IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 440 441 442 443 444 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Oct 20 2007, 09:09 PM
Post #4411

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Deci, am mancat varza anatolica la cuptor!!! Bunaaaaa, e putin spus, mananci pana nu mai poti ( eu nu m-am saturat ca deh..e ora 22 totusi)>
Mare bucatareasa ati facut din mine, sarut-mainile tuturor celor care su pus retete!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Oct 21 2007, 08:43 AM
Post #4412

Musafir

'Neata!
Unde-i reteta de varza anatolica la cuptor?! Am cautat cateva pagini la retete MM, dar n-am gasit-o.

+Quote Post
kalua
post Oct 21 2007, 10:04 AM
Post #4413

Musafir

doctoreaso, dar in ce cauza nobila a muncit kalua sa indexeze retetele si sa le puna frumusel la gastronomie? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
stoina
post Oct 21 2007, 12:41 PM
Post #4414

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor,
Salutti! Ieri am papat asa: D: mere rase cu scortisoara,cafea cu lapte
P: ciorba de vacutza(zeama), piept de pui la gratar cu broccoli,telemea,ardei copti, cafea cu lapte si vinutz rosu sec bun de bun, ceai verde(ca sa ma dezbat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
C:seminte de fl soarelui ,nu multe, nu putine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Astazi: D: omleta cu brinze si un cirnacior de oaie cu salata:Iceberg, rosii, ceapa rosie, marar+cafea decof
Afara ploua hotarit, e o zi de toamna autentica. Vreau sa ma odihnesc azi, ma simt umflata de oboseala.
Am un iepure de casa care trb gatit.Fac o fripturica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Tare va iubesc !

+Quote Post
irinica
post Oct 21 2007, 06:20 PM
Post #4415

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Doctore, varza asta e minunata. Azi a venit tata la mine si ne-a nimerit la masa; l-am dat pe spate cu varza asta. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Stoino si eu m-am odihnit ( desi as fi avut multe de facut ) dar, vad ca fetele nici nu mananca atunci cand se odihnesc.

ora 12: ciorba de peste, peste prajit + mujdei
ora 17: 1 mar, 2 pere
ora 19: varza anatolica + o lingurita de smantana 12%

Roxanica shopingareste la greu de nu mai zice nik, draguta de ea.

O saptamana minunatava doresc!!!

+Quote Post
dona_r
post Oct 21 2007, 07:47 PM
Post #4416

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

si eu am facut varza anatolica astazi!am avut mai multa carne decit varza.dar tot buna a fost.sotul meu a sosit dintr-o delegatie si a dat nas in nas cu varza,i-a placut.in rest...
mic dejun-paine cu tarite cu brinza dietetica si gem dietetic
prinz-omleta cu ciuperci,migdale
cina -varza anatolica
va urez o saptamina cit mai buna

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 21 2007, 08:11 PM
Post #4417

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Doamne...! Am rasfoit si eu retetele astea indexate de draga de kalua la gastronomie...yammmi ce bunataturi. Imi vine sa le fac pe toate...nu stiu insa cum o sa ma impac cu timpul!
Chiar acum am primit un compli de la barbatu meu de unde se vede ca dieta isi face efectul chiar daca am mai calcat eu strimb cite un picut cu juma de toast si 2 bile de ingetata...Yupiiii!
Ma apuc mai serios, c-am prins curaj!
Azi dimineata: lapte 0,1% cu musli si diferite nuss si o rosie cu brinza si bazilicum.
prinz: vinete si ceapa umplute cu carne de curcan, si salata de gulii.
cina: doua smochine si un mar.
Printre mese am mai ciugulit 2 patratele de cioco 75% si niste nuci.
A si gata cu sucu dimineata! Il beau intre micul dejunsi prinz! vad ca functioneaza si asa...Ce zici kalua e conform?

+Quote Post
dona_r
post Oct 21 2007, 08:23 PM
Post #4418

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

fleurdelis,ce fel de brinza?degresata?si cum e salata de gulii,ca am vrut si eu sa cumpar,dar nu ma ducea mintea ce sa fac cu ele.

+Quote Post
kalua
post Oct 21 2007, 09:01 PM
Post #4419

Musafir

fleurdelis, micul dejun nu-i bun deloc, degeaba lapte 0% daca mananci nuci, care-s uleioase, cu müsli. Zau ca nu te inteleg cum nu vrei sa citesti teoria, macar chestiile de baza.
Sucul cel mai bine-l bei imediat dupa micul dejun, daca trebuie neaparat.

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 21 2007, 09:17 PM
Post #4420

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Eu maninc gulii si asa crude taiate felii cu putina sare...sint delicioase dar sint bune si la supa sau diferite mincaruri...salata am facut-o cu gulii taiate fisiute am mai adaugat niste finkel si o tulpina de telina americana...am pus sare ulei de masline si zeama de lamaie si gata...e delicios! Se poate pune si somon afumat sau creveti...cred ca merge si cu sunca de praga sau tuna.

QUOTE(kalua @ Oct 21 2007, 09:01 PM) *
fleurdelis, micul dejun nu-i bun deloc, degeaba lapte 0% daca mananci nuci, care-s uleioase, cu müsli. Zau ca nu te inteleg cum nu vrei sa citesti teoria, macar chestiile de baza.
Sucul cel mai bine-l bei imediat dupa micul dejun, daca trebuie neaparat.

Ah kalua iertare...stau tare prost cu timpul...nu stiu cum da al meu zboara cu viteza luminii abia am timp sa postez prin jurnal si sa citesc cite un pic pe ici pe colo da tot nu reusesc sa fac toate cite imi doresc... da uite ca asa am mai aflat ceva de la tine
Asa imi intra mai bine in cap mai ales daca mai bagi si un (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Teoria ca teoria da practica ne omoara...ca de itit citesc eu intr-o parere da uit de la mina pin la gura...asa ca postez aici si ti-oi fi recunoscatoare daca-mi mai dai cite-un bobirnac la greseli...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 440 441 442 443 444 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 12:12 AM