IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 405 406 407 408 409 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Oct 1 2007, 09:37 PM
Post #4061

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Lasa Dona ca le ajungem din urma, nici o grija.

Mai tarziu am mancat iar varza si acum mere. Am facut crap in folie, a iesit foarte bun astfel incat l-au papat copiii...tot, tot. De aia am mancat eu varza si pe la ora 19.

Am calculat gresit am 5kg de paste , nu 10.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 1 2007, 09:40 PM
Post #4062

Musafir

Nu conteaza, si 5kg de paste sunt supersuficiente pt o sezatoare de MM-te pofticioase!!!! Ihaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
irinica
post Oct 1 2007, 09:43 PM
Post #4063

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Doctore, pastele mele...sunt din Italia nici gand in market la Iasi de asa varietate. Acu' imi e si frica sa cer vin Nero D'Avola de Sicilia ca..cine stie ce cantitate imi aduce!!?? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Unde-s pozele alea domle' sa le vad si eu, ca ma tot uit cand la Roxi in album, cand la doctoreasa si nu vad nik! Unde le-ati ascuns de le vedeti numai voi?

+Quote Post
dr_wise
post Oct 1 2007, 10:14 PM
Post #4064

Musafir

Habar n-am unde puse pozele....eu le-am primit pe e-mail. Daca nu le-a descarcat inca, voi incerca sa le pun eu la grupul nostru. Iar de vin nu te sfii, ala e medicament curat!

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2007, 11:26 PM
Post #4065

Musafir

Nu v-am spus eu ca-s secretoase? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu am trantit in seara asta o salata de-aia de fasole verde de-a lins toata lumea farfuria.

Eu mi-am facut planuri de venit in tara la anul, numai ca nimeni nu stie de asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am zis ca-i trimit pe ai mei plus copilu' la Sibiu cu avionul si Mr. kalua plus moi venim cu masina, sa vada si asta Budapesta. Si ne oprim la Timisoara, apoi la Sibiu, apoi pe la C-lung Mold, la Iasi, la Bucuresti, apoi la mare. Asa ca nu scapa mai nimeni nevizitat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
stoina
post Oct 2 2007, 12:43 AM
Post #4066

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

De pe-acum programam o suieta la Iasi, cu Kalua si toate montignacele dornice de intilnire.Imi ofer casa (clar va fi gata pina atunci)cu ospitalitate si cu draga inima. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Doctoreaso, ai incurcat-o, umbli la crama! Ce spuneti?

Astazi, la prinz: muschi de vita la gratar cu salata rosii, castraveti, parmezan.
Cina: suita de brinzeturi cu rosii si somon afumat.Altceva n-am avut curaj sa aleg la pitrecerea la care-am fost(ziua de nastere a unei viitoare fine pe care-o cununam in februarie, la anu)Si eu am mimat ca beau sampanie(era demi-dulce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) si pot sa spun ca tortul mirosea mirific (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

Astazi am facut piata, asa ca maine gatesc varza si vreau sa fac si-o supa deasa ptr seara(varza, dovlecei, rosii, praz,gogosar, ceapa) Va puuuup!

Irinici, pastele integrale Misura(vreo 3 tipuri) sint la mine la supermarket, nu mai chinui bre omu' sa le care din Italia!Pentru progresul facut (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si tine-o tot asa. La mine iarasi a inlemnit acusoru la cintar, da' asta e....

+Quote Post
dr_wise
post Oct 2 2007, 07:24 AM
Post #4067

Musafir

'Neata!
Uauuuu, ce de evenimente se prefigureaza pentru anul urmator!!!! Buna treaba!!!!
Mda, si cantarul meu intepeni la 70,5 - 71kg, dar presupun ca-i o faza de platou nesuferita, asa ca trebe sa-mi pregatesc nervii pt vreo 1 luna - 2 luni...spre sa nu tina mai mult...iar eu sa nu mai calc stramb sub nici o foma.
O zi minunata tutoror fetelor frumoase!

Dragutelor, am incercat sa descarc pozele pe grup, din pacate "yahoo photos" sau cum s-o numi e blocat.
Incerc sa va trimit prin PM adresa unde sa intrati si sa le vedeti.
Ciao!

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 2 2007, 08:59 AM
Post #4068

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Mi-ati mangaiat sufletul cu aprecierile voastre (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Sa stiti ca v-am placut f m pe toate, dar n-am avut curaj sa va laud asa cum ati facut-o voi...Dar daca e asa, atunci va zic ca Rox m-a umplut de respect inca de cand a pus pozele cu before si after, Doftorita arata super tare, mai bine decat in poze, iar Lotte e o manekina, nici nu stiu de ce vrea sa slabeasca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
M-am simtit super cu ele, de parca am fi fost prietene de ani de zile. De-aia mi-am si dat drumul la gura (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu credeam ca le-am innebunit de cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Anyhow, chiar merita intalnirile astea, oriunde ar avea ele loc. Sper ca data viitoare s ane strangem mai multe, sau sa se intample cat mai des.

Meniul meu de azi:
MD: 1 cremwurst cu 1 sana
P: salata din: brnaza framantata, rosie, ardei, castraveti, oua fierte tari si muschi
C: supa de legume

Aseara am bagat si nici seminte de floarea soarleui, pe langa supa aia de legume (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pe cantar ma urc o data pe luna, sper sa reusesc sa ma abtin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va pup, o zi minunata!

+Quote Post
dona_r
post Oct 2 2007, 09:01 AM
Post #4069

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna dimineata
si eu tot paste Misura folosesc-mai rar acum,le gasesc in supermarket.
astazi am mincat 2felii de paine cu seminte de floarea soarelui,de la selgros.este foarte buna,dar ma tem ca nu-i chiar conforma.contine carbohidrati32,4g si grasimi 4,3g,fibre8,2g.le-am mincat cu brinza de vaci degresata si rosii.acum beau o cana uriasa de ceai verde slab.
la prinz-un rest de mincare de linte cu salata de varza
la cina...cred ca tot salata de varza cu putina brinza.
o zi buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 2 2007, 09:15 AM
Post #4070

Musafir

dona_r, painea nu cred ca-i conforma. De scris trebuie sa scrii ingredientele, astea-s importante. Deci oricum n-are atatea fibre incat sa poata fie combinata cu grasimi. Si semintele de flaorea soarelui contin grasimi multe.

+Quote Post

685 Pages V  « < 405 406 407 408 409 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 01:41 PM