![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare!
- at -dona: tin dieta asta incepand din 28.11.2006. Astazi mi-am facut de cap rau de tot, adica am mancat ca o vacuta, mult si bun. Ia uite: d(7:30-8:30) - 2 negrotei, cotoare de varza murata, apoi iaurt 0.1%, cafea cu lapte 0.1%. Inainte de plecarea la sport, adica pe la 10:30, am inghitit o 1/2 ou a la nimphe(smantana si pasta de masline) + 1 felie sunca Praga 14:30: varza anatolica(bunaaaaaaaa de buna!), ciusca(=ardei iute) mica murata, vreo 5-6 bucati, un pahar de vin rosu sec, negrotei 16:30: ...2 negrotei.... 18:00: 2 mere ionatane si gata! Ma opresc, fiindca simt ca voi exploda daca mai mananc ceva. Cu greutatea e de groaza, sunt in stationare pe termen nelimitat, adica de la inceputul lui sept pana acum am intepenit la 71kg. Noroc ca ma chinuie antrenoarea de aerobic cu cardio en gross, ca altfel...Mobi Dick ma chema! - at -lotte: foarte bine arata preparatele alea, erau la fel de gustoase pe cat de bine arata? Yam, parca mi-as dori sa mananc si eu asa ceva! - at -irinica: bravo! in ritmul asta ma ajungi si raman de caruta!!! This post has been edited by dr_wise: Oct 28 2007, 06:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Dragelor, spuneti-mi cum as putea prepara pastele alea integrale?? Nu m-am atins de ele pana acum si le-as gati cumva dar...nu vreau sa stagnez in ale slabitului, nici vorba sa ma ingras!
Multumesc frumos! Doctore, lasa ca tu esti cea mai tare in ale slabitului!! Sa traiesti frumos si sa mai slabesti cat ti-ai propus! Daca fac sarmale si in loc de orez pun linte?? Oare cum o fi?? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinica, pun in seara asta niste retete de paste cu legume. Mai poti sa le faci si numai cu niste ton din conserva (in apa sau suc propriu) si mai tai niste rosii sau ardei gras pe-acolo, plus o lingura de ulei de masline.
Incearca sarmalele cu linte, poate-ti plac. Mai poti incerca si cu nuci macinate nu foarte fin, Leei de-astea-i placeau cel mai mult. Eu una le prefer pe alea cu orez, de faza a 2-a. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare girls!
Iata-ma acasa, vesela si fromoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (iarasi sint poiata!) La capitala fu bine, numai ca taare bolnavica sint, am avut febra aproape continuu:( cu dureri de-alea crunte de cap specific gripei, cu tuse si tot tacimu.Dar deh, sint olecutza mai binisor... Cu papa bun am fost cumintica foc, am papat conform,fara prostioare deloc. Altfel, a fost o reuniune de familie frumoasa, cu farmecul si tihna acela pe care numai cu cei apropiati o primesti... Va iubesc mult, fug la retete sa vad ce produc maine dimineata de papa bun.Painica tocmai am scos-o din cuptor si miroase de vis... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai stoina, dupa povestea ta cu o familie asa frumoasa am auzit tocmai opusul, o fosta colega din clasele 5-8, a facut nemaritata un copil la 37 de ani, familia a renegat-o pe tema asta, ei ii e tare greu singura cu copilul, etc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce neamuri proaste mai poate sa existe!
Insanatosire grabnica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, ma indoiesc ca parintii astia de mai sus is 'neamuri proaste' doar in aceasta situatie.Motivatia e simpla, fata e nemaritata si a vrut si ea un copilutz ptr sufletu ei...ca are si o virsta, nu? Da' te pui cu cei batuti in cap? De-aia zic, astia is ingusti oricum, zi de zi!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere, e greu, e cumplit de una singura, dar anii fug... Multumesc de urare, cred ca sint mai binisor deja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa stii ca i-am spus lui frate-miu de complimentu matale.A fost suuuuper flatat si te pupa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
mery |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor!
