IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 434 435 436 437 438 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Oct 17 2007, 02:20 PM
Post #4351

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(dona_r @ Oct 17 2007, 02:50 PM) *
luni va fi ziua mea,celebrez venerabila virsta de 35 de ani! ce dulce conform imi recomandati sa fac,pentru colegele mele?sa le dau pe spate.ma duc la retete sa caut ceva.
o zi buna tuturor

la multi ani in avans! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
fa tortul ala cu mac, pe care e bine sa-l mananci dupa o saptamana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

M-am intors de la masa, unde am stat 2 ore!!
Am mers cu firma la un retaurant. Am mancat: supa crema de broccoli si sparanghel, pui el greco (piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii cherry) cu salata de varza.
Colegele si-au liat traditionala salata si evident ca au comentat cat mananc! ma rog, n-am terminat puiul si salata, c anu mai intra (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Toata lumea a avut desert, o kestie f intersanta: clatite taiate fasii, cu inghetata, nuci, frisca si portocale.
Ma credeti ca n-am salivat nici o secunda? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Deci asta a fost pranzaul.
Sa vedem cina...
Va pup
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Oct 17 2007, 02:37 PM
Post #4352

Musafir

Buna dragutelor! Am atatea sa va spun...sper sa nu scap ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Kalua, cam asa arata si scobitorile alea, ca aparatul ala, cu deosebirea ca mai au un capat, cu varf f ascutit. Cleo, sunt f utile sa stii.
Apropo de noile masuri, soacra-mea a zis cand m-a vazut: bine...dar esti jumatate din cat te stiam eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ieri, fuseram la o mica partida de shopping si a fost super funny c-am inceput sa probez pantaloni (Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) de pe la masura 10 (ca Roxanica se vede mare) si am ajuns la 4...si-mi intrau, erau super pe talie, doar ca pe picior faceau niste cute in interior la spate. Erau bej, dintr-un material un pic mai subtire decat blugul si costau 37 $. Marimea 6 mi-era prea larga-n talie, asa c-am renuntat. Caut niste pantaloni ca sa pot purta si eu incaltari sport. Ca mergem prin oras la plimbare si-s nevoita sa port pantofi office, din cauza nadragilor.
Ne-am uitat dupa incaltari Asics si aici costa cam 120 $ si am vazut la Atlantic City cu 90$, dar n-am luat...ca n-apucasem sa vad pe net care-s preturile. Kalua, tu de care ai? Pe care-i recomanzi?
Cleo, ieri am fost la Macy's (de fapt era un mare mall Neshyamin (nu cred ca-i spellul corect, dar nu-mi mai bat capul acusica)) si preturile nu-s chiar atractive. Cred ca majoritatea cumparaturilor (haine) o sa le fac in ultima saptamana. Mi-am mai luat chilotei de la VS si un pullover negru subtirel de la H&M. Pe seara am fost cu toata familia la chinezesc ca s-a serbat cumnatu'.
Dimineata am fost cu metroul in centru Philadephiei. Imi place orasul.
Sa vedeti ce incantat e al meu. Tare mi-e teama c-o sa vrea sa emigram. Cumnatii ne incurajeaza....ehe...vom vedea...ce ne rezerva viitorul. Mie mi-e cumplit de dor de ai mei si de toata lumea din tara, dar...
Lotte, cat a aratat cantarul azi? La mine asta al soacra-mii arata mai putin cu vreo 2 kile, asa e el defect, n-am slabit eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ieri:
D: 3 prune, 2 iaurturi cu fructe de padure dietetice cu fulgi (mi-am luat de la supermarket wasa si gem dietetic si-o sa-mi schimb meniul, ca nu-mi plac fulgii aia...sunt prea usori, nu mestec la ei ca la fulgii mei de grau)
P: ciorba de pui acrisoara, 3 felii muschi file cu castraveti, 2 cuburi cioco Lindt 85% (Doftoreaso, cum poti s-o mananci tu pe asta ca mie mi-a cam stat in gat; o prefer pe cea cu 75%)
C: somon cu diverse salate, ciupercute si abatere inghetata neconforma (toate la chinezesc); evident ca am eliminat rapid inghetata, gata...nu mai mananc asa ceva.
Mi-am gasit migdale si alune...asa ca am ce rontai zilele astea. Ieri mi-am luat de la supermarket borcanele cu condimente. Am vazut la soacra-mea si mi-au placut.
Irinici, pupici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si putere de munca. Cred c-o sa-mi iau si eu niste crocsi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Nimphe, multa sanatate. Sper ca ti-ai revenit. Apropo de migrene, vara-mea m-a rugat sa-i iau un medicament de aici pentru migrene. Se numeste Excedrin. Ea zice ca numai cu ala ii trece capul.
Va pup si mi-e dor de voi.
Fetelor, ma scuzati de offtopic-ul intens de zilele astea, dar aici ma simt eu f bine si mi-e mai greu sa scriu peste tot...ca nu am mult timp la dispozitie. Cleo, de exemplu as vrea sa-mi iau o scurta de piele...dar mai mult de 70$ n-as da pe ea. Aici sunt magazine la tot pasul, dar trebuie sa le descopar pe cele cu preturi mai accesibile.

