![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Informatie pentru lume care se apuca de deschis topicuri de-aiurea sau pe teme deja existente, adica: "asa nu!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Pricipit.Mare figura esti, bre Sorela.Te imbratisez cu drog. Hi, hi.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre...ca sa parafrazez o scumpa dna....eu mi-s gatita pruna la office in mod curent, ma doare-n cot de dnele de la sedinta, iar pe tocuri cui ma simt cel mai bine, imi creste wellness-ul exponential, problema e ca mi se umfla picioarele atatea ore tzapana la birou si de aici se innegureaza totul...si alta problema, si mai mare: ieri era zi de jeansi, tricou si incaltari sport, pt ora de miscare. In fine....
Mey lotte, daca apareai la intalnire cu "animalul" ala, ma umpleai de respect...iar daca-l mai parcai si-n fata la Il Calcio (asa, pe doua roti/ alea din spate, precum motoretele), te ceream de nevasta!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dragutelor, ia ghiciti cu ce ma droghez eu acum?...mere, scortisoara, fulgi ovaz....orgasm gustativ garantat! Sa aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna fetelor,
D: bulca filozofala cu mozzarella si rosii, cafea cu lapte 0,1% P: secretul cuptorului(ieri am facut o tava cu carne de vita si-au dat-o gata ai mei, asa ca as-noapte am mai compus una, varianta ovina-bun de bun)cu rosii C: fructe AStazi am un disconfort, ma simt epuizata...Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 6-September 07 From: Romania Member No.: 2,169 ![]() |
Meniul de azi:
- dimineata: 500 ml apa cu 1 lamaie, iar dupa vreo 15 min. omleta cu tarate + ulei de porumb pranz: iaurt 0,1% + fulgi de ovaz + germeni de grau + tarate de grau seara: cas de oi cu castraveti - intre mese ~ 750 ml bors crud (o fi bine, o fi rau?! astept raspuns de la meseriasha (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
CrisD, tu scrii pe-aici numai cand te intereseaza ceva. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ti-am mai spus-o (dar tu n-ai avut timp sa citesti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ): mananci prea putine legume, salate. La micul dejun ar fi trebuit sa bagi si niste rosii, ardei, castraveti. Seara si alte legume sau o salata, nu numai castraveti. Si ar fi fost mai bine sa mananci dimineata ce-ai mancat la prant si viceversa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mey Cris, tu esti om normal?! Sau budista? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Iarta-ma, dar n-am mai vazut asa meniu futurist...sau de infometare...si te saturi cu golgoazele alea?!
Sincer, pe mine sa ma plateasca vreo firma, sa mananc ce-ai afisat tu, si as spune hotarat "PAS"! O faci de buna voie, ca daca da, ai toata admiratia mea! Cred ca daca as fi mancat toata viata ce scri tu acolo, as fi strans bani de yaht, vila in Pipera si excursii/2 pe an, in tari exotice. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azi am fost Maica Tereza si nu m-am atins de carne pana la ora asta, dar dupa ce-am citit meniul tau, mi se facu subit pofta de-o friptura cat capacul de la WC!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe cat ai mai vrea sa slabesti? Mie imi place mult cum esti acum. 13 kg, asta e targetul meu in acest moment...fata de 10, cat era anul trecut pe vremea asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ei, stiu cum sa ma imbrac ca sa-mi ascund ce e rau/ gras. Multam de aprecieri, fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul meu de azi: MD: tzatziki, 1 cremwurst, 1 ou fiert tare P: salata din 1 rosie, 2 castraveciori, 2 oua fierte tari, 3 felii de muschi, branza framantata C: ori pere, ori supa de legume. Aseara nu am mai mancat supa de legume, ci 4 pere. Am 2 sacose mari cu pere, de la bunicul meu, si mi s-a facut mila sa le vad cum se strica. Asa ca am avut cina exclusiv de fructe!! Ma simt tare mandra de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doftorito, friptura cat capaculd e la WC??? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
doamnelor,ieri am dat in gard cu dieta.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) incepind cu painea aia cu seminte,apoi toata ziua mi-a fost foame.seara am mincat(pe linga cina)un baton"fibrobar".nu stiu ce sa cred despre el,nu cred ca e conform.nu am la mine,dar va scriu mai tirziu ingredientele.
sotul meu,dorind sa ma ajute in "efortul de razboi"mi-a cumparat vreo 10batoane de astea. oricum,m-am hotarit sa incerc sa tin o perioada mai strict faza 1,pentru ca eu mai am de dat jos serios. on-topic: mic dejun-fulgi de secara cu lapte0,1%grasimi prinz-sardinie in sos de rosii+salata de rosii cu ceapa si gogosari. pentru cina voi face o mincare de varza. fainoasele-gen linte si naut le las pe faza a doua... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, dona, decat sa lasi nautul si lintea pe mai tarziu, mai bine lasa-te de mancat prostii (paine cumparata, batoanele alea si mai stiu eu ce).
Roaga-l pe sotul tau sa nu-ti mai ia nimic din ce crede el ca ti-ar prii (vezi tu cum il iei cand ii spui asta, ca-n fond omu' e bine intentionat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). Sardinele alea sunt facute de tine sau cumparate? Foame si pofta de nu stiu ce ti-a facut faina aia alba ascunsa in painea aia... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:54 AM |
|