IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 419 420 421 422 423 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 9 2007, 09:59 AM
Post #4201

Musafir

Nimphe, am facut si eu aseara ceva asemanator mancarii tale, pun si eu reteta mai tarziu.

Iaca desteptele mele, formele au fost umplute cu aluat numai pe 3/4 si iaca ce-au crescut. In mijloc coapte bine si pufoase.
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/gscheite.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 9 2007, 11:18 AM
Post #4202

Musafir

Uauuuuu, kalua! Am picat pe spate! Sunt de expozitie astea! Ai toata stima mea! Baga si reteta exacta folosita pentru painicile astea "miss", inclusiv daca ai uns tava si cu ce ai uns-o! Vreau si eu!!!!!

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 12:28 PM
Post #4203

Musafir

Am facut exact cum scrie la reteta Leei, numai cred c-am scapat cam mult bicarbonat... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca asta nu l-am masurat.
Forma asta-i de silicon, deci n-am uns-o cu nimic si se vede ca-n gaocile goale nu ramane nimic prins. Le-am dat la cuptorul preincalzit la vreo 200°C. Si chestia cea mai buna e ca-n jumate de ora (de cand ai inceput cu aluatul) ai chiflele pe masa.

edit: tocmai am venit de la cantina, am mancat un macrou la gratar cu salata asortata, mortal a fost la gust. M-au cam suparat oscioarele alea mici ascunse, dar ce nu face omu' pentru papa bun? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De cand cu cantina asta noua bag in mine la peste de nu-i adevarat. Si tare-i bine-asa.

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 9 2007, 12:59 PM
Post #4204

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dr_wise @ Oct 9 2007, 10:47 AM) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nimphe dear, incepe bine! Credeam ca esti mai barbata decat mine in privinta alergatului!
!

Am zis ca alergam impreuna, de-aia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si eu numai ce m-am intors de la masa. iar am avut discutii imposibile cu colegele despre regimul meu. Se mira ca pot manca ciocolata, ca am ditai salata mare zilnic la pranz etc. Le-am zis sa citeasca, nu sa comenteze fara sa stie, nu suport fazele astea!! Si oricum, nu ma mai lupt sa conving pe nimeni (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Am o intrebare: ma paste o raceala si stiu ca pudrele astea de se dizolva in apa fierbinte, contra racelii, au zahar. Voi ce folositi in astfel de situatii???
Ca m-am dus la o farmacie sa iau ceva pt gat, fara zahar si, dupa ce s-au uitat la mine ca la felu' 14, mi-au dat ceva si m-au intrebat daca sunt diabetica. Si am zis ca nu, doar ca tin cont de sfaturile celor de la TV sa nu facem exces de zahar, sare si grasimi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Evident ca iar au ramas traznite:)))
Deci, ce luati voi cand usnteti racite, fara zahar?
Pup

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 01:19 PM
Post #4205

Musafir

Eu iau medicamente foarte rar si cand sunt racita iau un Paracetamol Sinus (din tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si-mi ajunge.

+Quote Post
roxanica10
post Oct 9 2007, 01:53 PM
Post #4206

Musafir

Nimphe, pentru raceala eu luam Tantuum Lemon, ca ala-i fara zahar. Cred ca exista si Strepsils fara zahar. Paracetamolul Sinus, de care zice Kalua e foarte bun.

Si eu tocmai am venit de la masa si zac cu burta plina acum dupa o ciorba de peste, plachie de peste si piept de pui la gratar cu salata de varza. Mi-am luat si piept de pui de teama ca nu ma satur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dimineata, acelasi meniu, ca de regula: mar, dupa iaurt cu fulgi.
Astazi am iesit cu o prietena la cafea...de dimineata si m-am simtit tare bine. Am facut o abatere: latte machiato (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Maine, iar voi face o abatere ca tocmai i-am comandat maica-mii un tort la d-na Mimi (spuma de ciocolata alba cu cafea). Mama mea face 52 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 9 2007, 01:57 PM
Post #4207

Membru de Onoare

QUOTE(roxanica10 @ Oct 9 2007, 02:53 PM) *
Nimphe, pentru raceala eu luam Tantuum Lemon, ca ala-i fara zahar. Cred ca exista si Strepsils fara zahar. Paracetamolul Sinus, de care zice Kalua e foarte bun.

Si eu tocmai am venit de la masa si zac cu burta plina acum dupa o ciorba de peste, plachie de peste si piept de pui la gratar cu salata de varza. Mi-am luat si piept de pui de teama ca nu ma satur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dimineata, acelasi meniu, ca de regula: mar, dupa iaurt cu fulgi.
Astazi am iesit cu o prietena la cafea...de dimineata si m-am simtit tare bine. Am facut o abatere: latte machiato (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Maine, iar voi face o abatere ca tocmai i-am comandat maica-mii un tort la d-na Mimi (spuma de ciocolata alba cu cafea). Mama mea face 52 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Am fost intr-un Sensiblu, aveam si Strepsils si Tantum, dar nu mi-au dat (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Mi-au dat Septolete fara zahar. dar nu vad sa aiba vreun efect (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ok, imi iau si eu Paracetamol, desi maicamea, fost cadru medical, mi-a zis sa ma feresc cat pot de paracetamol.

Mai, tu daca ai fi colega cu colegele mele, te-ar stresa mai rau decat pe mine, la cat mananci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La multi ani mamei tale! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Eu nu stiu niciodata cati ani au mei, dar stiu sigur ca au implinit demult 52 de ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sa-ti priasca tortul ala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 9 2007, 02:02 PM
Post #4208

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ Oct 9 2007, 02:57 PM) *
Mai, tu daca ai fi colega cu colegele mele, te-ar stresa mai rau decat pe mine, la cat mananci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La multi ani mamei tale! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Eu nu stiu niciodata cati ani au mei, dar stiu sigur ca au implinit demult 52 de ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sa-ti priasca tortul ala! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Draga Nimphe, colegele tale ar trebuie sa se uite in propria farfurie, inainte sa faca observatii. Pe mine nu prea ma intereseaza ce zice o anumita 'lume'.

Hai mersic de urari. Am mama tanara si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si c-o pofta de viata si-o energie mai mari decat ale mele. Iar la capitolul eleganta, n-o intrece nimeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 9 2007, 02:04 PM
Post #4209

Membru de Onoare

[quote name='roxanica10' date='Oct 9 2007, 03:02 PM' post='123551'
Hai mersic de urari. Am mama tanara si frumoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si c-o pofta de viata si-o energie mai mari decat ale mele. Iar la capitolul eleganta, n-o intrece nimeni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
[/quote]
Asa zic si eu de maica-mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce ne-am face noi fara mamele noastre??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 02:52 PM
Post #4210

Musafir

roxanico, sa-ti traiasca mama! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Eu cred ca-s norocoasa, nu comenteaza nimeni de ce si cat mananc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma uit la sefu' (stiti voi cum arata el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), mancam cam la fel, el isi mai ia cateodata cartofi fierti ca garnitura...Cateodata chiar ma mai inghionteste cand unele persoane solidute bine apar cu niste farfurii pline de cartofi prajiti si-o salatica pe langa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 419 420 421 422 423 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:59 AM