IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 423 424 425 426 427 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Oct 10 2007, 09:15 PM
Post #4241

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, ma crezi ca nu stiu exact unde merg (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ?
Aterizez in Larnaca, nu stiu unde o sa stau, aflu maine mai multe.
Prietena mea locuieste acolo de 3 ani, asa ca nu o sa ma invart de-aiurea, cu siguranta o sa vad cat mai multe, si ma bucur ca mi-am luat bilet pentru o saptamana, initial vroiam sa trag o fuga vreo 3 zile.
Ce ti-a placut cel mai mult in Cipru?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 09:21 PM
Post #4242

Musafir

Aaaa, pai spune-asa, ca ai o prietena acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce misto!
Eu am fost intotdeauna la est de Larnaca, pe langa si in Agya Napa (dar nu in mijlocul nebuniei) si la Lefkosia. Capitala trebuie neaparat sa le-o vezi, daca poti sa treci si in zona ocupata.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 10 2007, 10:05 PM
Post #4243

Musafir

Lotte, te sfatuiesc sa nu comanzi escalop. E intradevar un preparat din carne de vita in sos, dar sosul ala are, mai mult ca sigur, faina cat cuprinde si-o sa te pacalesti.
Mai nou, am renuntat si eu la mancarurile cu sos de la cantina. Erau super gustoase, dar le banuiesc de amidon alimentar...
In schimb nu ma pot debarasa de un obicei prost capatat de ceva vreme: am facut o pasiune pt cioco 85% cacao. Zilele trecute n-am gasit si-am cumparat cu 75%...gretos de dulce! I-am donat-o lui fiu-meu. In seara asta, dupa salata m-am premiat cu cioco 85%...si sunt cu gandul la aia laudata de fete, cu 99% cacao, oare cum o fi si unde o pot gasi?! Am cautata la toate hypermarketurile, nada! Chiar si la free shop am cotrobait, tot nada de nada!
Pentru maine dimineata mi-am achizitionat un gem nemtesc din coacaze negre; de abia astept sa-l testez.
Noapte buna!

+Quote Post
Leea
post Oct 10 2007, 11:01 PM
Post #4244

Incurabil

Member No.: 352

Am nimerit si eu in zona buna, in sfarsit. De cateva zile mi-a disparut - cine stie prin ce miracol - pofta turbata de dulciuri, da' s-a dus de tot. De fapt de-abia mai am pofta de mancare.

Dupa cat de rar mai scriu pe aici, e usor de ghicit ca sunt tot in focurile luptei (nu ma plang, ador heirupurile (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
Ca sa nu-mi moare familia de foame, a trebuit sa chem pe unii de la catering sa ne hraneasca, ca vreme de gatit - ioc!
Eu ma adaptez cum pot la situatie, aleg din ce-mi ofera lucruri bune pentru mine.

Azi:
MD - wasa, lapte, cafea
P - pulpa de pui, salata de varza, ardei, rosii
C - 1 strugure, si ala mancat pe fuga, si vreo 3 nuci

V-am admirat painitele - ce dor mi-e de una, si n-am timp sa o fac! Dar nu-i nimic, mai ca m-am saturat privindu-le pe ale voastre. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 10 2007, 11:32 PM
Post #4245

Musafir

Leea!!!!!!!!!!!! Mi-e dor de postarile tale! Ia nu mai dezerta, te rog! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Cum mai stai cu lantul de agrafe colorate?! Bene, benissimo, male?!

This post has been edited by dr_wise: Oct 10 2007, 11:34 PM

+Quote Post
lotte
post Oct 11 2007, 08:09 AM
Post #4246

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, multumesc pentru sfat.Am gresit cand am comandat mancare, codurile de joi le-am pus pentru vineri si invers, asa ca azi primesc musaca de cartofi, va vine sa credeti? Sun sa schimb codurile macar pt mine.

O zi frumoasa, pup.

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 11 2007, 10:20 AM
Post #4247

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Eu is bolnava azi, asa ca scriu de acasa. Nu m-am dus la serv, ca ma simt rau si mai am si 2 mamici care ma boscorodeau ca le dau si copiiilor lor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Asa ca azi, cand m-am trezit fara glas si cu nasul infundat, am anuntat la serv ca nu ma duc.
Am luat paracetamol sinus, am luat niste pastile de gat fara niciun efect si am facut un ceai, sa-l beau fierbinte. Pot sa pun miere in el? Am avut MD lipidic la 8, acum 11 si ceva.

Meniul meu de azi:
MD: 1 cremwurst cu 1 lapte batut
P: salata cu pui la sticla
C: probabil tot salata

@DR-wise: unde e free shop in Cta???
@Rox, cum a iesit petrecerea? Ia zi, tortula ala a fost la fel de bun precum arata?

Va pup pe toate!

+Quote Post
dona_r
post Oct 11 2007, 11:38 AM
Post #4248

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna ziua doamnelor.
nu am mai avut timp sa scriu ,dar v-am citit toate discutiile.
de cind tin copilul la regim fara gluten si fara lactoza,viata mea s-a mutat in bucatarie.mai lipseste sa tina si sotul un regim diferit si...demisionez de la servici si ma dedic bucatariei.(nu ca nu mi-ar place sa gatesc...)
on topic-
ieri,mic dejun-paine cu taite cu gem dietetic
prinz-budica de conopida(cu smintina,brinza si ou),putina brinza de oaie
aici cred ca am scrintit-o-erau pe masa mere coapte cu fructoza(facute pentru copil si refuzate).mi-au facut cu ochiul si le-am mincat fara sa ma gindesc prea mult. e exagerat?
cina- o feliuta de cascaval.mai tirziu fructe
astazi
mic dejun-fulgi de secara cu lapte 0,1%grasimi
cina-aceeasi budinca de conopida cu 2felii de friptura de vita
o cana de cacao cu o lg. de fructoza
cina-salata de varza sau fructe
cana mea de cacao cu fructoza e acceptata ca desert?voi incerca sa raresc deserturile,e mai mult o problema de obisnuinta decit de pofta adevarata.
o zi buna tuturor!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 11 2007, 11:53 AM
Post #4249

Musafir

Daaaaaaa! A fost prima mea intrebare catre roxy, de cum am aterizat la office si am agatat-o pe mess! Cum fuse tortul, ca l-am visat toata noaptea! Si acum mi se umple gura instant de saliva, numa' cu gandul la imaginea lui "fotogenica"!
Free Shop e in cladirea ANR-lui(Autoritatea Navala Romana) de la Poarta 1 a Portului Cta, la parter, lateral dreapta. Daca esti atenta, e si-o sigla rosie care-ti indica magazinul.
Am o foame de lup si e de abia 12:53...pana la ora 14:00 mi se vor lungi urechile, le fac de elefant! Si am mancat un mar ionatan acum un sfert de ora, dar degeaba, parca-i mai rau!
Sa va spun ce-am observat de cand nu mai consum mancaruri cu sos de la cantina: am inceput din nou sa incap in fusta mea mar 44!!! Adica ceva-i necurat in sosurile alea! Hmmm.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 11 2007, 11:54 AM
Post #4250

Musafir

Nimphe, tortul a fost de milioane. Toata lumea a fost incantata si chiar au zis ca vor si musafirii nr de telefon al d-nei Mimi.
Si petrecerea a fost reusita.
Revin cu amanunte si meniul mai tarziu...ca iar am o zi incarcata. Doamne...de-abia astept sa plec. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nimphe, multa sanatate!

This post has been edited by roxanica10: Oct 11 2007, 01:36 PM

+Quote Post

685 Pages V  « < 423 424 425 426 427 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:45 AM