeeeeeeee, e weekend!

+Quote Post

685 Pages V  « < 400 401 402 403 404 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th November 2025 - 01:28 AM