![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) mersi de pont. Ma gandesc ca a mea cumnatica care a lucrat pana nu demult la EA (Elizabeth Arden) ar trebui sa-mi dea multe informatii utile. Si nasa-mea m-a rugat aseara sa-i cumpar o trusa de make-up. Ea nu prea se machiaza si probabil ca vrea sa e apuce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu mai spun de prietenele mele dragi, care vor cosmetice majoritatea. Sper sa nu ma controleze astia f strict in bagaje...ca mai mult ca sigur voi avea 4-5 creme EA.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Buna seara fetelor!
Robertina, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) fiecare suta de grame e importanta!Felicitari din inima!Go ahead! Taaare cumintica am fost, am papat conform 100%, fara abateri. La munte mi-am luat o fusta de blugi care de-abia se mai tine de mine si sint tare fericita.Marius imi spune: bravo tzuca, asta-ti era fixa pin' august (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doctoreaso,fii pe pace! Poate un an cel putin imi trb sa ajung 'gagica' ca tine.Eu am de dat f mult jos(poate vreo 17 kg inca) sa arat cit de cit omeneste.Acusica incep si eu gymu si poate mai accelerez...dar credeti-ma, sint fericita taaare,(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) , Kalua si batrinu Monti sa traiasca! La munte a fost strasnic(multumesc mult ptr urari)Prietenii nostri din C-ta sint oameni rari, buni de pus pe rana si taaare ne-a priit. Va doresc o noapte linistita si o saptamina cu sanatate si impliniri. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo fetelor, manca-v-ar mama!
Degeaba Montignac cu metoda lui, degeaba eu daca voi n-ati fi avut ambitie si nu v-ati fi tinut de treaba! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaa!
Sa va spun ce-am patit ieri....de dimineata am mers cu prietena mea la aerobic, speriate si cu inima cat un purice, de frica sa nu ne intalnim cu noua antrenoare...cand intram la receptie, cine era acolo?! Antrenoarea aia rea de ieri...cu noi a mai intrat o dna, decana de varsta de la aerobic, o tipa de vreo 50 si ceva de ani, inspector scolar...mey, cand am vazut-o toate trei pe oberfuhrer aia, am sarit ca arse si am strigat in cor "facem cu tine astazi?!!!!!!!!!!!!!"...nu, n-am facut cu ea, am facut cu Andra care acum mi se pare parfum de frezii! Ea venise doar sa-si intretina forma fizica....hmm....a fost super bine, am stat de placere 2 ore, desi acum nu sunt in stare sa ma asez cum trebuie pe orice scaun, inclusiv ala de wc....ma aplec pana la un anumit unghi, dupa care e musai sa ma trantesc, fiindca ma dor muschii gambelor de numa numa! Meniul de ieri: d - paine din tarate cu unt si cascaval, rosie, ceai capsuni, cafea cu lapte p - ostropel din pulpa de vitel cu masline, salata XXL din toate buruienile posibile, un pahar de "flavonoide" (vin rosu); domle, ostropelul ar fi tb sa fie din carne de vitel si sa fie gata in maxim 1 ora...ei bine, vitelul asta cred ca se nascu inainte de '89, iar eu am fiert ca o disperata timp de 2 ore, nici o sansa! Noroc ca avem in dotare scobitori! Matusalemic vitel! s - macrou la cuptor Astazi trebuie sa-mi cumpar neaparat mere, am suferit tot weekend-ul fara ele. Va doresc o saptamana minunata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua draga...cum sa nu-mi iau mai mult de o pereche? Acum am 2 si ambele imi sunt largi. Eu cred c-am ajuns la marimea 40 (romaneasca, 38 europeana). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De prin State vreau sa-mi iau o groaza...sa vad daca-mi ajung banii (vreau sa cheltuiesc max 1500 usd pentru mine). Groaza e compusa din: haina de piele mai scurta, geaca de iarna, pardesiu si pantofi de toamna de office, cizme elegante si de purtat, camasi multe, sacouri, chiloti si sutiene, placa de intins parul, cosmetice (crema EA, farduri, spray de corp, fond de ten - vreau sa-l incerc pe cel recomandat de Lotte - Double Wear de la Estee Lauder, c-am auzit ca-i mai bun decat Sensual Clone-ul nostru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ceva pentru cosuri), carti in engleza. Rox, spor la shopping! Am doar 2 obs de facut: vezi ca americanii au alt sistem de prize, si daca iti iei placa de intins parul, va trebui sa-ti cumperi si un adaptor pt Ro. Sa stii ca lenjeria intima nu e asa faina cum o lauda multi. Mi-a adus mie cumnata-mea niste tangi, care dupa cateva spalari, s-au facut ca naiba (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca tu ai experiente mai bune, then go 4 it (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nimphe,eu las jena la o parte,declar rezultatele si merg inainte.Doar nu-ti trece prin cap sa renunti,acum cand stii f.bine cu ce se mananca regimul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu??? Sa renunt la Monti?????? