IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 411 412 413 414 415 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 3 2007, 10:02 PM
Post #4121

Musafir

E bine-asa, irinica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Corectam, desigur, si asta-i unul dintre motivele de ce se posteaza meniul aici.
Go to the top of the page

+Quote Post
irinica
post Oct 3 2007, 10:10 PM
Post #4122

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Multumesc! Fara voi nu as fi reusit sa ajung la 85!!!

+Quote Post
stoina
post Oct 3 2007, 10:19 PM
Post #4123

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetelelor, Irinica, pretena mea mi-a daruit jumate din foaia ei de silicon care se aseaza in tava si de care nu se mai prinde nik.Multumesc din suflet Irinici, de-abia astept maine s-o folosesc la bulcile mele filozofale.Si apropos de paine(ca fac mai mereu) nu pot renunta nici sa vreau. Toti ai mei sint daruiti acestei painici,fetei mele ii place mult si lui Marius la fel.Acum, dupa ce i-am lasat sa cunoasca paradisu, nu ma pot opri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ptr maine am gatit pui cu ardei la tigaie si tocinei la tava de chec (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am adaugat compozitiei clasice brinza Philadelphia si parmezan.Este super-gustos !(pe jumatate mancat de fiica-mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Va pup cu drag.

+Quote Post
andutz
post Oct 3 2007, 11:51 PM
Post #4124

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

painica asta filozofala e jumate tarate jumate faina integrala? ca eu numai de-asta mananc, dar nu-mi place ca ramane tare umeda inauntru...aproape ca nu se coace, si mereu tb sa o feliez, si sa prajesc fiecare felie pana se usuca...
ce sa fac ca sa fie mai bine coapta painea? ca eu o fac cu masina de facut paine, si coaja se face bine...deci daca o las mai mult, se arde...help!

+Quote Post
Leea
post Oct 4 2007, 08:49 AM
Post #4125

Incurabil

Member No.: 352

Ai respectat reteta? Eu o coc in cuptor si se face foarte bine.

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 4 2007, 09:06 AM
Post #4126

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata, fetelor!
In we plec la Tulcea, asa ca ma asteapta un we de salivat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
O sa-mi fac farinata (am pus-o de dimineata la dospit), ca sa pot manca cu icre si ceapa...yum-yum!
am intrebat-o pe maica-mea ce are de gand sa gateasca si in afara de icre si peste, se gandea la sarmale. Din pacate, nu pot manca sarmale, pt ca nu le face Monti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Dar promit sa ma abtin de la toate cele neconforme:)

Aseara, inainte de supa de legume, am macat 2 felii de mezel si o bucata de cascaval. Dupa cetva ore am mancat si supa de legume.
Meniul de azi:
MD: lapte cu ovaz si scortisoara
P: mancare chinezeasca
C: supa de legume sau varza cu carne

Azi, la serv, se mananca mancare chineasca. De orez, morcovi, taitei ma feresc, cartofi nu cred ca au, voi ce ziceti? E safe? Adevarul e ca stiind asta, nu am mai adus nik de acasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Va pup, spor in toate cele

+Quote Post
asgaard
post Oct 4 2007, 09:22 AM
Post #4127

Obsedat

Member No.: 670

Din cate stiu, mancarea chinezeasca de pe la noi are : amidon, zahar, sos de soia care foarte probabil contine si el zahar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uita-te la ingrediente inainte sa comanzi, de obicei sunt scrise toate.

+Quote Post
kalua
post Oct 4 2007, 09:28 AM
Post #4128

Musafir

Si morcovii trebuie ocoliti.

+Quote Post
stoina
post Oct 4 2007, 09:33 AM
Post #4129

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Andutz, la inceput am avut aceleasi probleme cu painica.Mai tirziu, mi-am dat seama ca nu degeaba in reteta specifica sa facem bulci.Motivul ar fi ca se patrund perfect si sint f gustoase cu mai multa coaja.Respecta reteta si vei avea niste bulci f bine crescute si delicioase.Eu mi-am cumparat o tava de teflon speciala ptr bulci(are 12 gaoci).Succes!

Nimfe, weekend frumos la Tulcea!Vezi ca-i jale cu mancare chinezeasca, eu cer o salata din bureti chinezesti doar cu morcov ras si usturoi pe care mi-o asezonez eu cu putin ulei de masline si lamaie.In sosul e soia e sigur zahar, iar in felurile cu legume se gaseste amidon/faina alba.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Take care.

Astazi: D: am gustat din tocineii(in tava de chec) si mi-am oferit si o lingurita de gem conform drept desert.Va pup pina pe seara, sa va mearga beton azi!

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 4 2007, 09:33 AM
Post #4130

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Am inteles...da, am scris si de morcovi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 411 412 413 414 415 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:10 PM