IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 448 449 450 451 452 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Oct 24 2007, 08:05 PM
Post #4491

Musafir

Azi te-ai cam lalait toata ziua cu mancarea, asta nu-i prea bine. Idealul este 3 mese pe zi, nu putin si des.
De ce nu faci carne cu sos de ciuperci pentru amndoi, conform? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
NicolleXXX
post Oct 24 2007, 08:23 PM
Post #4492

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: WA, SUA
Member No.: 2,433

QUOTE(pescarush @ Oct 24 2007, 04:22 AM) *
Nicolle, ce contine ciocolata aia de casa? nu stiu cat de conforma e. tu ai facut-o? are 70% cacao?
eu te sfatuiesc sa renunti la ea, mie nu-mi suna bine.

Asta este reteta de ciocolata, nu mai stiu de pe site am luat-o dar era la retete Monti (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
CIOCOLATA DE CASA ''danamursa''
Retzeta de ciocolata[80%] e simpla:200 gr cacao,o cana de apa si vreo 7 lg de fructoza le pui la fiert pe foc mic pana se ingroasa,amestecand incontinuu.Apoi inchizi focul si pui 200 gr de lapte praf,chiar 250 gr,putin cate putin avand griuja sa nu faca cocoloase,2 esente de rom si la sfaresit merge cam o juma pachet de unt,eu am pus cam 1/6 din pachet,f putin,am vrut sa evit un pic untul,dar trebuie ca sa se intareasca,mie mi-a ramas un pic ca guma.Pui pe folie de aluminiu,intinzi pasta cu mana umeda de ulei,o impachetezi si la frigider cu ea.Eu am avut si niste alune pe care le-am rasnit,erau neprajite ca sa aiba Igul mai mic,se simte ca sunt neprajite dar nu ma deranjeaza,stiu ca pot sa mananc mai linistita.Se pot pune coacaze,iese ca ciocolata din comert cu stafide,o nebunie. Iese cam 7 ciocolati. Timp de preparare;15min.

Mai am mai mult de jumatate dar o arunc ca mi-a trecut pofta de dulce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
stoina
post Oct 24 2007, 08:23 PM
Post #4493

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Salutare!

Astazi am papat o singura data, pe la 6,30.Am avut o zi grea, nici timp de gindit la papa bun n-am avut.Promit sa nu se repete!
Am papat o salata cu: piept de pui, salata verde, castraveti, ardei,rosii, masline, ou, o lingura de maioneza, lamaie.
Va pup.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 24 2007, 09:30 PM
Post #4494

Musafir

Hello, ladies!
Sunt tare fericita!!! Am fost la vanatoare prin Real si mi-am achizitionat o frumoasa tava de briose/ 12buc, inclusiv reteta de facut briose pt neMM...adica termitele mele.
Asa ca in curand voi presta la painici filosofale si negrotei in camasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) imi plac denumirile astea smechere!
Meniul de astazi:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - ciorba de vacuta, ceafa de porc gratar
s - salata XXL din rosie, ardei capia, ceapa rosie, castravete, ou fiert, sunca Praga taiata fideluta, telemea de oaie, urda, cascaval, otet de mere, ulei de masline...o bunatate!!!
Am cotrobait si prin Real dupa cioco 99 sau 100% cacao...nada!
A! Am uitat sa va spun ca am gasit la acelasi magazin pasta de masline cu usturoi gata preparata; erau doua variante, turceasca sau greceasca. Aia turceasca era f variata, pasta cu verdeturi, cu usturoi sau simpla. Asta o voi folosi pt oua umplute a la nimphe.
Ce mai, voi avea un weekend plin de bucatareala si experimentari! Vai de stomacul termitelor!
Noapte buna!

+Quote Post
kalua
post Oct 24 2007, 09:34 PM
Post #4495

Musafir

Apropo de painicile destepte: pe-aici s-a cam transformat denumirea in chiflele ganditorului. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 24 2007, 10:19 PM
Post #4496

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Azi dimineata: lapte cu grau spelta incoltit, grepfruit, ceai verde
prinz: Ou tare cu salata de fasole rosie, porumb, ceapa si varza, file de vitel pe piatra fierbinte, cola0.
seara: parmezam, o rosie si un pahar cu vin rosu
O fi bine??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am cumparat Trauben Zuker, cred eu ca asta e fructoza in Germania, altceva n-am gasit, decit dextroza dar aia e altceva! Daca stie cineva as fi recunoscatoare pentru ajutor...pls!

+Quote Post
dona_r
post Oct 24 2007, 10:28 PM
Post #4497

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

fleurdelis,Montignac considera porumbul "parazitul" din salate.adica are indicele glicemic mare si e bine sa-l ocolim.

+Quote Post
kalua
post Oct 24 2007, 10:39 PM
Post #4498

Musafir

Nu ca-i bine sa-l ocolim, nu-i conform si gata.
Traubenzucker-ul e glucoza, impozantul IG 100, mai rau de-atat aproape nu se poate. Fructoza se numeste Fruchtzucker sau Fructose, se gaseste la Reformhaus, drogheria dm, Penny Markt.

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 24 2007, 10:55 PM
Post #4499

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Aha! Va multumesc fetelor! M-ati salvat tocmai ma pregateam sa infulec la Traubenzuiker ca aveam o pofta de dulce de numa! Si de boabe de porumb nu ma mai ating...nu-i vorba ca nici azi n-am mincat cie stie cite puteam sa le numar pe degetele de la amindoua mainile!

+Quote Post
mery
post Oct 24 2007, 11:41 PM
Post #4500

Musafir

Orarul meu de munca e cam aiurea. Incep la 7,15 , inchid magazinul la 13, 30, dupa, deschid la17,30 si inchid la 8. Tot ce reusesc sa maninc, e in putinul timp intre a servi un client si a face dulciuri. Pare exagerat dar e adevarat. Pt mine e deja un lux ca reusesc sa ma incadrez cu dieta fara sa fac scapari. Ginditi-va ca stau toata ziua cu mainile pe pizze de tot felul, prajituti , rulade , tort etc Si cu cit le vezi cu atit ai minca mai mult. Lucrez singura. Daca ar mai fi cineva cu mine...ehee...
Eu, ca fata constiinciasa ce sunt, o sa incerc totusi sa-mi fac masa de prinz la o anumita ora (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu daca o sa reusesc. Pe la 11-12 ma napadeste o foame...chiar cind vine toata lumea.
Oricum (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) pt ca sunteti alaturi de mine

+Quote Post

685 Pages V  « < 448 449 450 451 452 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:08 PM