![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, bre, doar e-un condiment.
Eu muzicile alea nu le pot asculta de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Doctoreaso si eu aseara am venit cu picioarele praf dupa pitrecere, da nu m-am lasat, am dantzuit oleaca.Stiu cum e la sedintele astea cind vin cucoane cu mintea odihnita si te studiaza din cap pina-n picioare.Si eu simt nevoia sa fiu mai 'aranjata' la sedinte, am picat de citeva ori mai ogirjita dupa zile de munca fara respir si nu m-am simtit chiar ok. Asa ca ,Doctore, orice efort ptr front, ptr victorie. (IMG:style_emoticons/default/horse.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua abia astept sa te vad! Pana atunci si eu si Stoina vom arata... vom arata.
Roxi da, sunt 9 kile dar ma alint si am lasat sa faci tu adunarea. Nimphe cat ai mai vrea sa slabesti? Mie imi place mult cum esti acum. De Dr. ce sa mai zic , nu am cuvinte ca ii curg bratele din umeri si ...asta spune tot. I se vede fetisoara aia luminoasa si ghidusa ca la o pustoaica> In concluzie, BRAVO dragelor! Va admir din tot sufletul! Azi am mancat: ora 8: un mar ora 10: iaurt cu fulgi ora 15: 2 mere ora 18: un rest de varza cu carnati ( nu m-am saturat ca nu era decat o lingura) Am pus la coptor iar crap in folie ca eu n-am apucat sa mananc ieri. In acelasi timp, am pus tocinei la coptor ca am treaba si nu am vreme sa stau sa-i descant la tigaie. Am facut bile si i-am pus in tava ( de silicon). Cred ca vor fi excelenti! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa, stati sa va zic eu cum sta treaba la sedinta cu parintii la Jermania: se face cateodata la inceputul anului o sedinta cu toti parintii, in rest intra parintii cu randul la invatatoare/diriginta. Eu, ca vin de la Romania, pusa la tol festiv si cu un buchetel de flori in brate, c-asa se cuvine, altii venind de la jogging (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , in niste pantaloni de trening vechi si labartati, adidasii tot vai de steaua lor, gafaind... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu se uita nimeni stramb la ei si nu-i discuta (inafar de mine, care va spune voua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa mentionez ca-mi plac tare mult planurile tale de anul viitor draga Kalua si te astptam in Ro ca pe painea calda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da domne...draguta chestia cu sedintele, desi, sincer iti spun ca-mi place tara noastra din punctul asta de vedere. Imi spunea soacra-mea ca pe la ea pe acolo toata lumea-i in trening si atunci cand isi pune o bluza mai sofisticata o intreaba vecinii daca se duce la biserica (ca decat acolo trebuie sa te gatesti). Eu chiar nu-s de acord cu delasarea fata de aspectul propriu. E ca o carte de vizita pentru ceilalti. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Fetele, tocineii mei la cuptor sunt....super! Stoino, tu ziceai ca nu ti-au placut in ulei, pune-i la cuptor.
Acum mananc tocinei cu cascaval si ardei gras. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Da, asa e, sintem un popor cuconos:ne place sa fim ingrijiti si mai ales eleganti.Asta nu-i rau!
In schimb, am remarcat ceva nashpa: desi fetele noastre sint durere de frumoase, avem tendinta spre vulgaritate.In Barcelona am vazut femei nici pe departe frumoase, dar sic imbracate, frumos accesorizate si machiate decent.La revenirea in tara, primul lucru care mi-a sarit in ochi asta a fost: tendinta spre vulgaritate. Irinici, eu n-am tava de silicon, de unde-ai luat-o??? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ideea e trasnet! Ai format bile si cam cit i-ai tinut in cuptor? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa-i si pe-aici la sedintele cu parintii. si tot asa, o data la inceputul anului cu totii, sa ne cunoastem, apoi la interviu cu noi, rand pe rand, intre 4 ochi cu teachera.
ieri n-am apucat sa trec pe-aici, asa ca pun si meniul de ieri: D - iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau si gem P - salata cu fasii de piept de pui prin ea C - fructe (nu mi-a mai fost foame, ca fusese mare salata) azi mi-am propus: D - cereale cu lapte P - pulpa de pui cu avocado si ardei capia C - branza feta (am gasit romaneasca, din lapte de oaie, la mag. polonez) cu rosii |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una nu ma mai duc la nicio sedinta cu parintii, imi pierd timpul pe-acolo numai! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetelor,
Azi am mancat asa: d: cereale cu lapte (adica doua castroane mari de cereale) 10.30 doua mere 13.00 tuna cu salata de varza 15.00 struguri (nu ma pot abtine, sunt tare buni), doua mere 19.30 salata de cruditati in care am pus si ceva migdale, si cascaval, inghetata fara zahar. In seara aceasta fac snitele, sa-mi iau la pachet, cred ca am nevoie de ceva carne pentru o perioada. Ieri am condus un motostivuitor Mani tou, mi-a placut la nebunie, azi mi s-a pus pata pe dumper sa-l conduc, trebuie sa-i dau soferului o bere ca sa ma lase sa fac cateva ture prin santier (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum prind ocazia, o sa pun si poze. Eu sunt fascinata de macarale, dumpere, si excavatoare, sunt ca niste jucarii gigantice. Mai ramane sa ma cocotz pe fabrica sa fiu la inaltime si mi-am facut si damblaua asta. Stoina, cel mai mult am avut 56kg, multumesc pentru comentarii, incerc sa ma mentin slabuta ca sa ma simt bine in pielea mea.Apreciez mult persoanele plinute care isi traiesc viata fara frustari, eu una sunt tare picky cu mine, si daca ma ingras imi vine sa omor pe toata lumea.Nu faceti ca mine! Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:25 PM |
|