IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 425 426 427 428 429 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 11 2007, 10:49 PM
Post #4261

Musafir

...eu tocmai am terminat ceva dulce acusica, ca nu puteam dormi cu gandul la...mere! 3 bucati buneeeeeeee rauuuuuu!
Noapte buna!
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 12 2007, 08:50 AM
Post #4262

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Multumesc pt urarile voastre (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Adevarul e ca m-a lovit rau si degeaba ma tratez cu tot felul, ca nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pana nu-si face damblaua, nu ma lasa raceala asta nesuferita!
M-am intros la serv si am o groaza de facut.
In we plec la socri, la Campulung Muscel, deci iar voi face pauza la postari. In orice caz, promit ca ma tin departe de orice este neconform. Ma rog, pb e ca soacra-mea are prostul obicei de a adauga delikat in orice mancare, chiar daca ii spun sa nu puna. Dar e cumplit de incapatanata (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

MD: pui la sticla cu un kefir caucazian
P: salata de ardei, rosii, ou, barnza de burduf si pui
C: la Campulung. Vedem ce pregateste soacra-mea.

Va pup si va urez un week-end frumos!

+Quote Post
stoina
post Oct 12 2007, 09:17 AM
Post #4263

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata doamnelor!
D: painica filozofala cu zacusca light , cafea cu lapte 0,1%
Ptr prinz am minunea gatita aseara, iar later cred ca ma crismuiesc(ziua unei prietene).
AStazi in Iasi e procesiune cu Sf Parascheva , concerte si jocuri de tot soiu sint de luni incontinuu,(zilele Iasilor) iar in weekend e focul ala de artificii de juma de ora de care avem parte anual. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
TAre va iubesc!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 12 2007, 01:43 PM
Post #4264

Musafir

Hello, hello!
Stoina draga, gand la gand cu bucurie!
In dimineata asta am mancat ceva asemanator: 2 kiwi, apoi paine cu tarate prajita (in toaster) cu zacusca facuta de mama, plus cafea cu lapte...ffffffffffffoarte bune!
p - piept de pui gratar cu salata din rosii si castraveti
s - salata de cruditati, plus 2-3 feluri de branza;
Fiu-meu m-a rugat sa fac pt weekend un mousse au chocolat, asa ca n-am decat sa ma jertfesc si sa atac problema, mai ales ca voi avea si eu de castigat... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sa va spun din nou constatarea mea: de cand nu mai mananc sosuri de la cantina, ma subtiez si slabesc din nou! Uraaa! Plus ca trag un weekend plin de sport, ca sa consum ciocolata mancata in fiecare seara cu constiinciozitate! Mde, am si eu o slabiciune...aia, nu, ailalta nu, pentru ce mai traiesc?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by dr_wise: Oct 12 2007, 01:46 PM

+Quote Post
roxanica10
post Oct 12 2007, 02:32 PM
Post #4265

Musafir

Dragutelor, intrucat plec in concediu, am avut niste zile pline la serviciu incepand cu miercuri...asa ca n-am mai apucat sa scriu meniul pe aici. In afara de abatarea cu tortul, am mancat conform. Am rezistat azi cu stoicism unui cremsnit care arata super bine in vitrina de la cantina. Si-au luat colegele, au incercat sa ma ademeneasca, dar am zis pas. Ca dulciurile astea sunt ca niste droguri, adica dac-ai mancat o data, mai vrei inca o data. Recunosc, ca daca n-as avea suficienta ambitie, as ceda tentatiei imediat. Numai cand ma gandesc cum aratam inainte, sunt f motivata. Apropo de asta, mi-am pus aseara pe mine un trening din iarna, care-mi venea strans pe pulpe...acum zici ca treningul e un urias si eu un prichindel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Joi:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de aripioare de pui, piept de pui la gratar cu salata de sezon (salata verde, rosii, castraveti, masline)
C: 3 piersici mari, alune si migdale
Azi:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: ciorba de fasole, piept de pui cu medalion de legume (ciuperci, ardei gras, dovlecei, vinete, sos) si salata de sezon
C: fructe.

