IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 445 446 447 448 449 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
mery
post Oct 23 2007, 08:05 PM
Post #4461

Musafir

Buna, fetelor!
Sunt noua pe aici . Inca nu v-am citit retele . Ma grabesc sa ma inscriu cit mai repede ca membra in grupul vostru. Una dintre obligatii e sa imi public meniul .Am inceput de astazi , fiind prima zi , imi cam ia timp sa trec la macaruri mai elaborate. ... Si cum spuneam:
9- 2 prune
11,30 50 g paine integrala
14,30 omleta fara ulei din 2 oua cu mozzarella
iar acum o sa maninc conopida (fiarta) cu sos facut din yaurt 0,1%grasime cu usturoi
Sunt cam drastica , mi se pare.

Acum ca am indeplinit si cerinta asta, deabia astept sa vad ce ati mai gatit. Cu siguranta o sa ma uimiti

Ma scuzati ca intervin, dar este bine ca la aceeasi masa sa maninci mozzarella, sunculita etc si apoi dulce ? Grasimi + zaharuri=rau
Go to the top of the page

+Quote Post
dona_r
post Oct 23 2007, 08:25 PM
Post #4462

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna mery,buna nicolle,buna blu_deea,si eu sunt inca noua pe aici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Ma scuzati ca intervin, dar este bine ca la aceeasi masa sa maninci mozzarella, sunculita etc si apoi dulce ? Grasimi + zaharuri=rau

da,in principiu nu e buna combinatia,dar daca este cu muuuulta cacao,aceasta,fiind f.bogata in fibre,mai atenueaza efectul glucidelor.iar ciocolata de casa cred ca este cu fructoza,care are IG-ul mai mic decit glucoza.
oricum,nu se recomanda zilnic desert cu fructoza sau glucoza(zahar).

+Quote Post
mery
post Oct 23 2007, 08:46 PM
Post #4463

Musafir

QUOTE(dona_r @ Oct 23 2007, 08:25 PM) *
buna mery,buna nicolle,buna blu_deea,si eu sunt inca noua pe aici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
da,in principiu nu e buna combinatia,dar daca este cu muuuulta cacao,aceasta,fiind f.bogata in fibre,mai atenueaza efectul glucidelor.iar ciocolata de casa cred ca este cu fructoza,care are IG-ul mai mic decit glucoza.
oricum,nu se recomanda zilnic desert cu fructoza sau glucoza(zahar).

Dona, iti multumesc pt raspuns. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Inceputurile sunt grele, nedumeriri sunt, intrebari ...nu mai spun. Ca sa nu devin cicalitoare, ar putea cineva sa-mi trimita cartea prin email? Am inteles ca se poate.

+Quote Post
pescarush
post Oct 23 2007, 08:48 PM
Post #4464

Musafir

donna, glucoza nu e permisa.
mery, omleta aia cu mozzarela e ok, dar trebuia o salata langa ea. neaparat salate si legume langa lipide.
doctoro, super saramura de pui.

mery, da-mi o adresa de e-mail.

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 23 2007, 08:49 PM
Post #4465

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Azi dimineata am mancat grau salbatic incoltit cu lapte 0.1%, ceai verde.
Prinz supa Wan Tan si creveti cu legume si salata...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) o bomboana de ciocolata si un ceai de iasmin...
O gura de inghetata si acu beau un pahar cu vin alb sec!

+Quote Post
dona_r
post Oct 23 2007, 09:09 PM
Post #4466

Tratabil
**

stiu ca nu este permisa glucoza,dar ciocolata 85%cacao din comert are zahar nu?care este glucoza=dextroza.la asta ma refeream

+Quote Post
andutz
post Oct 23 2007, 09:11 PM
Post #4467

Tratabil
**

From: dallas
Member No.: 1,785

hai ca vad ca ajung la raport numai pe sarite...da' nu ma las, asa ca:
D: paine tarate cu unt si cascaval si feta si ceai indulcit cu sirop de agave
P: omleta cu ceapa si casca, humus, 1 rosie si 1 para
diseara, cred ca niste ton cu rosii sau daca nu tot humus cu rosii si ciuperci...

fetelor, ce bine de voi ca puteti sa gatiti...eu visez sa ma bag in bucatarie si sa nu mai ies, si sa fac tot felul de minunatii ca voi, numai ca nu am nici un minutel liber saptamanile astea...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

also: kalua (sau voi toate) ce stiti de spaghetele de soia? pe site la dreamfields zice ca au IG 13...oare asa sa fie? ca tare mi-as face cu niste sos cu carne... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) asta e una din fanteziile mele:)

si inca o intrebare: (si sa nu-mi sariti in cap;) ) - cat timp tb sa astepti dupa o lipidica pana la o glucidica? ca eu am uitat de chestiile astea si poate ca asta nu ma lasa sa slabesc...vreau si eu sa ajung sa slabesc ca tine, doctoreaso! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a, si din anglia, cere niste cadbury's neagra, neagra...in vremea pre-montignaca era cioco mea preferata...acuma ma las de cioco ca nu mai e cioco cu asa multa cacao cum vrea nea' monti...

