IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 451 452 453 454 455 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 26 2007, 01:54 PM
Post #4521

Musafir

QUOTE(kalua @ Oct 26 2007, 01:57 PM) *
stoina, stai sa te scuip intre ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , sa nu te deochi! Frumoasa familie!
La multi ani, sa-ti traiasca toata familia si sa te bucuri si de-acum incolo de ea!

Domle, "protocolul" corect este "sa te scuip la buric"!!!! Atentie, intre ochi poate jena persoana scuipata, dar la buric treaca-mearga.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Hai sa-mi etalez meniul de astazi:
d - o painica cu urda, rosie si ardei, o painica cu costita, mustar, rosie si ardei, cafea cu lapte
p - pulpa de pui la tava, salata de rosii si castraveti
s - am luat de la cantina, ca sa-i fac o surpriza placuta dragutului meu, pastrama de oaie, o minunatie; o vom manca cu mamaliguta calda(evident, mamaliga-i pt cine nu are treaba cu MM) si salata de varza rosie.
Acum dorm pe mine si as bea un espresso decof Lavazza, dar am o dilema: asta-i al naibii de amar, ii pot strecura o pastila de inducitor? Are in compozitie ciclamat de sodiu(17%) si zaharina(57%). E voie? Kalua, help!!!! Eu n-am mai consumat indulcitori de mult.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Oct 26 2007, 06:26 PM
Post #4522

Musafir

raspund eu, doctorito, sa nu visezi urat la noapte, ca n-ai baut cafeaua aia. e ok sa pui indulcitor, din an in pasti, problema e ca nu stiu daca iti va placea gustul, dupa ce te-ai obisnuit cu cafea neindulcita.
sa ne povesteti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

eu mananc azi:

D - toast cu gem, ceai verde
P - finn crisp 24% fibra cu pate de ton si rosie
C - legume cu sos de branza (ramasite de miercuri)

+Quote Post
NicolleXXX
post Oct 26 2007, 09:09 PM
Post #4523

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: WA, SUA
Member No.: 2,433

Meniul de ieri:
D: iaurt cu cereale
P: piept de pui fiert cu usturoi, rosii si castraveti
C: carne de vita cu legume
-dupa vreo 3 ore fructe (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Meniul de azi:
D: wasa (facute de mine) cu gem(zahar0%) si iaurt (grasimi 0%)+ o bucatica de prajitura cu nuca facuta de mine, cafea
P: omleta si salata de castraveti cu rosii (dar dupa asa mic dejun chiar ca n-as mai manca nimic, dar daca Mr. Monti spune 3 mese... ma chinui sa bag in mine...)
La cina n-am idee, mergem la socrii si o sa gateasca al meu cumnatel, sa speram ca va fi pe gustul meu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 26 2007, 09:19 PM
Post #4524

Musafir

Nicolle, pesmetii aia (wasa facuti de tine) au macar 25% adaos de tarate? Daca nu, n-ai fi avut voie sa-i combini cu prajitura cu nuci (grasimi).

+Quote Post
dr_wise
post Oct 26 2007, 10:24 PM
Post #4525

Musafir

Merci, pescarush!!! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Pana la urma Dzeu m-a protejat de indulcitor, adica aparatul de espresso s-a stricat si, in loc sa scoata aburi pe unde era doza de cafea pusa, scotea apa pe robinetul de ceai. Asa ca nexam cafea, am dormit pe mine pana pe la vreo 4 pm.Pun o erata la masa de seara, adica pana la urma am mancat: telemea de oaie, urda, rosii, ardei capia. Iar gustarea de seara a fost, ca de obicei, compusa din 2 mere, unul mancat in cada, la caldurica, altul dupa imbalsamarea cu crema hidratanta.
Somn usor!

This post has been edited by dr_wise: Oct 26 2007, 10:25 PM

+Quote Post
dona_r
post Oct 26 2007, 10:48 PM
Post #4526

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna tuturor
eu mi-am inceput ziua ca o fata cuminte,mancind niste brinza telemea cu rosie.la 12,la servici,doua mere.
apoi am cumparat niste tofu cu ciuperci si de aici a inceput nebunia.mi-a placut atit de mult,incit m-am tinut de el pina aproape l-am terminat.intii am mincat tofu cu salata de rosii,apoi gol,apoi chiar inainte sa postez aici,doua feliute de paine de soia cu tofu.cred ca am exagerat,ora este tirzie si cred ca nu era cazul.sper sa reusesc sa adorm inainte sa-l maninc tot(500g).am dat gata deja mai mult de jumatate!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi este tare ciuda pe mine ca sunt asa slaba in fata tentatiilor!voi cum reusiti sa va limitati la ceea ce v-ati propus?
painea de soia e buna si ea.grazie,kalua!

+Quote Post
kalua
post Oct 26 2007, 10:55 PM
Post #4527

Musafir

doctoreaso, ia zi tu aici, ca esti cu juma de an mai baba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) decat mine, da' mintea te tine mai mult, cum faci de nu le uiti?
Eu am citit psotul tau, mi-am adus aminte (acum!) de intrebarea ta, dar pe moment nu am putut sa-ti raspund si plecata fu intentia din mintea mea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

dona, si la painea aia de soia e chestie de gust. Mie nu-mi place, mananc numai daca trebuie neaparat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De fapt nu-mi prea place nimic cu faina de soia.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 26 2007, 11:00 PM
Post #4528

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) scleroza mea e in floare, da' ma dau frageda si vad ca se prinde!!!! Nu-i bai!

+Quote Post
NicolleXXX
post Oct 26 2007, 11:26 PM
Post #4529

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: WA, SUA
Member No.: 2,433

QUOTE(kalua @ Oct 26 2007, 12:19 PM) *
Nicolle, pesmetii aia (wasa facuti de tine) au macar 25% adaos de tarate? Daca nu, n-ai fi avut voie sa-i combini cu prajitura cu nuci (grasimi).

Pai am folosit Whole Wheat Flour (Stone-Buhr) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

"Stone-Buhr Whole Wheat Flour is milled from 100% select Montana Spring Wheat, resulting in a premium baking flour that is at least 14.5 percent protein - the highest protein content of any consumer brand. Stone-Buhr Whole Wheat Flour provides the hearty flavor, fiber, vitamins and health benefits of whole grains. "

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E ok? De obicei pe asta o folosesc sau Unbleached, sau amestecate... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu mi-a trecut prin cap sa intreb mai devreme (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ...

+Quote Post
dona_r
post Oct 26 2007, 11:48 PM
Post #4530

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

eu am fost multa vreme anti-soia din principiu.prea era laudata ca un aliment minune!acum vad ca-mi place (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 451 452 453 454 455 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:18 AM