IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 427 428 429 430 431 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
lotte
post Oct 13 2007, 08:48 PM
Post #4281

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu azi am fost la aerobic, mi-a intrat in sange, desi din pacate in timpul saptamanii nu reusesc sa ajung la la sala.
Am lasat prietenele acasa cat am dat o fuga la cosmetica, si cand m-am intors era masa pregatita, care arata cam asa:

(IMG:http://i137.photobucket.com/albums/q238/lotte77/DSC00202.jpg)

Meniul meu de azi:

8.30 cereale cu lapte (multe)
12.00 2 mere
13.00 salata de cruditati cu branza si bucati de migdale, doua cubulete ciocolata 85%
18.30 salata de cruditati, dovlecei cu un sos de iaurt, branza rasa si marar, alune

Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 13 2007, 10:44 PM
Post #4282

Musafir

andutz, da-mi inchipui ca ai cateva felioare de pizza in tine de-ai pus 2 kg... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

stoina, mi-a adus si maica-mea din tara o carte asemanatoare, nu mai stiu cum il chema pe doctorul respectiv (am cautat cartea dar n-am dat de ea, cine stie pe unde-am dosit-o...sau poate ca am aruncat-o? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), era un canadian. Si se dadea mare ca el a descoperit metoda de slabit cu indexul glicemic bla bla. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ce va admir ca mancati alimente aburite! Mie inafara de legume nu-mi place nimic aburit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Aaaa! Mai de demult vroiam sa te intreb cum mai poti tu sa mananci tu oaie si acum berbec? Eu am inca reminescente puternice de cand se facea la cantina de la TgM si putea a oaie si pana in ultimul colt al scolii.

lotte, ce prietene de calitate superioara ai! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Ce-s gramajoarele alea pe farfurie? Dovleceii cu sos de iaurt i-am depistat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu am devorat mai inainte una bucata rulada din carne de vita cu mult sos si fasole verde.

+Quote Post
stoina
post Oct 14 2007, 01:24 AM
Post #4283

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Place oaia si berbecu da mai dulce-i conu-Alecu (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ( Asta-i curat plagiat dupa : buna-i urda, bun si cashu da' mai dulce-i ciobanasu')
Stii ca mi se face dor uneori de supa aia de chimen? Curata nebunie, dar asta e ! Daca fac acu' o psianaliza deduc mintenash ca de fapt mi-e dor de timpu' ala, amestecat cu ceata si sentimente contradictorii.Of, am chicat in melancolie (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Iubita, finn crispu meu (dupa descriere) e ok? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Despre alimentele aburite- ai incercat somonu'? Ca-i asa savuros ca ma indoiesc sa nu-ti placa!

De ce sint asa sensibiloasa acum? 1: e tirziu in noapte si 2 am vazut un filmuletz minunat pe care vi-l recomand cu tot sufletul: Intilnire cu Joe Black cu Brad Pitt si Anthony Hopkins(ordinea corecta e inversa), un film de Martin Brest.
Va pup cu drag.

+Quote Post
irinica
post Oct 14 2007, 07:47 AM
Post #4284

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Draguto ( Stoina) da' unde umpli tu noptile?! Am luat si eu ieri icre de stiuca si m-am apucat de preparat cum am ajuns acasa ( adik pe la ora 21). Multumesc din suflet Doctoresei si lui Nimphe ca m-au facut gospodina, prepararea icrelor era pt. mine ceva...imposibil. Am trecut pragul asta, au iesit minunate si muuulte si bune.
Stoino, vinul ala se numeste Nero D'avola de Sicilia da' nu este la Carrefur ca l-am cautat si eu. Crispu' tau nu cred ca e conform ca ziceau fetele ( Kalua si Dr. Wise) ca tre' sa aiba 24% fibre sa poata fi combinat cu grasimi. Doctoreasa zice ca este prin billa dar eu nu am gasit niciunde.

Ieri am mancat: ora 8: omleta ( oua, ceapa, ulei, gorgonzola, brocoli)
ora 12: mere
ora16: portocala
ora...21 si ceva: icre, 2 rosii, crap la cuptor ( crap felii, ceapa, ulei masline, marar, smantana 12%, piper , sare, lamaie)
Stiu ca e dezordine mare in viata si in mesele mele dar...lucrez la asta.

Afara e foarte frig si bate rau de tot vantul, as merge la plimbarici cu copiii dar nu-i de plimbare deloc.

Duminica minunata, frumoaselor!