This post has been edited by roxanica10: Oct 17 2007, 02:39 PM

+Quote Post
Fanny
post Oct 17 2007, 02:38 PM
Post #4353

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(dr_wise @ Oct 15 2007, 09:23 PM) *
Voi ce mai gatiti pt seara, fiindca eu sunt intr-o mare criza de inspiratie....

am facut aseara fasole verde cu un sfert de ceapa si cubulete de rosii+condimente. eu am mancat-o simpla, sotul cu degetele de pui (adica fasii de piept de pui date prin ou si faina de soia).
restul de fasole verde am mancat-o azi la pranz cu ton si iaurt.

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si uite ca am revenit sa scriu pe topic. de cand am trecut la faza 2 si mi-am mai permis sa calc pe alaturi, m-am abtinut sa povestesc meniurile. In schimb, am citit si m-am inspirat din ale voastre.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 17 2007, 03:01 PM
Post #4354

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Oct 17 2007, 03:37 PM) *
P: ciorba de pui acrisoara, 3 felii muschi file cu castraveti, 2 cuburi cioco Lindt 85% (Doftoreaso, cum poti s-o mananci tu pe asta ca mie mi-a cam stat in gat; o prefer pe cea cu 75%)

Sunt drogataaaa! Daca nu inghit 3-4 lingurite de spuma de cioco 85% dupa masa de seara, parca nu ma simt "terminata".
Aia cu 75% mi se pare gretos de dulce acum, si tot scanez rafturile prin supermarketuri, da' nu gasesc fratilor cu 99% cacao. Ati mancat-o voi pe toata?!!!!
Cu meniul de astazi revin mai pe seara, dupa cina.
A presto!

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 04:10 PM
Post #4355

Musafir

Roxanico, asicsii mei sunt de acum nu stiu cate sezoane, probabil nici nu mai exista modelul. Imi inchipui ca in magazine exista personal calificat care poate sa spuna ce model ti se potriveste tie. Vezi daca gasesti un magazin unde ti se face o poza a piciorului si-ti recomanda dupa poza asta papucii.

Mie mi-a fost pofta tare de mere rase cu fulgi de ovaz si mi-am adus cu mine la serviciu o portie imensa. Sper sa-mi tina de foame pana seara, parca de pe-acum ma-ncearca o mini senzatie de foame. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 17 2007, 05:03 PM
Post #4356

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi daca esti in Philadlphia ai un centru din ala de care ti-am spus, daca e posibil pune o zi deoparte si mergeti acolo ca-i fain.

