IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 428 429 430 431 432 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dona_r
post Oct 14 2007, 01:23 PM
Post #4291

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

multumesc tare mult.
off-topic-pentru ca trebuie sa dau copilului mincare fara faina de griu,secara,retetele voastre mi-au cazut ca o mana cereasca. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2007, 02:08 PM
Post #4292

Musafir

Am mai descoperit o carte interesanta, cred ca mi-o comand azi: pe germana ii spune "Tanara si slaba. Secretul japonezelor" de Naomi Moriyama, despre bucataria japoneza de zi cu zi, despre Japonia in general. Scriitoarea locuieste si lucreaza in USA (Manhattan), cica cartea e scrisa in stil american, cam enervant, dar continutul e ok.

+Quote Post
stoina
post Oct 14 2007, 03:02 PM
Post #4293

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Suna bine cartea.Imi amintesc de mama ta care ne povestea cum a intilnit niste japoneze care dimineata nu se miscau din loc pina nu se masau bine bine insistind pe picioare, bucatica cu bucatica, cremuindu-se indelung.

Am facut icrele! Au iesit bune,cu aspect perfect,albe, afinate, gustoase.Am totusi o obiectie, parca sint prea afinate, parca boabele sint cam rare(materia prima a fost de calitate),paca e o spuma de albus ca si consistenta.Am pus mai mult de jumatate de sticla de ulei la 100 gr icre, zeama de la o lamiie si olecutza apa minerala.Oare care-o fi buba?

+Quote Post
andutz
post Oct 14 2007, 03:51 PM
Post #4294

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

kalua, ma tem ca nu am mancat decat 5 felii- 2 intr-o zi si 3 in alta...si erau micute, nu de-alea mari...si inteleg ca 5 felii de pizza suna muult...da' chiar nu a fost asa de mult, si cand am vazut ca TOT ce dadusem jos in 3 luni s-a pus in 2 zile... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
in fine, asta e...n-am ce sa fac decat sa strang in dinti si sa merg mai departe.
planul pt azi: cereale, pranz ceva tofu cu legume, cred, si seara fructe sau/ si o salata

+Quote Post
lotte
post Oct 14 2007, 04:15 PM
Post #4295

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

irinica, noi nu avem cantina la munca, dar comandam mancare la o firma de catering, un meniu compus din ciorba si felul doi cu salata pentru o saptamana costa 70RON.Am comandat intr-o saptamana si la alta firma, era mai ieftin, in jur de 50RON pe saptamana.Puteti face si voi acelasi lucru.

Eu am 52.800kg, de vreo 2 saptamani, nu stiu ce se intampla de nu mai pot da jos macar 2 kg de nici o culoare.Si merg si la sala.Abateri nu fac, sper macar sa raman asa, si sa nu cresc mai mult. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2007, 04:31 PM
Post #4296

Musafir

Corpurile noastre au niste greutati la care le place. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar le aratam noi daca suntem consecvente.
Eu una nu-s prea increzatoare in mancarea gatita de altcineva (restaurante, cantina), mai intotdeauna se strecoara si ceva neconform, un pic de zahar pentru accentuarea gustului, de faina, de mai stiu eu ce. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Adica dac-o mananc, nu ma astept sa fie 100% conforma, chiar daca pare sa fie.

andutz, nu stiu in ce imprejurari ai mancat pizza aia. E mult mai primejdios ceva neconform mancat fara cap, adica la foame, pe stomacul gol si mai ales seara, decat dac-o facem planificat, cu o salata mare conforma inainte, de ex.

+Quote Post
lotte
post Oct 14 2007, 04:41 PM
Post #4297

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, ai dreptate, corpul meu se simte excelent la 52kg, dar a facut cum am vrut eu pana acum.
Ma ingrasasem inainte sa incep sa comand la firma de catering, la ciorbele comandate nu am vazut ceva neconform pe acolo, iar la felul doi am comandat gratar si daca garnitura arata suspect mananc doar carnea cu salata.Cred ca altul e motivul celor 2 kg.

