IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 432 433 434 435 436 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 16 2007, 11:44 AM
Post #4331

Musafir

fleurdelis, incearca sa mananci dimineata glucidic: fulgi de cereale (neindulciti, simpli) cu iaurt 0% grasimi sau lapte tot asa din punctul de vedere al grasimilor, paine (facuta in casa), depinde de ce fel de paine faci o poti manca cu grasimi sau nu...
Pentru mancaruri gatite te poftesc cu drag sa te uiti aici, unde-s listate retetele.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Oct 16 2007, 01:09 PM
Post #4332

Musafir

Of dragutelor, ce dor imi e de voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va multumesc pentru mesaje. Bun venit fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Inceputul e mai greu, dar dup-aia totul merge struna.
Lotte, cred ca tu m-ai asteptat pe mine sa fiu si eu in acea perioada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mie mi-a venit in prima zi de State, adica ieri, dar am luat 2 aulin si au fost suportabile durerile de burta.
Kalua am calatorit cu Delta, direct NY si de acolo ne-au asteptat socrii si cumnatii la aeroport.
M-am cantarit azi dimineata imbracata si aveam 140 lbs. Ma dispera americanii astia cu masurile lor. Mai trag o cantarire si-nainte sa intru la dus.
Meniul meu de ieri:
D: un mar, dupa ceva vreme 2 iaurturi mici Danone (aici e aici ca socrela mi-a cumparat cu fructe fara zahar si grasimi; dar noroc ca fructele sunt de padure si merg combinate) cu fulgi; o sa-mi cumpar iaurt normal cum ajung la supermarket
G: un mar, o nectarina
P: pui la rotisor cu salata de rosii si castraveti si putin sos (ciuperci, ceapa, ardei rosu, usturoi si pasta de tomate - ei au mancat sosul cu spaghete)
C: struguri
Mi-am gasit si cioco Lindt 85%.
Ieri am fost la Atlantic City, dupa cum va spuneam si ne-am plimbat pe malul oceanului. A fost o vreme superba. Care credeti c-au fost primele mele cumparaturi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 5 chilotei de la VS cu 25 $. Pe seara am fost la CVS si-am mai luat diverse chestii mici. Sa vedeti ce scobitori interesante au astia. Sunt ca niste prastii (ca alea cu care se jucau unii in copilarie) si au ata dentara, mai sunt si mentolate pe deasupra. Sunt f eficiente. Mi-am luat si eu 2 pungi.
Kalua, am vazut si tot felul de aplicatoare in CVS, dar vreau sa merg si la Macy's ca acolo-s alea profesionale. Asa mi-a zis cumnatica.
Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , cat sunt la socrii acasa, o sa scriu zilnic aici cu ce m-am delectat.

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 16 2007, 01:13 PM
Post #4333

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Oct 16 2007, 02:09 PM) *

Ah, Rox, ce as vrea sa fiu eu in locul tau!! Cu atata shopping si asa slaba!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 16 2007, 01:35 PM
Post #4334

Musafir

roxanica, distractie faina! hai ca nu-i asa greu cu pounds, dupa ce te obisnuiesti (pe cand pleci, vei fi obisnuita si cu greutatea in pounds). eu mi-am luat cantar care are scala in pounds si kg.
sa pun si eu meniul meu pe azi:
D - finncrisp 24% fibre cu icre de pastrav (na, c-am facut si eu (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) dupa vreo 6 ani pauza) si ardei rosu.
P - mancare de linte cu ficatei la cuptor si salata de castraveti, la care am facut dressing din ulei de masline, otet, iaurt 1% grasime si marar, o nebunie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
C - inca nu stiu, dar mi-ai facut pofta, kalua de salata de varza cu putina maioneza. numai ca trebuie sa cumpar varza, first (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

kalua, asa zic si astia de pe-aici de mine: sunt slaba "de felul meu" (soi bun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
kalua
post Oct 16 2007, 02:09 PM
Post #4335

Musafir

roxanico, ma omori cu prescurtarile si aplicatoarele tale! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce-i aia CVS? Hai ca la aplicatoare m-am dumirit intre timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , or fi alea de fard. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La pranz am mancat o bucata de camembert de capra cu salata de varza. Deseara fac varza cu carnati (numai cu un singur cabanos taiat mic de tot, tocmai ca sa nu fie grasa)

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 16 2007, 02:12 PM
Post #4336

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,359

Nici eu nu stiam ce inseamna CVS, dar am zis ca poate-s eu mai inapoiata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 16 2007, 03:07 PM
Post #4337

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,372

Eu am mincat vinetele si dovleceii gratinati cu ceapa si cu ulei, o salata verde cu ulei de masline si un pahar mare cu apa minerala...cred ca-i bine pina acum!
Sa vedem ce-o mai fi deseara...cred ca voi minca salata care a ramas cu niste mozzarela si niste rosii pe deasupra...da fara painica parca nu ma simt eu in apele mele, sper sa treaca!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 16 2007, 03:25 PM
Post #4338

Musafir

Domle, credeam ca numa' eu sunt venita cu pluta pe Siret, de nu stiu ce-i aia CVS, iar restul lumii stie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Merci! Acum mi-a crescut starea de bine exponential! Roxy, te rog frumos sa ne scoti din ceata asap!
Si afiseaza-ti, de curiozitate, greutatea in pounds, sa vedem cum e cu gravitatia la americani....e aceeasi ca pe aici?!
De abia m-am intors de la masa, asa ca fleurdelis draga, fii atenta aici, la mancarea mea de "subnutrita" MM:
d - kiwi, iaurt 0.1% grasimi, finn crisp 21% fibre cu gem dietetic de coacaze negre, cafea cu lapte degresat
p - pastrama de oaie, castraveti murati (d-aia fara zahar!)
s - salata XXL din : conserva ton in ulei, rosie, castravete, ceapa rosie, salata verde, marar, zeama lamaie, ulei masline
pe la ora 22:30 - 23:00(inainte de culcare) un mar golden baban
Vant din pupa la slabit!

+Quote Post
roxanica10
post Oct 16 2007, 03:41 PM
Post #4339

Musafir

Aoleu fetelor, scuzati, dar n-o zisei din snobism...CVS e o retea foarte mare de farmacii din State, dar arata cu un supermarket pe romaneste. Chestia faina e ca poti sa cumperi medicamente cu cosu...adica le iei singur de pe raft.
Kalua, ce zici de iaurtul ala? Am voie?
Greutatea mea in pounds e vreo 136 lbs * 453, ...gr = ...kg. Oricum nu stiu daca-i bun cantarul soacra-mii, ca ar fi mai putin de 62 in kg.
Va pup!

This post has been edited by roxanica10: Oct 16 2007, 03:42 PM

+Quote Post
kalua
post Oct 16 2007, 03:56 PM
Post #4340

Musafir

Roxanico, cu iaurtul: probabil are indulcitori artificiali, deci treaca-mearga. Uita-te sa nu fie ingrosat cu amidon sau alte prostii.
Apropo de ata de dinti de-aia de unica folosire (scobitorile nu se folosesc la scobitul intre dinti de cand a aparut ata asta), cea mai tare chestie din parcare la ora actuala e aparatul asta:
(IMG:http://www.oralbprofessional.com/de/images/content/kolibri_pic_gross.jpg)

+Quote Post

685 Pages V  « < 432 433 434 435 436 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:26 PM