IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 426 427 428 429 430 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 12 2007, 03:27 PM
Post #4271

Musafir

Sa ma spovedesc: cand postez in meniu iaurt de dim, va info ca-i unul mare de 350-400g, de la Napolact sau Milli. Am renuntat la Danone.
Si unde Dne iarta-ma gasiti voi cioco 99% cacao?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca mi s-au albit ochii de cautaturi in toate hypermarketurile!!!! Ei, comedie!
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Oct 12 2007, 03:59 PM
Post #4272

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Roxi, un iaurt mic?E imposibil, nu ma satur.Cel de 420g este ok, daca nu e iaurt mare cu cereale, atunci mananc doua portii de cereale cu lapte (castron de ciorba, nu castronel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) )

+Quote Post
stoina
post Oct 12 2007, 04:16 PM
Post #4273

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Ciocolata Lindt 99% este de gasit la Billa.Pur si simplu n-o cumpara nimeni!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Bre fetelor, acu am citit ca vine zapada si jicoala!? Sper totusi ca se inseala minunatii meteorologi, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 12 2007, 09:13 PM
Post #4274

Musafir

N-am gasit soro cioco 99% cacao la Billa, ca doar e langa office-ul meu si trag in fiecare seara o vizita de curtoazie pe acolo!
Mda, tot anunta astia de la meteo ninsori si frig, iar eu, daca va vine sa credeti, n-am nici o haina de primavara/toamna!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Doar taioare si atat! In rest, toate hainele din toamna si iarna trecuta stau pe mine ca pe gard! In seara asta am fost la niste galerii comerciale sa-mi caut haina de toamna, nimic! Doar imbracaminte de piele, iar eu nu suport sa ma imbrac cu pielea altui animal! Am si eu stolul meu de pasarici pe creier, mde!
Acum imi dreg depresia cu cioco 85% si ma gandesc cum sa-mi planific timpul maine ca sa merg la sport 2 ore, sa ajung si la croitor, sa merg la cosmetica si sa-mi vopsesc parul, dar sa ma intalnesc si cu prietenele mele la ora 17:00 la Mall, pt o barfa mica si un shopping inrait...e grele!
Roxyyyyyy! Cu cine ma mai conversez eu pe mess timp de-o sapt?! Bine, recunosc ca azi m-am intretinut cu nimphe si-a fost f placut, nu ma mai puteam opri, dar tu, pleci si ma lasi a nimanui?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) As mai lua un patrat de cioco, dar nu-mi mai ramane nimic pt maine seara, asa ca-i dau cu apa!

+Quote Post
roxanica10
post Oct 12 2007, 09:27 PM
Post #4275

Musafir

Hai mai dragutzo, ca la cat am vorbit noi saptamana asta...adica nu mare lucru...ca fuseram ocupate amandoua...
Ee...ma bucur ca te conversezi cu Nimphe...si eu o fac cand am un pic de timp.
Asta seara am fost cam fomista si-am mancat un pic din mancarea alui meu (i-am luat o mancare de pui cu legume si ciuperci de la cantina); desert mar si piersica si multe alune si migdale. Apropo de ultimele doua, ma apuca pe la orele 18, cand sunt la birou, o pofta de rontait de zile mari, dar noroc ca nu mi le iau la mine...asa ca n-am ce rontai (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Doftoreaso, la urmatoarea ta venire in Bucuresti iti donez ciocolata mea 99%, ca sigur n-a expirat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
irinica
post Oct 12 2007, 10:59 PM
Post #4276

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Fetele, va iubesc si va multumesc pt. purtarea de grija! Stoina , mersi de telefonul de azi, parca m-a mai scos putin din vartejul ( de griji) in care ma aflu.

Nu-mi vine sa cred ca nu am scris de atatea zile?! Nici nu mai stiu ce am mancat, ca n-am avut vreme sa notez. De fapt nu prea am mancat decat ce am gasit...ca nu am timp nici sa gatesc. Ieri am sunat destul de nervoasa si suparata la tatal meu si i-am zis daca nu face de mancare copiilor mei pe vreo 2-3 zile, e pacatul lui daca vor fiflamanzi rupti.

