![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am facut si eu saramura de pui pt sot, aseara. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pt doctoressa!
azi micul-dejun a fost a fost dulce si total neconform... nu spui ce ca sa nu creez pofte. pt la serviciu mi-am compus doua salate mari... ca sa-mi spal pacatele. Una cu salata verde, rosii, ridichii si ton. O alta cu brocoli, cascaval afumat si ou. Pe prima am dat-o gata deja... pentru a doua, mai astept, caci am de stat la work pana la 9 seara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Meniul de ieri: d - paine prajita cu unt, cascaval si rosie, cafea cu lapte Doamna dr_wise e voie paine prajita si orez? Pai atunci nu-i fayr...pe mine de ce m-a tras de urechi kalua? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Azi dimineata ardei cu pasta de brinza si nelipsitul suc de fructe... prinz o pulpa de pui fiarta, citeva felii de pastrama si legume fierte parca m-am mai subtiat un pic dar daca o mai tin asa mi-e sa nu dispar...si mi-e o pofta de paineeeee! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Orice-ar fi oleaca de aluat sa fie acolo...si barbatul meu baga-n casa numai lucruri ispititoare pur si simplu mi-e frica sa deschid usa frigiderului ca sa nu calc strinb...degeaba am facut eu cumparaturi conforme! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, fleurdelis, anume feluri de orez in anumite combinatii si anume paini sunt foarte conforme.
Te rog sa nu mai postezi sucul tau de fructe dimineata, nu e bine ce faci din punct de vedere montignac si nu vreau ca alte incepatoare sa faca greseala asta pentru ca au citit-o pe aici. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Iertare kalua...ma execut...nu mai postez suc de fructe dar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu renunt..n-am ce face! Ce o sa se intimple? Sa renunt la regim din cauza lui?
Si (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ce fel de paine se poate minca? Al meu cumpara in fiecare zi chifle proaspete din faina neagra presarate cu tot felul de seminte...mmm! E voie? Si orez? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
orez basmati, dar necombinat cu grasimi e voie... adica pt un orez cu lapte folosesti lapte cu 0 sau 0,1% grasime.
fainoase ai voie, daca nu contin niciun strop de faina alba, amidon sau zahar. Majoritatea fetelor isi fac singurele acasa din faina integrala, tarate, drojdie. Daca are peste 25% tarate, s epoate conbina fara grija cu grasimi. Atentie, totusi, painica e bine sa se consume dimineata... nu la celelalte mese. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara frumoaselor!
Madam mitza - baston - dr - wise zice asa: orezul este musai basmati, iar painea aceia e exclusiv facuta in casa din 50% tarate de grau si 50% faina de grau integrala sau faina de secara, sau combinate. Orezul basmati l-am preparat cu lapte 0.1% grasimi, fructoza si coaja de lamaie, iar deasupra am presarat scortisoara (=> mic dejun glucidic), iar acea paine se poate consuma cu grasimi, deoarece are aprox. 50% fibre. Meniul de azi: d - orez cu lapte si scortisoara, cafea(decofeinizata) cu lapte(0.1%grasimi) p - pui la rotisor, salata de varza rosie, un pahar de vin alb sec, doua sarmale(fara orez) s - fructe, respectiv mere ionatane si golden |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am mancat dimineata o salata de fructe.
P - ciorba de pui cu multe legume C - vreau sa incerc saramura de pui a la dr_wise cu o salatica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) , nici eu n-am renuntat la cafeaua de dimineata (neindulcita, e adevarat, dar cu cofeina) si n-am renuntat nici la Monti. a, si completare la orez: se poate manca si orez brun, tot asa, fara grasimi, iar orezul salbatic de poate combina cu grasimi. poate mi-o iau (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) acum de la kalua, pentru sfaturile pe care le dau pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) pana nu ma prinde. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc fetelor ca eu scosesem din menu orezul si painea definitiv...nu am eu timp de facut paine in casa dar cred ca e buna si painea neagra din comert...dupa ce ne dam seama cita tarite are? Dupa culoare?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara fetelor
eu astazi am pregatit farinata.mi-a placut,imi aminteste de o bunatate pe care o facea bunica mea-alivenca.am facut din ea blat de pizza pentru familie.tuturor le-a placut.am mincat si eu o felie de pizza.zilele acestea am fost cam suparata si foarte stresata si am mincat cam mult.sunt ingrozita cind sar calul in ale miancarii,ma uit in oglinda si ma astept sa ma vad enorma.ar trebui sa consult un psihiatru? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) mic dejun-ovaz cu mere rase. prinz-pizza cu farinata(abatere??),migdale cina-cascaval,salam uscat cu rosii si gogosari,2patratele de ciocolata 75%cacao. din pacate am facut si frisca pentru o prajitura si "mi-am lins degetele"cam des. voi considera ziua de astazi gresita in ceea ce priveste regimul. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Pescarush, eu nu am gasit niciodata orez salbatic pe aici sau poate nu stiu eu care e ala. ..salbatic. Ala salbatic e negru, negru?
Fleurdelis, painea neagra din comert NU e buna! Eu nu am gasit paine in comert care sa nu contina deloc faina de grau, unde mai pui ca astia o mai coloreaza uneori cu caramel sa para mai neagra. Uita-te la retete si ai sa gasesti si unele de paine, e foarte usor si repede de facut. Eu nu am facut niciodata paine MM dar, nici nu-mi-o doresc paine acum. Singura faina care am bagat-o in mine de 3 luni este cea de naut, pe care am folosit-o la snitele sau la peste prajit. Azi : ora 8: snitele de pui, gogosari, rosii ora 14: ciuperci ( opintici) ..de ieri ora 19: pulpa de pui la cuptor, 2 snitelute, 4 gogosari, 2 rosii Mi-am propus dupa 3 ore mere DAR, am o varza anatolica la cuptor, care ma ameteste cu mirosul . E prima data cand fac dar cred ca va fi minunat de buna. E nasol ca a trebuit sa o fac acum, sa nu ma pot bucura de asa bunatate; maine nu va mai fi asa buna reincalzita (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) . Va spun maine daca am reusit sa scap de ispita. Pupicei! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 08:08 AM |
|