Macy's ? la noi e ceva dar alt nume ...eu nu ma omor ... incearca in mall-uri prin buticuri. Poti gasi multe multe lucrusoare faine.
Din cate vad canadienii nu coincid la nume cu americanii deci ti-as spune degeaba. Geaca de piele la 70$ cam greu, adica vorba ta trebuie sa faci sapaturi. Si eu port la pantaloni ba 3 ba 4 , ba imi vine si 1 cateodata depinde de croiala

mii si mii de scuze pt (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)

+Quote Post
pescarush
post Oct 17 2007, 06:34 PM
Post #4357

Musafir

meniul meu pe azi:

D - jumatate de grapefruit, pauza, cereale cu lapte, apoi un ceai verde. aveam pofta si eu de mere rase cu fulgi de ovaz, dar m-am miscat in reluare dimineata prin casa, si n-am mai avut timp de ei. oricum am intarziat la job, ca era inchisa strada pe care vin, pe o portiune, a trebuit sa iau un detour
P - finn crisp 24% cu salata de vinete, ardei rosu si castravete
C - poate-mi fac o salata de fasole verde.

nimphe, mi-ai facut o pofta cu nautul ala batut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca-mi fac pe vineri. tu unde-l freci? in blender?
roxanica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu n-am putut manca fulgii de cereale din Romania, imi clampaneau falcile, asa tari erau.
ieri mi-am dus odraslele in oras si m-au scuturat de bani, ca si-au ales costumele de Halloween (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
lotte
post Oct 17 2007, 07:29 PM
Post #4358

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Roxi, azi cantarul a aratat 53.400 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cred ca am vreo 52, ca nu am falcute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu, azi:
7.00 cereale cu lapte
10.00 doua mere
13.30 ciorba de pui cu legume, bunicica, apoi un pic de iahnie de la care mi s-a aplecat, nu stiu ce o fi avut in ea
20.00 salata cu de toate si branza, trei bucati de prajitura cu mere, foarte buna desi nu e aspectoasa.

Sunt tare obosita, si incerc sa termin situatiile urgente pana plec caci altfel nu o sa-mi priasca vacanta.In Cipru vor fi 30 grade duminica, asa ca ma duc la plaja sa ma rasfat la soare.Abia astept!

+Quote Post
kalua
post Oct 17 2007, 07:46 PM
Post #4359

Musafir

Sa va spun patania din seara asta: m-am pus sa fac budinca cu glass noodles, branza de vaci, ou, iaurt 0%, oleaca de fructoza. Amestec branza cu toate celea, tai si niste prune si mar in compozitie si dau sa strecor taiteii aia. Si-mi vine o putoare in nas de la ei de nu-i adevarat! Ii arunc, fiica-mea a scos din gunoiul de plastic punga lor sa se uite dupa data, lot#, ceva, eu dau fuga la "magazia" noastra sa vedem de care mai avem in stoc. Mai erau 3 pungi cu acelasi termen de expirare si una cu altul. Mai incerc o data o punga cu aceeasi data, ajunge si aia la gunoi. Iau pachetul cu alta data, si ala putea. Pana la urma fiica-mea a incercat ce-a incercat si-a vazut ca daca-i spala si-i stoarce bine li se duce putoarea. Asa ca i-a prelucrat ea. Si la urma am avut taitei de pus in budinca, dar si bucataria mi-a fost plina de bucatele de taitei, peste tot a reusit asta mica sa-i imprastie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 17 2007, 07:58 PM
Post #4360

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

trebuie sa fac o rectificare .am crezut ca ajung la timp acasa pentru prinz,dar am ajuns pe la 17.intre timp mi s-a facut o foame nebuna,cred ca si o hipoglicemie,credeam ca lesin de foame.nu mi s-a mai intimplat asa ceva de mult.... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cred ca a fost post-efectul strugurelui.asa ca am cumparat ceva de pe drum,niste brinza topita.MM spunea ca bucatelele de brinza ne salveaza in situatii de urgenta.oare brinza topita e ok?
la cina am reusit sa fac saramura de pui,o nebunie!sotul meu s-a lins pe degete.pina la urma tot iese bucatareasa din mine.fetelor (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
la sfirsit am luat si doua patratele de cioco 85%.

+Quote Post

685 Pages V  « < 434 435 436 437 438 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 06:48 PM