Motivul lipsei mele este Hramul Catedralei Mitropolitane din Iasi. Minunate zile cu mari bucurii sufletesti!! Ieri s-a resfintit Catedrala intrucat acolo s-au facut lucrari serioase si foarte importante in ce priveste structura. Cu ajutorul Domnului, al Sf. Cuv Parascheva si al Sf. Ioan Gura de Aur ( de la acarui moarte de implinesc anul acesta 1200 ani) am reusit asta noapte sa trecem prin Sfantul Altar si sa ne inchinam.

Nu mai reusesc sa ma desacurc cu toate pe capul meu, uneori ma intreb daca nu m-am intins mai mult decat ma tin puterile. Sunt studenta in anul II, programul meu la munca este 10-18 ( teoretic) dar mai fug la cursuri sau la seminarii ij timpul programului. Cand termin cu scoala si cu munca, iau pe Maria de la gradi si vin acasa unde ma asteapata lti 2 flamanzi si dornici de conversatii si de povesti si ...ii iubesc mult dar vreau UN AJUTORRRRRR. De fiecare data cand simt ca nu mai pot zic imi spun ca tre' sa caut pe cineva sa ma ajute dar....raman numai cu zis-ul. Um om strain in casa mi s-ar parea o grija in plus si asta ma face sa renunt.

Gata ca v-am zapacit cu ale mele. Scuze, va rog.

Deci ieri am mancat ( mai departe de ieri nu-mi amintesc deloc)

mere
salata cu ton
cand am ajuns acasa o MARE salata cu ton
mere

Azi: ora 8: mere
ora 12: ceai cu fulgi de ovaz
ora 18: ghiveci de legume ( facut repede: ceapa, ulei, vinete, gogosari)
ora 22: mere

Maine fac peste ( crap) la cuptor cu legume sau...poate imi propuneti voi altceva.

Doctore eu am luat Lindt 99% din Gimarket. Dar e amara rau, te lasi imediat de ciocolata. Daca nu gasesti, iti fac imediat un colet (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

Nu va puteti inchipui ce va invidiez cu cantinele voastre! Lasa, ca ma sa ma fac eu mare si o sa mananc si eu ...FARA sa gatesc!

Roxanici, drum bun si sa va intoarceti cu bine!

+Quote Post
pescarush
post Oct 13 2007, 03:59 AM
Post #4277

Musafir

si eu am papat azi... cam aiurea, dar a mai trecut o zi, si e week-end (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
D - lapte cu cereale
P - conopida la cuptor cu salata
C - finn crisp 24% fibre cu zacusca si telemea, ciocolata 85% cacao. mi-a fost asa o foame cand am ajuns acasa, la ora 8, ca n-am mai avut rabdare sa fac ceva de mancare.

+Quote Post
stoina
post Oct 13 2007, 09:44 AM
Post #4278

Incurabil

Fetele,neata!

Va stau la dispozitie pe mess cind aveti chef, dragelor!(cunoasteti cu toate adresa mea de mail/mess)

Irinici, ai grija de tine, sanatatea e cea mai importanta.Eu te iubesc si vreau sa-ti fie bine.

D: painica filozofala cu zacusca light mama+cascaval +rosie,cafea decof.cu lapte0,1%
Cred ca fac o turica pina la Careffour sa cumpar niste peste...oricum, povestesc tot!

+Quote Post
andutz
post Oct 13 2007, 03:58 PM
Post #4279

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

fetelor...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu mai merge, cred ca a facut monti o vraja sa nu poti slabi daca nu postezi pe elady...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
eu sunt cam deprimata, ca am tras tare vreo 4 luni, si am slabit vreo 2 kile...si am mancat cateva felii de pizza in 2 zile (de-aia pacatoasa) si am ajuns exact de unde plecasem...offf...viatza mea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
deci: azi dimineata...o para
si o sa mai revin cu restul...

