IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 424 425 426 427 428 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 11 2007, 12:40 PM
Post #4251

Musafir

Nimphe, insanatosire grabnica! Mie nu mi se pare exagerat ca mamele alea ti-au zis sa stai acasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

doctoreaso, nu stiu ce au oamenii astia, asa se stie, ca sosurile trebuie sa fie oleaca ingrosate. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si cel mai ieftin si usor se ingroasa cu faina sau cu amidon. Ce sa mai vorbim de cantine, dar uita-te si la lumea care face mancare acasa... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

dona_r, nu-i bine sa consumi zilnic fructoza.

Eu am mancat iar peste prajit numai intr-o panada de ou batut, salata asortata si broccoli + conopida fierte.
Deseara fac cotlete de porc cu acelasi sos de luni (sau marti? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), cu ardei, rosii si niste naut. Se pare ca domnului meu i-a placut din cale-afara sosul, el a zis sa repet faza.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Oct 11 2007, 02:38 PM
Post #4252

Musafir

meniul meu de azi:

D - o portocala, apoi iaurt cu fulgi de ovaz si germeni de grau, putin gem de zmeura, ceai verde
P - mancare de mazare cu piept de pui la cuptor
C - conopida la cuptor (trebuie s-o fac, ca o tin acolo de cateva zile), salata.

+Quote Post
stoina
post Oct 11 2007, 04:38 PM
Post #4253

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Salutare!
D: painica cu o lingurura de smintina 12% si painica cu gem
P: un fel de zacusca dietetica facuta de mama meu(ce bunatate) cu un ou ochi
Fug spre casutza, mai intii sa cumpar materia prima apoi sa gatesc.Puuup!

+Quote Post
kalua
post Oct 11 2007, 05:55 PM
Post #4254

Musafir

Eu v-arat repede lintea indiana cu smantana si-o tai si eu acasa:

bulbucind
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/lintebulbucind.jpg)
si luata de pe foc
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/linte.jpg)

+Quote Post
stoina
post Oct 11 2007, 06:54 PM
Post #4255

Incurabil

Pai unde se prepara minunea asta de linte, bre ,daca tu plecai acasa:magindesc: Iubita, guma guar si guma locust cum iti suna ca stabilizatori intr-o brinzica crema bio?Copilu' meu isi face sandwich-uri cu crema asta de brinza...

+Quote Post
kalua
post Oct 11 2007, 07:10 PM
Post #4256

Musafir

Pozele-s de-aseara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Din punct de vedere montignac nu-s rele gumele alea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stati sa va zic ceva interesant: o prietena de-a mea si-a cumparat cartea "De ce frantuzoaicele nu se ingrasa" de Mireille Guiliano, dac-o gasiti, sariti pe ea. E o frantuzoaica care lucreaza in America si la un moment dat si-a pus intrebarea care-o fi diferenta intre Franta si USA de frantuzoaicele au o greutate normala si americancele sunt grase (desi astea sunt cu mult mai multe represalii psihice decat celelalte)...In carte sunt si retete de chestii bune la gust (cica si ceva asemanator cu painicile filozofului). Prietena mea spera sa termine cartea si sa mi-o aduca luni.
Apropo de painicile destepte, i-am dat reteta acestei prietene, a facut aseara din faina integrala de secara si grau, a adus una sa guste si celelalte la serviciu si toata lumea a vrut reteta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post Oct 11 2007, 07:55 PM
Post #4257

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Nimphe, insanatosire grabnica!

Eu, azi:

8.30 un mar, am ajuns pe la politie si m-am dus la prima taraba din drum dupa fructe
9.30 iaurt cu cereale, ma trezesc greu dimineata, si nu mai am timp sa mananc acasa
13.00 ciorba de pui cu rosii, fripura de porc cu salata.Am schimbat meniul cu un coleg, caci comandasem altceva din greseala.
16.00 doua mere
20.00 broccoli si dovlecei la gratar peste care am pus branza si felii de rosii, doua patratele ciocolata 85%

+Quote Post
dr_wise
post Oct 11 2007, 08:48 PM
Post #4258

Musafir

Hello, ladies!
Meniul de astazi:
d - 1kiwi, iaurt, finn crisp cu gem de coacaze negre, cafea cu lapte
12:30: un mar ionatan
14:30: piept de pui gratar, salata din rosii si castraveti
s - salata din conserva ton, ceapa rosie, salata verde, castravete, rosie, ardei capia, ulei masline, zeama lamaie.
Va recomand cu placere uleiul de masline Pietro Coricelli, e tare placut la gust! Are o aroma puternica de masline.
desert: 2 cuburi de cioco 85% cacao.
Va pup, o tai la nanic, pic de somn!

+Quote Post
stoina
post Oct 11 2007, 09:53 PM
Post #4259

Incurabil

Kalua, ai sa falimentezi industria de panificatie din Germany tot imprastiind reteta de painica filozofala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Asta seara mi-am cam facut de cap, in sensu ca am papat inca olecutza de mincarica bestiala de vinete cu ceapa si ardei kapia cu telemea de oaie(ce bunatate telemeaua de oaie Dorna!) si-apoi am gatit si-am tot gustat ba o maslina, ba inc-o gura de telemea, am tinut-o intr-o ciuguleala (conforma, da lalaita...)
Am facut painica ptr maine si o minune cu carnita din pulpe de pui, ciuperci, dovlecei, ou+smaintina, usturoi,brinza, totul pus la cuptor.

Nimfe, sanatate multa!
Fetelor, ce-o fi cu Irinica? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Va pupic!

+Quote Post
kalua
post Oct 11 2007, 09:58 PM
Post #4260

Musafir

Pai de irinica tu trebuie sa ne zici! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu am mancat (bine), dar am chef de ceva dulce. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 424 425 426 427 428 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 09:10 AM