![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Aulio, fetelor nu ma speriati!!
Fiti tari voi si cei dragi! Pup all!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu uitati berbecii!! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
stoina, welcome back, bine ca mai dai si tu pe-aici. nimphe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am facut nautul cu sos de rosii, cu ceapa si usturoi, deja am mancat o portie aseara, pe la 9:30. am fugit toata dupa-masa ieri si n-am apucat sa mananc pana la 9:30, de la ora 12, imi era o foame... pe azi mi-am propus sa pap: D - o portocala, pauza, lapte cu cereale P - naut cu sos de rosii; am uitat sa-mi pun castraveti murati langa mancare (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) C - inca ma gandesc si oscilez intre salata de avocados au ciupercute (pe care nu am idee cum sa le fac). sanatate fetelor, voua si familiilotr voastre! sper sa va faceti bine cat mai repede! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nu uitati berbecii!! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) nimphe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am facut nautul cu sos de rosii, cu ceapa si usturoi, deja am mancat o portie aseara, pe la 9:30. am fugit toata dupa-masa ieri si n-am apucat sa mananc pana la 9:30, de la ora 12, imi era o foame... Cum sa uit Berbecii?? Mama mea si socrul meu sunt Berbeci (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu-i asa ca fuse bun tare nautul ala? Ca fasolea batuta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragele mele,
Ce m-as face fara voi, surori bune si apropiate la bine si la rau.Va pup pe toate si va multumesc. Kalua, ce-mi spui despre tine nu prea mi-i clar...mai fa sapaturi, trebuie sa afli exact unde-i buba.Sanatate si te iubesc! Doctoreaso, cunosc f bine senzatia, ptr ca eu si Marius al meu am trecut prin aceeasi experienta.Slava Domnului, e bine.Are o predispozitie ptr tot felu de minuni pe piele(noi ridem ca e mostenirea de la taica-su, unica de altfel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )si o sensibilitate exagerata a pielii...uhhhh!Va doresc numai bine, fiti increzatori, iar tu Zoe, fii barbata(toti masculii, mai mari sau mai mici se pierd in fata problemelor de sanatate, asa ca baza-i in tine) Dumnezeu sa fie cu voi! Despre mine, nu stiu exact la ce sa ma gindesc, poate c-ati patit si voi: am un cap aglomerat, senzatia de plutire, de 'capul altuia'si stare de epuizare absolut nemotivata si chiar insomnii.Astea toate asociate cu dureri de cap(in mod curent eu nu sufar de dureri de cap)specifice, pe partea stinga a capului(mai aveam asa in perioadele de criza de bila). Draga mea de doctoreasa de familie, o minune de om, desteapta si prietena si profesionist adevarat e ...in spital, cu un diagnostic inca nestabilit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) AStept sa se faca bine sa-i impartasesc problema mea, da' poate pina atunci scap de starea asta...Motive de suparare, stres accentuat nu am, de asta semnul meu de intrebare e cit casa de mare. Altfel, nu par deloc om bolnav (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ptr ca am fugit acasa ca innecata ptr ca mooooooor de foame(asa patesc eu cind nu dorm cite ori imi place sau dupa un drum obositor, deci ma asteptam)In consecinta, am papat binisor varza cu rata, salata de rosie cu ceapa, cioco 99%. Iaca spusai tot (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) Puuuuup! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe, fu chiar mai bun ca fasolea (eu nu ma dau asa in vant dupa fasole).
stoina, eu zic ca de la stress ti se trage. poate fi ceva acumulat in timp. va pup, fug la treaba. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara
starile acestea de rau se propaga prin internet ! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si mie mi-a fost rau toata ziua,m-a durut groaznic capul(tot mai mult partea stinga!)cu stari de greata si fotofobie.cred ca bila e vinovata,am mincat cam multa carne fara salate zilele astea. pentru ziua mea-luni-m-am hotarit sa fac tortul de ciocolata si am facut cumparaturi pentru el.la amiaza am mincat toata punga de migdale(100g). (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) acum ii dau cu ceaiuri mic dejun-cascaval prinz-supa de pui conforma salata de varza cu salam uscat 100g migdale am mai ciugulit cascaval cina-ceai si un grepfruit. sanatate tuturor,va astept cu vesti mai bune. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Nebunesc...dupa ce-am scris un km...firefox si-a gasit sa se actualizeze inainte de a posta!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu-i fair!!!
Acum o sa scriu repede si pe scurt sa nu ma prinda iar fairfoxu... M-am intristat sa aud ca suferiti dragelor...sa dea Domnu sa va faceti bine si sa nu va doara nimic nici pe voi nici pe cei dragi ai vostri... kalua, nu pot renunta la zama de fructe dimineata...cred ca asta nu afecteaza dieta...a devenit un tabiet sa-mi umplu burta cu lichide inainte de micul dejun si nu pot sa ma las, face parte din programul meu de dimineata. Azi am facut vinete si ceapa umplute cu carne de curcan...si am rezistat eroic prajiturii cu brinza la care m-a ispitit barbatu-meu, de citeva ori pina l-am bruftuit de nu-i venea sa creada saracu...s-a uitat la mine cam asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si cica poate sint bolnava daca nu pap eu prajitura aia... In rest pot sa spun ca simt si eu ca mi s-a diminuat pofta de mincare...si parca as avea niste cilti de vata in cap...cam ciudata senzatie...o fi de la dieta? Ma bucur ca sintem multe sagetatoare pe aici, poate facem un club si mergem la vinatoare!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Si eu, si eu sunt sagetatoare!!!Mie imi place sa arunc sageata si sa astept cum cade cate ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai, ca a venit si vremea mea sa dau inapoi, 52.400 azi dimineata. Eu nu mi-am facut bagajul, maine merg la aerobic, dupa care fac o tura de cumparaturi, si ma pregatesc pentru zbor, dupa care aterizez direct in club. Multumesc fetelor pentru urari, va pup si sa fiti cuminti pana ma intorc! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Lotte, drum bun si sa te intorci cu poze, sa vedem si noi!
Ce-i cu durerile astea pe aici?? Fetelor nu va recunosc! Stoino, tie sigur de la oboseala iti este rau dar, trece draguta ( daca nu cumva a trecut deja). Eu sunt fericita in ale slabitului, ca nu am pofte de nici un fel ( asta mai demultisor), ca nu mi-e foame si ca reusesc sa mananc salate zilnic. Fara voi si mai ales fara Stoina ( care m-a directionat catre voi) nu as fi ajuns in stadiul asta. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) dragelor!! Ieri: ora 10: mere ora 14: ciuperci ( opintici) facute la tigaie cu ceapa si ulei ora 18: salata MARE: tofu, gogogsari, ceapa verde, rosii, marar,ulei. Revin cu meniul de astazi. O zi buna! Eu fug la munca, unde ma asteapta cateva miresuci dragute ( am avut si...mai putin dragute!). |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Meniul de ieri: d - paine prajita cu unt, cascaval si rosie, cafea cu lapte p - piept pui gratar cu castraveti murati s - mar, iahnie de fasole cu cabanosi, ceapa rosie en gross, cateva frunze de salata verde Acum ma delectez cu orez cu lapte si scortisoara, o bunatate!!! Va doresc un weekend excelent! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:11 AM |
|