+Quote Post
stoina
post Oct 13 2007, 07:54 PM
Post #4280

Incurabil

Unde sinteti, frumoaselor?
Astazi am fost la Carrefour...cumparat pestuc: crap de-am facut reteta minune cu rosii,patrunjel, usturoi(o masa absolut bestiala gata in 15 minute) si somon ptr maine(la abur e minunat) Am gasit sare de mare frantuzeasca(are o culoare gri inchis), niste finn crisp "Original"care suna cam asa: faina integrala de secara 93%, apa, drojdie, sare, made in Finland cu 19%fiber.Ce spui ,iubita Kalua?

De asemenea f interesant, am cumparat o carte "Dieta cu incarcatura glicemica scazuta Holford", editura All, autor Patrick Holford
.

DIETA CU INCARCATURA GLICEMICA SCAZUTA HOLFORD
Această carte este o lucrare de referinţă în domeniu, dieta oferindu-vă metoda de slăbire (sistemul Fatburner) cea mai rapidă, cea mai uşoară şi cea mai sigură, care vă ajută să vă creşteţi nivelul de energie, să aveţi o piele mai sănătoasă, o stare de spirit îmbunatăţită şi concentrare sporită. Veţi descoperi care sunt alimentele indicate pentru dumneavoastră. Odată ce veţi citi această carte, veţi înţelege de ce Sistemul Fatburner este strategia de top pentru pierderea în greutate şi pentru întreţinere. De asemenea, veţi găsi în această carte reţete şi meniuri delicioase, şi uşor de realizat pentru a vă bucura de sistemul Fatburner. Urmând dieta recomandată de P. Holford vă veţi învinge poftele, vă veţi bucura de mese delicioase, veţi putea alege dintr-o mare varietate de alimente energizante. Această dietă este sigură şi uşor de urmat, incluzând un plan nutriţional cu suplimente pentru a vă spori energia şi a vă scădea apetitul.
Structură:
Partea întâi cuprinde descrierea în linii generale a dietei Holford, arătându-se că este fundamentată ştiinţific, este sigură şi uşor de urmat, pentru ca dumneavoastră să scădeţi în greutate, să aveţi o piele sănătoasă, o dispoziţie şi o concentraţie mai bune.
În partea a doua se explică cele cinci chei principale ale dietei Holford, care se aplică atât la copii, cât şi la adulţi, şi cum să deosebiţi dumneavoastră alimentele bune de cele interzise.
Partea a treia vă spune exact ce aveţi nevoie pentru a urma dieta Holford, răspunzând la întrebările pe care le-aţi putea pune dumneavoastră.
În partea a patra veţi găsi reţete şi meniuri recomandate de Patrick Holford, iar în partea a cincea veţi descoperi beneficiile ascunse ale dietei Holford.
Patrick Holford este unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti din lume. În anul 1984 a fondat Institute for Optimum Nutrition la Londra, al cărui director este. De asemenea, este directorul fundaţiei Food for the Brain. Este autorul a peste 20 de cărţi despre nutriţie şi sănătate, inclusiv al lucrării Cartea nutriţiei optime, care a fost vândută în peste 500 000 de exemplare în peste 30 de ţări.

Noua ne suna fff cunoscut! Eu o studiez cu sirg, este cam similara teoriei Montignac, dar pina la pag 26 la care am ajuns eu astazi autorul nu pomeneste de maestrul Montignac.Coperta arata asa http://www.librarie.net/carti/70459/DIETA-...Patrick-Holford

Am cumparaturit si carne de berbecutz, avem vreo reteta cu asa ceva? EEEEEEEEEEEEI, uitam! Am gasit icre de stiuca! Deci maine de dim le prepar, am pus si-o compozitie de farinata la rece pina maine.Doctoreaso, cum se chema vinul ala cu care ne umpleai de pofte, ca vazui ceva care-mi suna cunoscut, da nu m-am riscat, am zis ca mai bine intreb cunoscatorii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Va pup si haideti la o vorba, lasati plapumioara! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 426 427 428 429 430 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:36 PM