![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hop si eu pe aici dragutelor!
Aseara am mancat 2 nectarine si un mar. Azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de zarzavat (zeama), piept de pui cu salata de sezon C: nectarine si mere Doftoreaso, succes la sedinta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si mie mi se pare imposibil meniul lui CrisD. Mult succes fetelor noi, dar sa stiti ca fara un pic de ambitie nu prea reusiti sa va deprindeti cu obiceiurile alimentare sanatoase ale acestui regim. Nimphe esti in trebi multe? Lotte, ai toata admiratia mea daca reusesti sa te urci in masina aia. Al meu sot e pasionat de exemplare din astea. Va pup pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
kalua,ai dreptate
sardinia era din conserva,dar nu scria nimic de zahar sau alte adaosuri.sper sa fie asa...doar am peste in congelator,dar ieri nu am avut chef de gatit.voi remedia problema astazi.ma duc sa-mi fac piata si cumparaturi conforme. deci lintea merge si in faza1? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
doftorito, friptura cat capaculd e la WC??? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Da dragutzo, este expresie preluata din vocabularul sotului meu si exprima superlativul absolut pt o friptura, ma refer la marimea ei. Mai mare decat capacul de WC nu exista! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Si are omu' dreptate, nu? Meniul de astazi: d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte p - varza la cuptor, salata de rosii si castraveti s - salata XXL cu ton?...cu sunca presata?....habar n-am inca, depinde de cat de tare ma voi plictisi la sedinta aia afurisita cu parintii, ca daca vin obosita de atata plictiseala, rontzai 2 mere babane si gata! Sa fiu sincera, as fi pregatit niste icre de stiuca, dar tb sa ajung la Carrefour, sa cumpar icre crude, sa vin acasa, etc...ehehei, dureaza! Mai vorbim! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
stiu ca trebuie ambitie si atentie.paine cu tarite mi-am facut,chiar si alte mincaruri conforme.
insa lupt foarte greu cu poftele.mereu am avut problema aceea in care relaxarea se leaga psihic de mincare.ieri am avut o zi libera si am stat cu copilul acasa.in loc sa fiu activa,am lenevit si am fost cu gindul la mincare.dar gata cu atitudinea asta,a fost o scapare o zi buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dona, apoi cu Montignac poti face mancaruri de care vrei tu, care de care mai delicioase. Si poti face o data pe saptamana sau la doua saptamani si un dulce conform, numai sa nu te bagi cu totul in el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La faza 1 poti manca linistita linte si naut. |
|
|
![]()
|
|
mi-am dat seama ca trebuie sa ma organizez mai bine.sa-mi fac painita si sa am mereu legume pentru salate in frigider.si sa o las mai slabut cu mincatul in pragul noptii.cu tendinta asta lupt cel mai tare.
astazi la cina-fructe,(piersici)pentru ca am ajuns tirziu de la servici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua,
AStazi, studiind inca o data principiile de baza ale dietei Montignac, am gasit : Clasificarea alimentelor in Dieta Montignac Grupa 1 (glucide): cereale integrale, paine integrala, paste integrale, orez nedecorticat, lactate cu 0,1% grasime Grupa 2 (proteino - lipide): carne, peste, oua, smantana, branza, uleiuri vegetale Grupa 3 (legume, fibre): toate legumele si fructele crude, ceapa, conopida, spanac, fasole verde, gulii, castraveti, varza rosie, varza alba, rosii, usturoi Reguli de combinare a alimentelor Grupa 1 se poate combina cu grupa 3 Grupa 2 se poate combina cu grupa 3 Grupa 1 nu se va combina cu grupa 2: adica nu pot combina painea integrala cu brinza? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca painea n-are cel putin 27-30% tarate in ea, nu. Numai painea cu multe tarate are Gi-ul sub 35 si se poate combina cu grasimi. Da' asta desteapta are tarate in ea, nu? Eu cu impresia asta ramasesem si eram linistita cand citeam ca tu o mananci cu branzeturi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Sau e vb de painea integrala si nu cea cu cel putin 25% tarite?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Hai ca n-am vazut ca-mi raspunsesei si muncind de zor la tocineii ptr maine mi-am dat seama ca e vb strict de painea ingrala, nu de cea filozofala, unde eu pun jumi-juma integrala cu tarite,deci 50%. Multumesc, mi-am luat chetroiu de pe suflet.Puuuup, ma intorc constiincioasa la facut papa bun. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Aseara am mancat 2 patratele de Heidi 85%.
Stoino, tocinesti?? Sper sa fie pe gustul tau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . De cand tin monti nu am gatit paine si nici nuam mancat paine deloc. Stoina imi face pofte si ma tem ca...daca ma apuc de paine nu ma mai pot opri. Am din ce in ce mai putin timp dar, cateva clipe cat va citesc pe voi ...mai gasesc inca. Azi: ora 8: 2 mere ora 12: salata de varza ( varza . castraveti, ulei masline, otet) cu tocinei ora 18: mere ora 19: salata de varza ( alta decat la pranz) in care am aruncat o mana buna de fasole ( fierte). Sper sa fie ok fasolea seara?! Va rog sa ma corectati daca o iau...pe aratura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:06 PM |
|