Nu am mai avut rabdare sa treaca luna si hop si eu pe cintar , astazi de dimineata. Bucurie mare (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , am dat jos 2 kg. Si de asa mare bucurie , seara am facut-o lata. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Am dat iama in dulciuri. Hai sa nu fiu exagerata , dar citeva tot am mincat. " Mia colpa" , dar promit sa nu mai fac. MENIU 11,00----50 g paine integrla cu 2 rosii 13,30----carnita cu putina smintina si salata de varza 16,00---jumate gutuie 20,00----carne, ton cu fsole verde si... si... si...la o ora dupa, dulciuri ( la cina la o prietena) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dragutelor! Uff...sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (pentru toata lumea). Marturisesc ca am citit printre randuri cele 8 pagini si ceva pe care le-ati scris, dar nu mi-a scapat esenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
S-o luam pe rand: -@cleo - esti tare draguta si chiar acum o sa caut linkul de la tine si locatia cea mai apropiata; pana acum n-am facut mari cumparaturi, le-am lasat pe ultima saptamana. Trebuie sa-ti spun ca la Miami, totul era mai scump si asa ca m-am abtinut -@donar - La multi ani, sa fii iubita si fericita! (cu mare intarziere) -@stoinici - La multi ani, sa-ti traiasca fratele si multa multa sanatate! Te rog sa te tratezi cu chestii naturiste (ca doar stii atatea leacuri) si sa nu te neglijezi. -@irinici - felicitari si las' ca fiecare are ritmul ei. Sunt sigura ca o sa depasesti cele 22 de kg ale mele, dar se va intampla in timp. Imi pare rau de intamplarea cu cheia. -@kalua - mi-am luat cartea recomandata de tine si deja am ajuns pe la pagina 100. E o lectura usoara si cele cateva retete, par interesante, desi unele nu-s conforme. -@lotte - bine ai revenit si de-abia astept sa citesc topicul celalalt -@doftoreaso, a plecat ton mari in Anglia? Eu am cam pierdut sirul zilelor...adica nu stiu in ce data suntem azi..si nici nu vreau sa stiu, ca doar sunt in concediu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fetelor, mie mi-e cumplit de dor de tara. Daca in prima saptamana stateam pe ganduri daca voi emigra ori ba, acum sunt hotarata sa nu o fac...si cred ca nimeni si nimic nu ma va convinge. Mi-e un dor teribil de maica-mea, de sora-mea. Azi, cum am ajuns m-am dus direct la telefon si-am sunat-o pe maica-mea. Am avut si un mic incident cu socra-miu (a inteles gresit o aluzie de a mea) si m-am cam indispus. Imi vine sa plang...dar probabil ca maine imi va trece. Desi sunt in stare sa dau sfaturi altora, uneori mi-e greu sa-mi gestionez propriile emotii. Imi impun sa nu ma atinga unele remarci, dar se pare ca nu-s de fier. So, revenind la oile noastre, la Miami fuse bine....parca totul prea perfect (daca perfect ar avea grad de comparatie). Adica, toate cladirile sunt impecabile, gradinile, casele oamenilor. Mi-a placut oceanul mult de tot. Era asa de cald (chiar ma gandeam la tine Kalua, ca-i pe gustul tau) si nu se adancea brusc. Chestia asta pe mine ma infioara, chiar daca stiu sa inot. Nisipul fin, plaja cam pustie in dreptul blocului nostru. Noi am stat intr-un apartament complet utilat cu dormitor, 2 bai, bucatarie si toate facilitatile. Mi s-a parut o alternativa mult mai convenabila decat hotelul. Aveam valet, care ne aducea masina (chestie de fita domne (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Am multe poze, cred ca atunci cand o sa ma intorc in tara o sa ma ocup de acest detaliu. Plaja am facut in 3 zile cate o ora jumatate. Nu mai suport soarele prea mult si prefer sa nu fiu bronzata prea tare si sa am o piele sanatoasa. Am uitat sa va spun ca drumul a fost cam obositor: 3 zile dus, 2 intors. Am dormit la moteluri pe drum. Distanta din Philadelphia pana-n Miami 1200 miles. De Monti, m-am tinut cat de cat. Trebuie sa marturisesc, fara nici un fel de mustrare de