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sunt mai hotarata ca niciodata sa nu ma da batuta! Nu ma las pana nu slabesc cele 13 kg puse pe mine in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Irinici, cum ai facut ciulamaua de ciuperci, fara faina? Mi-e pofta si mie de-o ciulama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Rox, chiar se poate face ciulama fara faina! Mama mea mi-a pregatit we asta o ciulama mortala: pui, ciuperci si smantana. Pun reteta la retete, ca sa nu fiu (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Dragele mele, m-am intors de la Tulcea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am fost la ai mei dupa o pauza destul de lunga, de la Paste. Ma rog, i-am mai vazut de atunci, dar acasa e altfel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am tinut departe de toate tentatiile, de fapt nu am suferit deloc! Am mancat: icre cu farinata si ceapa, salau cu maioneza, ciorba de pui (din care am dat afara toti taitetii), salata de vinete cu rosii, somn prajit (am carat nautul cu mine, ce credeti?), carnati de casa, ciulama de pui si ciuperci, cioco 75%. Mai erau si altele, dar astea au fost conforme. A fost f linistit, am dormit, am citit, am stat cu ai mei, le-am arat poze din Corfu. Din pacate, m-am intors. Ma supara rau vremea asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu suport vremea asta de toamna!! Meniul de azi: MD: lapte cu ovaz P: salata de rosie, ardei, cash de oaie, muschi C: nu stiu inca... Fetelor, am luat o hotarare istorica: am de gand sa alerg in fiecare seara in care nu ploua!! Si in care rezist, evident (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Urati-mi vointa si putere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup si va urez o saptamana cu succese multe! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La pranz am mancat peste rosu cu plante pe el, delicios! Cu niste orez basmati si salata de varza alba si rosie, niste rosii si niste rucola. Deseara vreau sa fac mancare de ardei cu carnati afumati si cred ca inainte de masa voi manca un mar, doua.
Tot deseara vreau sa prestez si eu niste painici filozofale, sa le mananc maine cu somon afumat, capere, sos de smantana cu hrean, ardei gras si ceapa esalota. Trebuie sa aduc niste painici si la serviciu, sa le guste fetele. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara am mai mancat 1/2 de conserva de ananas fara zahar.
Azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de vacuta cu smantana, piept de pui la gratar cu mancare de pastai de fasole si salata de varza C: fructe (sa vad daca mai gasesc nectarine) Nimphe, mie-mi place VS...si eu am chilotei de la ei si i-am spalat de n ori pana acum, fara sa se deterioreze. Altii erau demult dusi. La costumele de baie imi place ca materialul e un pic mai grosut, deci nici vorba sa fie transparente atunci cand intram in apa. Ala de care zici tu e pui cu smantana si ciuperci, deci nu e ciulama. Eu stiu ca ciulamaua se face cu faina. Ma bucur ca te-ai simtit bine la ai tai. Doctoreaso, esti tare domne daca ai tu febra si tot te incapatanezi sa te duci. Stoinici, bravo ca te-ai abtinut de la neconformitati. Pe mine ma apuca calcatul stramb chiar in weekend...de teama sa nu mai slabesc, mai mananc si eu un dulce din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bine ca dup-aia reusesc sa ma abtin si sa nu repet abatarea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare , salutare!!
Desi aseara am ajuns tirziu acasa, am prestat painica filozofala ptr azi dimineata(fata mea a vrut sa invete reteta s-o poata construi singura si tare ma bucur)Deci, D: painica cu 5 masline si iaurt 0,1% Revin curind! |
|
|
![]()
|
|
Rox, tare-mi esti draga! Mereu ai un cuvint bun ptr fiecare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:41 AM |
|