![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
mda...ma gindeam eu...am simtit-o dupa gust.dar sotul meu mi-a adus-o si era asa incintat!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dona, iti garantez ca nu-i conf MM painea aia! prepara-ti painea in casa pt mese lipidice, iar pt cele glucidice cumpara finn crisp exclusiv cu 21% fibre. Asta-i tot ce se gaseste in Ro conform dietei MM.
Succes! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata,
D: paine filozofala cu mozarella, rosie si gogosar, cafea decof cu lapte Multumita Doctoresei, am vazut si eu pozele cu fetele noastre.Ehehe, da' avem fete frumoase bre'...Felicitari dragelor, sinteti bune de invidiat, Nimfe e sic de numa numa, Doctoreasa e frumoasa si sexoasa iar Rox slabutza de-a binelea.Felicitari (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si sa nu ne lasati pe noi, grasele grupului, sa fim mai prejos (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Va pup si va doresc o zi tihnita.Eu azi am chef de visare, nu-s de ce ... (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu-s de ce , mereu uit un 'z' la mozzarella! Iar pe Lotte tre s-o intreb: Draga mea, ai fost vreodata plinutza, ca acu esti perfecta! (vb cintecului: fata mea este model...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor ce-mi place c-ati scris mult de ieri.
In primul rand, felicitari Irinici. Pana acum ai slabit 9 kg in 2 luni de Monti, ma insel cumva? Nu mai e nevoie sa spun ca m-am simtit si eu ff bine in compania amicelor mele. Kalua scuze ca nu ne-am miscat prea repede, dar eu am crezut ca nu merge PM-ul si stiam ca tu-ti verifici adresa de yahoo mai rar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa ceai cu fulgi de grau (mi-am uitat iaurtul acasa) P: ciorba de perisoare cu smantana (decat zeama); orez basmati (e de faza II, ca avea si un pic de ulei) cu piept de pui si salata de varza. Kalua, o intrebare legata de orez: orezul pe care l-am mancat eu era galben la culoare, dar bucatarul m-a asigurat ca-i basmati. Oare cum se face ca sa iasa asa galben? Si o fi conform? Eu am zis ca voi manca max de 2 ori pe luna orez cu IG-ul <=50 cu ulei, cand mi se face pofta. Si mai vreau sa mentionez ceva pentru fetele care sunt la slabit intens, sa nu se inspire din meniul meu intotdeauna, pentru ca eu la mentinere, mai mananc din cand in cand si de faza II. C: un mar mic, o portocala, un grapefruit Azi: D: un mar mic, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de pui a la grec, piept de pui cu salata de sezon (salata verde, rosii, castraveti, masline, marar) C: fructe Va pupic! Vreau si eu sa visez Stoinici...dar nu prea am timp. Irinica, si sora-mea cand a fost in Italia a venit cu nu stiu cate kile de paste si-a dat la tot neamu'. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanici, eu glumeam! Dar trebuie sa recunosc ca eram si curioasa sa va vad impreuna si sa aud cum a fost.
Orezul ala basmati o fi fost colorat cu curcuma... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Am comis-o si la prinz: Secretul cuptorului cu rosii, brinza cu mucegai+vin rosu sec(mai putin di-un pahar),cafea cu lapte0,1%
Diseara fructe. Curcuma=sofran? Eh, Rox, crezi ca eu am avut vreme sa visez? Doar acu, cu vinutzu-n creieras sa pot visa oleaca (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) In compensatie, vremea mi-a mentinut tonusul sus intreaga zi.Si-am primit si-o veste trasnet:prieteni dragi din C-ta ne viziteaza in weekend si deci yupieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, relax si voie buna (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i sofran, e curcuma sau turmeric (Curcuma longa), sofranul saracilor ca sa zicem asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am niste draci din aia mari!
Am venit gatita "pruna pe colac" la office, fiindca m-a anuntat fiu-meu de sedinta cu parintii in seara asta la 18:30...si sedinta s-a amanat pt maine seara! Adica am renuntat la ora mea de aerobic, pt ce?! Pt cai verzi pe pereti! Si m-au strans pantofii de nu mai pot!!!!! Sunt ca o broasca calcata de camion!!! Meniul de azi: d - finn crisp cu gem visine si b proaspata, lapte, cafea cu lapte p - pastrama de oaie, ardei capia copti...am dat-o in boala lui leea (unde o fi crailind?!), am facut o pasiune pt ardei copti la masa de pranz...e asa de bine sa te bucuri de aroma lor, fara sa te afumi cu coptul! s - salata XXL de cruditati(salata verde, ardei capia, rosii, ceapa rosie, castraveti), ou ochi, carnacior...si un mar ionatan, maaaaaaaare si rosu si dulce-acrisor pe la ora 22:00 In conditiile astea, oare voi mai slabi vreodata?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dragelor,
2 linkuri cu muzica splendida.Va propun sa inchidem ptr un minut ochii si sa visam pe muzica asta.Eu lucrez fantastic cu ea la birou. Sa-mi spuneti daca va place. http://chez- jalet.com/ ernesto_cortazar .htm http://chez- jalet.com/ musiques_ wave.htm |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanici, eu glumeam! Dar trebuie sa recunosc ca eram si curioasa sa va vad impreuna si sa aud cum a fost. Orezul ala basmati o fi fost colorat cu curcuma... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stiu ca glumeai Kalua...dar voiam sa vezi pozele cat mai curand (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Am dat si eu pe google sa vad ce inseamna curcuma si m-am dumirit. O fi conforma chestia asta? Tare mi-e ca nu-i. Doftoreaso, ma stramb de ras....cine te-a pus sa te incalti precum o mare cucoana? Eu nu mai imi iau tocuri extreme decat daca stiu ca merg cu masina. Sa vedeti voi prin ce prafuri trec eu cand vin la serviciu, vi s-ar duce cheful pentru incaltari simandicoase. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:54 PM |
|