constiinta, ca am facut ceva abateri, ca doar sunt in concediu si eu...si-am zis ca merit sa mai ma rasfat din cand in cand. De ingrasat nu cred ca m-am ingrasat, asa zic eu dupa o apreciere ochiometrica. Voi vedea maine dimineata care-i situatia reala. Aveam 136 pounds inainte sa plec. Va pup fetelor! Acum mi-e cam somn si-s un pic obosita. Revin maine cu alte amanunte. Era sa uit: bun venit fetelor noi si mult succes! Am o curiozitate: Mery, din ce oras (zona) esti? This post has been edited by roxanica10: Oct 29 2007, 05:08 AM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata dragelor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
M-am trezit cu o pofta de painica de numa-numa.Asadar, de dimineata: 1 ou-ochi cu camembert pe de-asupra(topit olecutza)insotit de un cirnacior de oaie conform(firma Matache, sa-l cautati ca-i delicios)cu mustar conform de Dijon, rosii.Apoi cafea cu lapte 0,1% si ceai.Am descoperit si eu ceaiul Biovit(cel varsat) recomandat de Irinici, este bun de bun, vi-l recomand cu caldura, e delicios si contine: macese, coaja de lamaie, mere, menta, frunze de sena, hibiscus, arome identic naturale. Iubita Kalua, cind sint in afara casei, la cafea consum in general lapte cu grasimi(de cele mai multe ori laptele degresat e o raritate in cafenele, restaurante) Cum e trebusoara asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si-apoi: am inceput sa iau cite-o pastila efervescenta de vit C cu concentratie mare/zi.Dupa micul dejun e ok? Rox dulce si buna,te salut cu drag! Iti doresc zile frumoase acolo si nu te mai amari.Traieste-ti concediul la max si incearca sa nu pui la suflet! Unde n-as fi avut eu o soacra la mii de km distanta, sa ma supere doar o singura data pe an? Boierie!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Iar cu gestionarea propriilor emotii, toti sintem asa, dar putini dintre noi recunoastem asta.E mult mai lesne de sfatuit decit de infaptuit.La cum te simt eu pe tine de sensibila si buna e imposibil sa nu vibrezi ca o coarda la rautatile din jur. Eu personal, in timp, am invatat sa le pun la fund-de-asta fundul meu a crescut fara masura, na! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Apropos de leacuri naturale, cu ocazia minunatei viroze,am descoperit firma Aboca(made in Italy).Are groaza de produse,toate din ingrediente naturale.Am folosit sprayul cu propolis ptr git(fara zahar) care este eficient si ca expectorant. Va pupesc cu drag, sa avem o saptamina cu soare si sa usuram cintarele, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ce s-a intamplat cu yahoo pictures?Vroiam sa pun cateva poze cu mine acolo, sa vedeti si voi ca m-am imgrasat si nu stiu de ce. Lotte, bine ai venit din vacanta (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Yahoo pictures s-a desfiintat. Au facut un alt site (cei de la yahoo): filkr, dar nu-mi place, ca ai limita. Shutterfly.com e super, poti sa pui cate poze vrei. Si au tot felul de oferte interesante! Dragelor, eu iar am lipsit in we, pt ca am ramas fara calculator (s-a stricat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ). Asa ca dau raportul de la serv. Vineri am gatit: salata de boeuf si icre de crap. In salata am pus: castraveti si gogosari murati, piept de pui fiert, mazare din conserva, telina fiarta, masline. Maioneza am facut-o cu mustar cu zaharina si am lungit-o cu lapte batut. E ok?? Inca o intrebare: salata asta mai trebuie insotita de legume? Sambata a fost zi de curatenie si gateala. Am facut o farinata, mancare de naut cu ardei si carnaciori si salata de naut. Imi place nautul asta de mor!! Am mancat cam aiurea, dar confor. Pe cantar nu ma mai urc, pt ca hainele nu-mi zic nik bun. Ma intreb cu ce gresesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Va pup si va doresc o saptamana usoara pe cantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:56 PM |
|