+Quote Post
mery
post Oct 23 2007, 09:23 PM
Post #4468

Musafir

QUOTE(pescarush @ Oct 23 2007, 08:48 PM) *
donna, glucoza nu e permisa.
mery, omleta aia cu mozzarela e ok, dar trebuia o salata langa ea. neaparat salate si legume langa lipide.
doctoro, super saramura de pui.

mery, da-mi o adresa de e-mail.

Iti multumesc din suflet. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar vad ca nu mai esti pe net. Nu stiu cum sa fac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , eu las aici adresa: mymery- at -msn.com
Astept cu mare nerabdare raspunsul tau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 23 2007, 09:28 PM
Post #4469

Tratabil
**

cat timp tb sa astepti dupa o lipidica pana la o glucidica?

conform lui monti-
"Aşteptaţi 3 ore după o masă glucidică (de exemplu, după micul dejun) înainte de a ingera lipide.
Aşteptaţi 5 ore după o masă lipidică, pentru a ingera glucide."
asta dupa editia mai veche,nu stiu daca nu au aparut schimbari.eu cam asa am grija
mic dejun-paine cu tarite+gem dietetic+lapte0,1%grasimi
ora 12-2triunghiuri de brinza topita
ora 16-telemea maturata "milli"+rosii
cina-mere.
pentru maine am pregatit oua umplute a la` Nimphe.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 23 2007, 09:39 PM
Post #4470

Musafir

Multumesc pt sfaturi!
Si sa stiti ca nu sunt asa de slaba, am 71kg, mama lor! Mai am de lucru la cel putin 6kg!
Meniul de astazi:
d - finn crisp cu gem dietetic de coacaze negre, lapte
p - pastrama de oaie cu castraveti murati
s - un ou ochi pus peste o felie de telemea de oaie si una de cascaval, sunca Praga, salata de varza rosie
g - 2 mere "bot de iepure"
Iata cum produc orezul cu lapte:
ingrediente:
orez basmati
lapte 0.1% grasimi "Fulga"
2 linguri fructoza
coaja rasa de lamaie sau esenta de lamaie Dr Oetcker
scortisoara
pun apa la fiert (cca 300ml) cu un varf de sare; cand incepe sa fiarba, adaug orezul/ 1 castronel de supa plin; il las sa fiarba 5 minute, dupa care adaug laptele in cantitati "ochiometrice"...nu ma intrebati cat, ca nu pot raspunde precis! cca 1 cana mare de ceai, poate chiar 2 cani; las orezul sa fiarba in amestecul de lapte si apa pana cand pare fiert; adaug fructoza, apoi studiez problema, daca mai tb sau nu lapte(va dati seama dupa cat de concentrat e amestecul; tb sa tineti cont ca orezul mai absoarbe lichid si dupa ce l-ati pus in castron) si gata. sting focul, ii adaug esenta sau coaja rasa de lamaie, apoi il torn in castroane. Presar scortisoara din abundenta peste (eu sunt mare fan scortisoara!).
Pofta buna!
E imposibil sa nu iasa ceva bun, iar daca iese prea tare prima data, nu-i bai, prin incercari repetate obtineti rezultatul perfect! Nimeni nu s-a nascut invatat!
@ kalua: pot consuma seara paste integrale cu b proaspata 0.1% grasimi si gem dietetic?dupa cum ai vazut, mi-e teama sa consum seara orice fel de cereale, paste sau paine
Tot ma chinui sa va spun ceva si de fiecare data uit. Ati observat ca nu se mai gaseste pate Inedit, acela pe care-l puteam manca fara probleme, fiindca nu continea amidon de porumb sau alte porcarii? De fapt, n-am mai vazut produse Inedit de f multa vreme, cred ca de la mijlocul verii.

This post has been edited by dr_wise: Oct 23 2007, 09:43 PM

+Quote Post

685 Pages V  « < 445 446 447 448 449 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 03:48 PM