![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragele mele,
Azi de dim am faurit painea filozofala si n-am mancat nik pina n-a fost gata.Am facut-o cu faina integrala de griu si ptr ca nu mai aveam secara, cu faina integrala de ovaz. A iesit o bunatate.Aproape ca sint dependenmta de painea asta, e o minune si-mi asigura un tranzit intestinal beton. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am papat-o cu mozarella si rosii. Fug la Sucevita (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) E vreme tare frumoasa si vreau sa-mi reincarc bateriile. Tare va iubesc si va pup apasat pina dum seara.Weekend frumos! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Sal' gagicute!
Dimi:paine tarate cu zacusca si salata de vinete cu maioneza. P.supa de legume ,peste pane cu mujdei,cioco,100gvin rosu sec. C:clatite reteta proprie(lipidice)umplute cu ton,cascaval ras cu ou,carne.Mananc un sg.fel,daca or fi comestibile. Spor la slabit,raport de cantar pe 5 oct.(am emotii pt. ca au mai fost si abateri,unele stiute, altele nestiute si aici nu e ca la post,esti iertata daca te-ai infruptat fara sa-ti dai seama). O Duminica placuta! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
robertina, iti lipsesc salatele din meniu! Dimineata ar fi trebuit sa mananci niste rosii sau ardei cu painea aia, la pranz si seara salate din ce vrei tu.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Sigur, eram sigura ca nu e aproape nimeni pe aici. Sa va distrati bine fetelor si sa ne spuneti si noua ( ah ce va invidiez cand reusiti sa va adunati in gasca!).
Aseara pe la ora 22 am mancat 3 tocinei cu 2 gogosari. Astazi: ora 10: iaurt ( milli 0,1%) cu fulgi ovaz ora 16: 2 mere ( am avut o groaza de treaba la munca si n-am avut timp sa mananc) Acasa nu aveam nimic de mancare conform asa ca am mancat dupa ce am gatit repede: ora 19: 2 tocinei, gogosari, saramura de pastrav. Nu mai cumpar niciodata pastrav congelat! Nici nu se compara cu pastravul de crescatorie care il stiu eu ( de la Campulung). Nu mi-a placut deloc saramura asta dar , am mancat asa sa am ce scrie si sa nu ma reped in frigider. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Fetelor, si eu sunt foc automat, toata saptamana am alergat. Prea multe mi-am luat iarasi pe cap. Asta e.
Cu mancarea nu am dus-o prea bine, pur si simplu am avut cateva zile in care nimic conform nu-mi trebuia, si pofteam ingrozitor la dulciuri. Am ajuns la concluzia ca pt mine a fost stresant sa ti Monti in concediu caci am adunat frustrari. Sunt si inainte de perioada magica. Anyway...un meniu chinuit mult, pe azi: MD : fulgi ovaz cu mere rase si scortisoara + dulceata conforma Pranz : inainte cu juma h 2 mere Aperitiv de cas si sunca + legume Cateva linguri de supa (era cu galuste si am gustat doar supa) Pulpa de pui la cuptor + fasole verde scazuta si salata de varza G : 2 piersici fara gust (deja vad ca sunt de import) Cina : habar n-am - > merg la un chef si vedem ce au pe acolo O sa revin, sper, zilele urmatoare cu vesti mai bune. La kg stagnez. Tai tai. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 14-September 07 From: romania Member No.: 2,228 ![]() |
Buna voua,am revenit si eu,insa f trista.Mi sa ars calc si am pierdut din el cartea de MM si toate retetele sale:(( Am rugat o prietena de aici sa mi le mai trimita o data insa am un windows vechi instalat si nu le mai poate citi,ce pot face?As vrea sa pot salva macar retetele lui MM in adresa mea de email,iar cartea voi incerca sa o caut peste tot in oras,ca mai am destul de citit.Ma poate ajuta cineva cu retetele?Dar sa poata citi calc meu.Apropo de retetele vostre de aici arata f bine si cred ca is si f gustoase.Merci mult,va pupik.pa
aaa!!!sorry,am uitat sa-mi dau adresa de email: elysee_23 at yahoo.com Merci mult de tot dragele mele:-* This post has been edited by Maàt: Sep 29 2007, 10:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Retete le poti citi linistita pe site sau direct din forum.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna ziua doamnelor
eu am preluat de la voi ideea cu mere rase cu fulgi de ovaz,si asta am avut la micul dejun-si ieri,si astazi.ceai verde cu lamaie. la prinz-salata de varza cu telina si cirnaciori.putina brinza de oaie. cina-ieri-ciorba de fasole verzi si putina brinza cu ceapa. inainte de culcare-ciocolata 85%cacao. astazi mincat putin miez de nuca.e o abatere? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Dona_r bine ai venit astazi pe aici ca..imi era urat sa mananc singura (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) .
Ce faceti fetele, e frumos afara si va plimbariti?? Plimbariti-va dar cu stomacelul gol...nu-i tocmai ok. Eu azi am mancat tort (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , numai o bucatica mica dintr-o felie. Am fost la ziua unei colege de-a fiica-mii si mi-a impins si mie o felie imensa de tort, a mea era cea mai mare ca..probabil s-a gandit ca fiind asa grasana imi trebuie o felie pe masura. Tare ma mai enerveaza cand insista unii intr-un fel care...nici pe departe nu mi se pare politicos. ora 10: 2 mere ora 15: ciorba de gaina, mici ( selgros), rosii, gogosari ( vai ce iuti au fost!) ora 18: tortul ala... mai tarziu am sa imi fac o salata mare ( varza , gogosari, rosii) O seara frumoasa tuturor!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
irinica,nu imi pari deloc grasana.si eu trebuia sa merg la o petrecere astazi,dar mi s-a imbolnavit copilul.
colega mea insa se interesase ce maninc eu,sa-mi pregateasca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:01 AM |
|