IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 422 423 424 425 426 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post Oct 10 2007, 05:12 PM
Post #4231

Musafir

orasul in care stau a fost nemtesc, la origine si au adus obiceiurile cu ei. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 05:14 PM
Post #4232

Musafir

Mai roxanico, mai, n-ai gasit in tot forumul asta alt topic unde sa pui tortul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Taman noua ni-l bagi sub nas, e ca si cum ai vorbi de funie in casa mortului. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si mai vin si eu acum, infometata (va spun acusica de ce), si dau de el, acum direct in prima cofetarie m-as baga. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi la pranz au avut asa: hamburgheri, friptura de porc in sos de ciuperci (friptana era data prin faina si cine stie ce era in sos, ma feresc de sosuri ca dracul de tamaie), nu stiu ce peste pane (panada de-aia industriala si sefu' a zis ca nici pestele dinauntru ei nu-i cine stie ce), country potatoes, frecatei, morcovi fierti, orez Basmati.
Asa ca am luat niste orez Basmati, asa gol, si niste salata asortata. Si nu tine de foame pana seara asa ceva, de-abia astept sa ajung acasa sa ma bag in niste mere pana o fi gata mancarea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 10 2007, 05:20 PM
Post #4233

Musafir

Draga Kalua, editeaza te rog postul meu si sterge linkul ca sa nu mai pofteasca inca cineva. As face-o eu, dar nu mai pot.
Eu vi l-am bagat voua sub nas...ca am povestit cu voi despre ziua maica-mii...si poate celalta lume nu stia subiectul.
Mai fetelor, eu vad atatea prajituri si-mi place doar sa le admir. Dar probabil nu toata lumea-i ca mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 05:30 PM
Post #4234

Musafir

Gata, l-am pus unde-i sade bine.

+Quote Post
roxanica10
post Oct 10 2007, 05:34 PM
Post #4235

Musafir

Sa traiesti! (vorba maica-mii). Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 05:40 PM
Post #4236

Musafir

Petrecere frumoasa, roxanica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 10 2007, 05:54 PM
Post #4237

Musafir

Multumesc din suflet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Inca n-am plecat de la serviciu, ca mai am ceva de finalizat.
Va pup dragutelor si vorbim maine despre meniuri. Si au am patit-o azi la cantina...aveau numai ciudatenii asa ca m-am tratat cu piept de pui, omleta simpla si salata.

+Quote Post
stoina
post Oct 10 2007, 07:23 PM
Post #4238

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, taaare -mi place ceata, tocmai ptr. ca-mi aminteste de perioada aceea...Fata mea are acum virsta noastra de-atunci.Ptiu' ce trece vremea!

Mai fetelor, ce tort frumos,multumim Rox ca ni l-ai aratat! Daca e si gustos precum arata, poate-l adaptam si ptr noi..Chiar mi-e dor de ceva dulce si conform, bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

P: carnitza de oaie cu linte si salata de rosii+ceapa
C: fructe si cred ca termin lintea, mai e vreo lingura...Trag cu ochiu pe la retete sa vad ce-oi mai gati zilele astea.

+Quote Post
lotte
post Oct 10 2007, 08:57 PM
Post #4239

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Meniul meu de azi:
7.00 struguri
8.30 iaurt cu cereale, am mancat la munca
1.30 ciorba de fasole, salata imensa si cascaval, am uitat ca tuna era la un metru de mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
3.50 trei mere
8.00 salata imensa de cruditati cu doua bucati de vita la gratar

Fetelor, ce e acela escalop? Am o lista de la o firma de catering, si nu prea inteleg meniul.
Saptamana viitoare o sa sun la ei sa stiu eu ce baga in mancare.

Mi-am cumparat bilet, saptamana viitoare plec in Cipru, si voi sta o saptamana.Sper sa prind vreme buna sa fac plaja, abia astept!

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 09:10 PM
Post #4240

Musafir

lotte, unde te duci in Cipru? Mie tare-mi place acolo si ma simt bine de tot.

Ce sa-ti explic eu cu escalopul, iaca ce zice DEX-ul:
ESCALÓP s.n. Preparat alimentar făcut din muşchi de viţel fiert în sos de vin. [Pl. -puri. / < fr. escalope].
Eu recunosc ca in primul rand mi-au venit scoicile alea scallop in minte. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 422 423 424 425 426 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:36 AM