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 14 2007, 09:07 PM
Post #4298

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele, m-am intors de la socri...victorioasa! Adica am reusit sa stau departe de prajiturile mortale si alte delicii cu care m-au imbiat toti, mai putin sotul meu, care e ingerul meu pazitor, ca sa nu-i zic garidan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am mancat conform, dar nu ma apuc sa scriu meniul pe zile.
Mentionez: ciuperci cu branza si ou (la cuptor), conopida cu varza (un fel de tocanita), ciorba de perisoare (fara orez si fara morcov, ca stia ca nu as fi mancat), porc cu legume. Toate au fost insotite de salate mari, de rosii, ceapa si ardei copti. Astea erau la pranz si la cina.
La mic dejun mancam lipide: oua fierte, branzeturi, mezeluri, insotite de rosii, castraveti si ceapa rosie (mor dupa ceapa rosie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )
Vineri si sambata seara am mancat seminte (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dar sambata, la cina, nu am mancat nimic! Doar semintele astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

M-am intors cu multe legume si muuulte mere, motiv pt care m-am hotarat sa incerc sa am niste cine compuse exclusiv din mere.
Problema e ca m-am intors de acolo cu o pofta cumplita de prajituri, asa ca cum am ajuns acasa am pregatit o prajitura cu mere. Desi mi s-a cam luat de ea, dar asta mi-era cel mai la indemana.
Nu mai mananc nimic la cina, ca sa pot sa mananc prajitura asta, vizionand cu mare drag un nou episod din seria 4 de Neveste Disperate.
Maine dimineata ma cantaresc, sa vad cum stau dupa 2 saptamani de tras la galere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gata, va pup si va urez o supersapatmana!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 14 2007, 10:08 PM
Post #4299

Musafir

Mie-mi spui de ceapa rosie?!!! Am mancat ca o apucata in seara asta, profitand din plin ca "amore puro" a taiat-o la mamita lui weekend-ul asta!
Meniul de azi pe scurt:
d - paine cu tarate prajita, cu salata de vinete si rosii feliate, ceai din capsuni cu lamaie, cafea cu lapte
p - pui cu ciuperci, smantana si patrunjel....f gustos! grazie mille pt reteta! salata de cruditati, un pahar de vin alb sec, 3-4 lingurite de spuma de cioco...al naibii de amaruie! am facut-o din 3 cioco 85% si 2 cioco 75%
gustare: un mar golden baban
s - restul de pui cu smatana, ceapa rosie en gross (d-aia tuguiata!) 1 rosie, completare cu smatana si telemea de oaie
Acum miros ca o ciobanita! Pliculetele de lavanda ratacite in seara asta prin sertare si dulap in dormitor, sunt mici copii pe langa aroma mea de onion!!!! Dar ce mai conteaza in fata infinitului?! Ma dreg c-o lingurita de spuma, sau mai bine cu-n mar ionatan si ma culc!
Somn usor, dragelor!

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2007, 10:16 PM
Post #4300

Musafir

Hai sa va spun repede ultimele aventuri (socrella-mi sta in spate): facut saramura de pui. Doctoreaso, soro, ce n-ai scris la reteta ca trebuie nu stiu cate bulane de pui? Eu n-am facut in viata mea numai pulpe de pui, deci am cumparat 4 pulpe. Pentru 4 oameni. Si cand am inceput sa dezosez si sa dau jos chielita de pe ele, am ramas cu un pumn bun de carne, mai mult nu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A iesit bestiala (mi-a adus femeia ardei iuti mici din sudul Italiei), dar putina. Noroc c-am facut cartofi si conopida mai multa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Data viitoare cumpar piept de pui fara pielita, pe ala cat il tai si-i gata.
Soacra-mii i-a placut si mancarea foarte mult (m-a intrebat de reteta) si desertul, laptele de pasare, pe asta nu-l cunostea.
Am dat cep si la un vin rosu de Corsica, Napoleon nu stiu cum se cheama, buuuun tare.

+Quote Post

685 Pages V  « < 428 429 430 431 432 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 08:25 PM