![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele,
Sint acasuca! Am fost cuminte de tot, astazi am suferit oleaca (din pricina oboselii accentuate mi-a fost mai mereu foame). Lotte, vacanta de vis! Ce m-as intinde si eu ca pisica la soare! Rox, toate cele bune, cumparaturi cu noroc si have fun there! Doctoreaso, ia sa-ti incerc si eu saramura (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Kalua,Irinici, Cleo, Nimfe,Pescarus, v-am dus doru, bre! Sper ca n-am uitat pe nimeni , ptr ca eu (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Va pup apasat, noapte linistita tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
O sa-ti cantam multi ani traiasca fix de ziua Romaniei! si soacra-mea e nascuta tot pe 1 decembrie si e painea lui Dumnezeu, nu alta.
Iti urez ca aniversarea sa te prinda mai supla, pentru ca sunt sigura ca daca-ti propui, o sa reusesti. Ai trecut tu prin altele mai grele si ai razbit, n-o sa te dai batuta in lupta cu cateva kilograme. Data viitoare sa fii mai darza in fata dulciurilor neconforme... iar la mancarea chinezeasca ai grija inainte sa te asiguri ca nu contine zahar. Eu am renuntat sa-mi comand chinese food tocmai din acest motiv. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
fleurdelis, sucurile alea de fructe, mai ales pe stomacul gol, nu-s bune deloc! Asa nu! Mananca fructele in sine.
Mancarea chinezeasca e aproape 100% neconforma, ma refer mai ales la sosuri. De toast ce sa ma spun, stii tu singura ca nu-i conform. Si da, vei reusi chiar mai mult de 5 kg, dar trebuie sa te tii de treaba, cu inghetata, toast si alte prostii nu prea ai sanse de victorie. Am fost la un restaurant indian in seara asta si s-a sarbatorit si o nunta acolo, incepusera cu dantuiala cand am plecat noi. Erau imbracati atat de frumos si colorat, mireasa avea o rochie rosie, iar mirele era in alb/bej si auriu. Si jumatate din meseni se ocupau cu filmatul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mirele si mireasa erau tineri tare si frumosi foc! Si vreo 3 invitati erau imbracati in alb din cap pana in picioare, in haine europene. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am stat cu ochii pe ei tot timpul si a fost foarte interesant ce-am vazut. Roxanico, petrecere frumoasa la Miami si asteptam sa ne povestesti cum ti-a fost acolo! lotte, si tie petrecere frumoasa si vreme buna! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
imi cer scuze ( a cata oara?) pt off topic dar daca ma simt bine cu voi ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Roxi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Miami ai? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) wow ce fain, ASA DA! distractie placuta azi am gasit intr-un butic incaltari timberland (au la outletul ala), si niste ghetute aseamanatoare cu ce mi-am luat erau $180 pe cand eu mi-am luat 2 la 90$ (totalul final adica). Timberland in special pt barbati e tare fain, la fete mai putin, pt ca-s sport-casual... ceva pe-acolo, insa calitatea e grozava. Un prieten spunea ca are de 5 ani niste ghete de la ei si aratau ingrozitor (piele intoarsa) si si-a zis ca n-are ce pierde si le-a aruncat o tura in masina de spalat ....au iesit ca noi. pup fetele cochetele, le doresc distractie placuta care pe unde si gata, fug pana nu ma izgoniti (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) PS apropo de indience, asta vara in aeroport cand o asteptam pe mama sa apara, au iesit un grup de 4 indience, imbracte in sari-uri, de-o frumusete rara. Ma holbam efectiv la ele desi nu-s nici pe departe genul care sa studieze in halul asta trecatorii. Erau rupte din poveste. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
acus pe 1 decembrie sarbatoresc jubileul! Deci esti Sagetator??? Atunci (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Ca si eu mi-s, dar pe 6 decembrie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa, c anici eu nu-s mai breaza decat tine: 1.67 cm si 70-69 kg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Dragele mele, neata!! Se intampla ceva cu mine, sper ca e bine. NU mai am pofta de mancare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Stati, nu sariti sa ma certati, pur si simplu nu mi-e foame! Nu ca mi-e foame si nu mananc! Nu mi-e foame, nu mananc, asta e ecuatia. Azi dimineata nu am mancat nimic, si acum nu simt nevoia nici macar de 1-2 mere, ca ieri. La pranz am salata, dar nu stiu cat voi manca din ea... La cina n-am stabilit nimic, ies in oras cu fetele. In we am de gand sa gatesc niste bunatati cu vinete, gogosari si ciuperci. Am retete o multime, slava domnului! Si cred ca o sa ma uit din nou pe topicuri, pe cartea lui Monti pt femei, sa-mi mai improspatez memoria. Va pup si ma bucur ca va am! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
O gramada de sagetatoare pe-aici, bag de seama. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Nimphe, eu personal sunt tot de parerea ca daca nu ne este foame, nu trebuie sa ne obligam sa mancam ceva. O colega din Sales face a nu stiu cata dieta acum, mananca cand nu-i e foame si rabda cand simte ca o roade stomacul ca asa zice dieta, o fi reusind ea sa slabeasca, dar vreau sa vad cat timp reuseste sa-si pastreze noua greutate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutti, dragelor!
Numai eu ma pling de foame pe-aici? Azi am papat finn crisp cu lapte Usurel(0,1% de la Napolact )" Usurel " da' greu, adica de 400 ml (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ptr prinz am gasit facut acasa de mama meu niste varza cu rata. Mi-s obosita, tre sa va spun ca-n ultima perioada nu prea mi-e bine.Detailez later.Pina un alta va pupesc cu drag. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haolica, stoina, nu ma baga in sperieti, toarna aici tot!
Nici eu nu-s mai breaza, am niste durerele, tre' sa iau niste antibiotic, cica am o infectie bacteriala, dar nu se stie unde. Poate scap numai cu antibioticul. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
sagetatori si raci!...precizare f importanta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
stoina dear, nici eu nu-s in apele mele, am fost ieri la dermato si i-am cauterizat lui fiu-meu vreo 4 veruci sau cum Dne iarta-ma se numesc! Trei pe degetele de la mana dreapta si una intre picioare, in zona inghinala. De fapt, asta fuse urgenta, ca si-o ciugulise acum cateva zile. E totul OK, dar ceva acolo, in sufletul meu si-al lui, persista inca...nu spun de el, a iesit de la dr intors pe dos, a stat toata ziua cu frica, iar cauterizarea i-a pus capac, a simtit nevoia sa se descarce nervos prin plans. Noroc ca n-a durut operatia in sine! De ieri ma rog intruna pt sanatatea lui! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fetele, multa sanatate pentru voi si cei dragi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:22 AM |
|