Nimphe, sanatate maxima si ai grija de tine! Mi-e dor sa mai stam la o barfa mica, dar o lasam pe cand vin.
Stoinici, am vazut si eu la tv ca-i eveniment mare la voi acolo. Sa te bucuri de artificii si pentru noi.
Irinici o fi prinsa cu treburile, ca nu-i usor sa cresti 3 copii.
Kalua, sa ne spui si noua cum e cartea respectiva. Tu ai gasit-o in germana?
De bagaje nu m-am apucat, dar sunt fericita c-am cumparat cadouri pentru toata lumea si sper sa le placa.
Va pup si ma intorc la treburi!

+Quote Post
stoina
post Oct 12 2007, 02:49 PM
Post #4266

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, o sa-mi lipsesti!!! Iti doresc sa-ti fie bine acolo, sa petreci la max. si te astept inapoi refreshata, sanatoasa si fericita!Pup.

Irinici e doar super ocupata, i-am dat un telefon de control, ma gindeam sa nu fie bolnavica cumva...

Ptr ca aveam o foame de lup, am rontait 2 mere verzi, apa la greu si niste cioco 99%.Mai ce buna-i! Cred ca are o cantitate infima de zahar la cit e de amara...Printre fetele mele de la florarie n-am gasit nici o pasionata...fetele papa dulce des si cred si eu ca li se pare de neatins "amarala asta" -cum mi-au numit ele desfatarea mea gastronomica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar ptr mine, fiindca dulcele e o vaga amintire, cam asta e efectu' echivalent 'amarelii' (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) , bucatica cu bucatica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 12 2007, 03:07 PM
Post #4267

Musafir

Stoinici...frumoasa descrierea ta despre cioco 99% (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu nu pot s-o inghit, nu aluneca deloc pe gat. S-o vedem pe doftoreasa, cum reactioneaza.
Apropo de lipsit, pai credeti ca aia in America n-au net? Schimb doar continentul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . De lipsit voi lipsi doar 8 zile, cand vom fi plecati la Miami. Dar mai e pana atunci, ca si mie imi va fi greu fara voi.

+Quote Post
kalua
post Oct 12 2007, 03:08 PM
Post #4268

Musafir

Las' ca mie mi-au scuipat cateva fete ciocolata 99% dupa o secunda. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Roxanico, petrecere frumoasa, sa ajungi cu bine acolo si inapoi! Cartea este si in engleza, se numeste French Women Don't Get Fat: The Secret of Eating for Pleasure. Mireille Guiliano, scriitoarea, mai are una pe aceeasi tema: French Women for All Seasons: A Year of Secrets, Recipes and Pleasure. Poate le gasesti acolo.
Si mie o sa-mi lipsesti! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

La noi vinerea e bufet suedez la cantina, de fiecare data pe alta tema. Azi a fost barbecue. Am mancat niste spare ribs, o bucata de peste facuta la gratar si salata de varza alba si rosie, un pic de rucola si vreo doua felii de rosii. Excelent!
Habar n-am ce fac deseara de mancare, ma hotarasc acasa.

+Quote Post
lotte
post Oct 12 2007, 03:10 PM
Post #4269

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu, azi:
d: iaurt cu cereale
12.00 vreo trei mere ca nu mai venea mancarea
2.45pm ciorba de pui cu legume, file de peste scorojit de mine, cu legume
mai tarziu, nu stiu, probabil o salata mare de cruditati.Sau oare rezist sa mananc doar fructe?Nu prea cred.

Roxi, tu mananci dimineata iaurt mic sau mare?
Eu trebuie sa recunosc, ca dimineata ma trezesc in primul rand pentru ca mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Oct 12 2007, 03:16 PM
Post #4270

Musafir

QUOTE(lotte @ Oct 12 2007, 04:10 PM) *
Roxi, tu mananci dimineata iaurt mic sau mare?
Eu trebuie sa recunosc, ca dimineata ma trezesc in primul rand pentru ca mi-e foame (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lotte, eu mananc iaurt mic Danone 0.1% (Nimphe, sa nu sari in cap...dar pe asta il gasesc cel mai usor). Vezi ca Monti zicea sa nu mancam mai mult de un iaurt mic pe zi. Stiu ca parca am tradus eu intrebarea legata de chestia asta.
Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) . O sa caut pe acolo cartea si-o sa mi-o cumpar si eu.

+Quote Post

685 Pages V  « < 425 426 427 428 429 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 01:25 PM