![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu-i scurg deloc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
poate folosesti dovlecei mai fibrosi...astia erau turcesti si asa de fragezi...oricum,au lasat zeama de puteam sa fac o baie in ea.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si ai mei lasa zeama, ii fac asa, zemosi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
am vrut sa incerc si asa,dar sunt cam conservatoare.dar voi incerca.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buon giorno!!!!!
Meniul de ieri(toate bune si frumoase pana la masa de seara): d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - ostropel din carne de porc, salata de rosii si castraveti 18:00: un strugure negru 20:00: un rest de omleta de la fiul meu, 2 triunghiuri de branza topita, 1 rosie, 1 ardei capia...2cuburi de cioco 85% rontaite in cada...mai aveam putin si adormeam de placere! Am produs icrele seara trecuta; am ratacit in ele ceapa rosie, parca-i mai placuta la gust decat aia alba si nu-i iute. Astazi, dupa ce vin de la sport, sunt pregatita sa produc plachia de crap. Sa nu uit sa cumpar o sticla de vin alb sec...ca sa fie plachia perfecta! Va pup si va urez o sambata minunata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dr_wise, am vazut aseara pozele tale cum erai before (pana acum am avut orbul gainilor), te felicit din toata inima pentru initiativa si ambitie, arati foarte bine si sportul si-a spus cuvantul in ceea ce priveste tinuta ta.
Si acum, intrebare.Cat timp ti-ajunge cutia de inghetata fara zahar? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu o dau gata dupa trei zile.Tinand cont ca e cutie de 500g, e prea mult cat mananc la o masa? Am program de aerobic azi, va urez un weekend asa cum vi-l doriti. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Fetelor, acum ma prind si eu, inghetata dinaia Diet, sau fara zahar, la ce magazine gasiti, si cum ii zice?
OK. Vreau sa va felicit pe ambitioase, pentru kilele in minus. Eu incerc din raputeri sa ma mentin. Au navalit poftele mari pe capul meu. (Si noaptea visez neconformitati). De gatit nu se mai pune problema, pentru ca a inceput faculta si m-am mutat iarasi in camin, asa ca mai pap paine conforma trimisa de acasa, si apoi chestii de cumparat: ton, sunca, cascaval, legume... Meniul de ieri: MD: un pachet de 200g smochine + un mar + iaurt 0% G: struguri Pranz: inainte piersica pe la 17:00 Salata de ton cu legume si salata de boef conforma + o felie paine de soia prajita Cina: un smoothie (e o bautura din mere, portocale si capsuni congelate data la blender Spor mult tuturor, si vointa de fier va doresc. Tai tai. |
|
|
![]()
|
|
buna seara
eu sunt mai bucuroasa astazi .m-am cintarit si apoi m-am recintarit ptr.confirmare la o verisoara .75de kg.inca 2kg pierdute,asta si in situatia unor abateri.urra!! trista sunt doar pentru baietelul meu,care a fost diagnosticat cu intoleranta la gluten.incepem un nou regim,fara fainoase. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e cam greu pentru copil on topic- mic dejun-stuguri dis-de dimineata peste jumatate de ora-tocinei de dovleac prinz-pulpa de pui la cuptor cu o salata mare. cina-varza cu brinza. am fost si la o aniversare m-am atins de putina ciocolata de pe tort.o ligurita f.mica. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr_wise, am vazut aseara pozele tale cum erai before (pana acum am avut orbul gainilor), te felicit din toata inima pentru initiativa si ambitie, arati foarte bine si sportul si-a spus cuvantul in ceea ce priveste tinuta ta. Si acum, intrebare.Cat timp ti-ajunge cutia de inghetata fara zahar? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu o dau gata dupa trei zile.Tinand cont ca e cutie de 500g, e prea mult cat mananc la o masa? Am program de aerobic azi, va urez un weekend asa cum vi-l doriti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multumesc! Mi-a crescut inima!!! Lotte dear, daca m-ai fi vazut astazi dupa ora de aerobic, ai fi chemat ambulanta imediat!!!! Am avut o antrenoare noua, eu eram pregatita sufleteste de un aerobic de bun simt, linistit, dar antrenant, in nici un caz pt un "turbo"...mey, a venit o pustoaica de vreo 20 ani, toata numa' muschi, si ne-a ametit de nu mai stiam unde-i tavanul, unde-i stepperul! La sfarsit i-am spus sincer "m-ai omorat!" Am plecat taras de la sala, de abia acum mi-am revenit, dupa de am dormitat si mi-am lins ranile toata ziua, in pat! Sotul meu zice: ce-ti mai tb aerobic acum, c-ai luat-o pe 41 ani?! Adica cum?! Pai ma duc si maine, macar ca vin ca o broasca calcata de camion! Dar sincer, am inceput sa-mi simt muschii din nou si asta ma bucura...ii cam ratacisem, dupa o vara intreaga de chiul si zacut pe plaja... In privinta inghetatei tonitto...asa de mare-i cutia?! Mi se parea mai mica... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu o termin intr-o dupa-amiaza, sa nu se deprecieze.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Meniul de astazi: d - icre pe paine cu tarate, rosie, ceai din capsuni, cafea cu lapte sport, piata, gatit 13:00: un strugure 15:00: plachie de crap cu un pahar de Riesling sec...sincer: nu-mi place vinul alb sec, e o mare porcarie, e mult mai bun ala rosu si, vorba lui fiu-meu: mamaaaaa! cum, ai renuntat tu la flavonoide in favoarea vinului alb?! dupa-amiaza: inghetata tonitto, by the way.... 19:00: un mar, ceva cascaval cu o rosie si cremvursti acum: ceai din fructe de padure ...si, a propos de pofte, am un chef de-o prajitura cu mere, dar nu gasesc fratilor faina de soia neam! cu ce s-o fac? @alphutza: diet gasesti la Billa, tonitto la Carrefour. Avantaje si dezavantaje: diet are prea multi indulcitori si s-ar putea sa aiba un efect laxativ puternic, dar sunt placute la gust ambele variante, si cea de vanilie, si cea de cacao; tonitto nu are decat fructoza, varianta de cacao e precum ciocolata amaruie, f concentrata in cacao, in schimb cea din frisca are un pronuntat gust de margarina, mie personal nu mi-a facut o impresie prea buna, dar la disperare merge... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoroaie, pas alergator la indexul xu retete de dulciuri conforme, exista reteta si fara niciun fel de faina.
M-ati innebunit cu icrele, am fost azi in cautarea lor, neam, frate. Exista la un magazin anume de stiuca, dar sunt facute, multumesc frumos. In rest, la magazinul cu delicateturi, erau numai de somon si de pastrav. Nu stiu nemtii astia ce-i bun. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Trebuie sa ma duc la Ikea, parca pe acolo aveau intr-o vreme... Eu am inceput sa ma umflu de la nefacut de sport, natura, tinerete. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nu mai deschid astia odata sala ca m-am saturat sa stau asa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:09 PM |
|