![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai revenit, nimphe! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Nici nu stii ce ma bucura faptul ca ti-au intrat salatele in sange!
La noi e vreme rea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi am avut la serviciu un brunch, am mancat tort de salata, sunca de Serrano, cascaval spaniol, niste camembert, rosii, ardei, bucatele de telina-tulpina. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, am vazut minunatia de tort. Felicitari, esti tare priceputa. Cred ca-i super cu brunchurile astea. La noi sunt f rare (dupa Anul Nou si de Pasti).
Meniul meu de azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi G: alune si migdale P: ciorba de fasole, fasole batuta cu copane cu sos rosu si salata de varza C: fructe (probabil nectarine, ca de obicei). Celor care sunteti departe de Bucuresti, tare mi-ar fi placut sa ne fiti si voi alaturi. Sunt sigura ca in viitor vom avea ocazia sa facem o intalnire mai ampla. Va pupic si weekend placut! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tortul ala e simplu tare de facut si-i de efect. Noi facem brunchurile astea cand e ziua cuiva din departament, fiecare aduce cate ceva, numai sarbatoritul nu; asta-i cadoul nostru. Deci ideea se poate prelua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..pai sa stii ca m-as inspira. Am unele colege mai gospodine, altele mai putin. Important e sa dam tonul. Of, cand mi-oi utila si eu bucataria dupa cum visez o sa vedeti voi ce mancaruri elaborioase o sa pregatesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
La noi, de regula, se aduc bomboane sau prajituri si punem bani cu totii si luam un cadou comun. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai da nu-i mai bine sa nu se mai care sarbatorita cu prajituri? Trebuie numai sa va organizati, nu numai de spus ca sa aduca fiecare ce vrea. S-apoi sunt unele chestii care se cumpara numai: painea, branzeturi, sunca, sucuri, deci cele nepricepute in ale bucataritului au si ele partea lor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Nimfe, ce bine c-ai venit!
Kalua, ne dai si noua reteta de tort?Puup. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Nimphe ma bucur ca ti-a priit concediul!
Am vazut tortul Kalua si e super fain. Cu prima ocazie purced la tort-salata. Azi am mancat: ora 7: 1 para ora 10: Vinete in sos de rosii (din acelea facute de mine..pt. iarna) cu varza si morcov ras mai tarziu ...o cafea fara cofeina cu putina fructoza ora 16: salata de fasole ( fasole alba, ceapa, putin otet, ulei) cu vinete in sos ora 19: 2 mere, 2 pere |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mananc azi:
D - cereale cu lapte ora 11 - o portocala P - ciuperci la cuptor cu branza Brie, salata de castraveti, rosii, ardei capia si ceapa rosie C - sunt in pana de idei m-am mai inveselit putin azi, am castigat 76 $ la servici, a fost o tragere la sorti (de obicei nu pun bani, ca nu se prea intampla norocul la mine, dar azi am pus 2 $). (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) e week-end!!! ma duc shopping pentru sufletelul meu. dau si de baut, un pahar de vin sec, la toate montignacele. si gasim noi si un dulce conform. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa aveti week-end placut! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
doamnelor,multumesc mult pentru carti. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:04 AM |
|