+Quote Post
lotte
post Oct 14 2007, 08:16 AM
Post #4285

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, gramajoarele sunt facute din varza rosie, morcov, gogosar, mar, gulie, branza de oaie rasa, date prin tocator. si adaugat piper, ulei de masline. O bunatate!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 14 2007, 09:18 AM
Post #4286

Musafir

Neata frumoaselor si harnicutelor!
Ieri n-am intrat aici fiindca am crailit ca o apucata toata ziua! De abia la 20:30 m-am intors la casuta mea, si am plonjat imediat in cada cu apa fierbinte! Imi intrase frigul si ploaia in oase de numa numa!
Cum Dne iarta-ma au stat spectatorii la meciul Romania - Olanda pe stadion ieri seara, in vant, frig si ploaie, nu pot intelege! Pe mine sa ma fi platit si n-as fi stat un minutel acolo! Si mirosea a apa de mare si alge in tot orasul, cred c-a fost furtuna pe mare!
Meniul de ieri:
d - iaurt Milli cu gem coacaze negre si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - un mar, pulpa de pui dezosata gratar, cu salata de cruditati, telemea de oaie, desert 2 cuburi de cioco 85% cacao
s - in cada....3 mere, apoi salata de vinete proaspat facuta, cu o rosie + un ardei capia; am incheiat seara cu prepararea unui mousse au chocolat sublim, plus linsul cu sarg al tuturor oalelor murdare de cioco!
Acum am terminat cafeaua, o tai la sport....teoretic, ca practic ma uit pe fereastra afara si nu-mi vine sa ies din casa deloc! E intunecat, bate vantul rau si e cumplit de frig! Oare va ninge?!
Va pup!

PS: azi la pranz vreau sa prestez la "pui cu smantana", sa vedem ce-o sa iasa.
Ciao!
Uite vinul ala ieftin si bun, oferta de la Billa:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1182.jpg)
Soiul este Nero d'Avola, dar oferta ieftina si gustoasa doar la Billa gasesti, la Carrefour este in jur de 35ron sticla si cred ca-i facuta de Corvo.

This post has been edited by dr_wise: Oct 14 2007, 09:22 AM

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2007, 01:00 PM
Post #4287

Musafir

stoina, finn crispu' e conform, numai n-ai voie sa-l combini cu grasimi. A se manca doar dimineata.

In seara asta apare socrella, pleaca maine dimineata cu fiu-su la Napoli, numai sa-i faca in ciuda doctoresei noastre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si daca tot am facut o legatura intre socrella - dr_wise, ce credeti ca pun deseara pe masa? Saramura de pui! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si mai fac si lapte de pasare, sosul de vanilie e in frigider, mai trebuie numai sa fierb galustele de bezea.

Si la noi e frigut, dar macar soarele e cat roata carului pe cer! Sper s-o mai tina asa! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 14 2007, 01:01 PM
Post #4288

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna ziua doamnelor
eu ieri am mincat conform,dar mult...si cam de-a valma.m-am ferit de glucide,dar m-am infruptat prea mult din brinza,pastrama,mezel,friptura...seara aveam stomacul plin de abia respiram.plus ca am lenevit toata ziua (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
astazi m-am trezit cu pofta de viata si am mincat la mic-dejun fulgi de ovaz cu mere rase
prinz-2 felii mici de brinza de oaie cu 2rosii,friptura de vita si probabil si salata de varza.
la cina...inca nu stiu
ma pregatesc sa fac oprajitura de mere cu faina de soia.dupa ce se rad,merele trebuie lasate la scurs ?plus ca nu am tava teflonata,merge si tava normala?

+Quote Post
dr_wise
post Oct 14 2007, 01:10 PM
Post #4289

Musafir

QUOTE(kalua @ Oct 14 2007, 02:00 PM) *
In seara asta apare socrella, pleaca maine dimineata cu fiu-su la Napoli

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) sufar!!!! Stii ce mi-a zis sotul meu cand am fost la Bucuresti? Ca un coleg al lui a fost detasat cu serviciul pt 2 ani la Napoli. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) I-am raspuns ca arsa: da' tu de ce n-ai vrut sa mergi? Imi depuneam demisia instant si-o taiam la Napoli teleportata impreuna cu el!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu mai e barbatul de care m-am indragostit, vorba reclamei! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

QUOTE(dona_r @ Oct 14 2007, 02:01 PM) *
ma pregatesc sa fac o prajitura de mere cu faina de soia.dupa ce se rad,merele trebuie lasate la scurs ?plus ca nu am tava teflonata,merge si tava normala?

Nu stiu ce sa-ti spun, e adevarat ca in perioada asta merele sunt mult mai zemoase decat la inceputul verii...incearca sa le scurgi daca sunt prea zemoase.
Eu folosesc tava normala emailata, unsa cu unt sau margarina.

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2007, 01:14 PM
Post #4290

Musafir

Nah ca nici eu nu ma duc, sa nu stric simbioza mama-fiu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De fapt se duc ceva mai la sud de Napoli, la vreo 100 de km, la Castellabate.

dona, poti folosi tava normala, numai s-o ungi bine si s-o presari cu ceva faina conforma. Sau pui in ea hartie de copt, daca ai la indemana. Eu nu scurg merele, se formeaza la margini un caramel de nu te mai opresti din lins degetele daca-s mai suculente.

+Quote Post

685 Pages V  « < 427 428 429 430 431 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 08:32 PM