![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragelor, spuneti-mi cum as putea prepara pastele alea integrale?? Nu m-am atins de ele pana acum si le-as gati cumva dar...nu vreau sa stagnez in ale slabitului, nici vorba sa ma ingras! Multumesc frumos! Eu le-am facut exclusiv glucidice, adica am pregatit o budinca din paste integrale, branza proaspata Milli su 0.1% grasimi, lapte degresat, iaurt degresat, albus de ou, fructoza si caise deshidratate taiate cubulete(in loc de stafide). |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si meniul pe azi:
MD: 1 cremwurst de pui, icre de crap si 2 felii de farinata. P: finn crisp, br de vaci 0%, rosie, ardei. C: salata de boeuf E ok sa mananc P glucidic? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, mazarea din conserva are IG-ul 45, deci a nu se combina cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Iar paine (categorie la care intra finn crispul) a se manca doar dimineata. roxanica, chiar ti-am dus dorul! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca ai emigra binenteles ca ti-ar fi dor de ai tai, dar ai fi la casa ta, deci nu poti compara situatia cu cea actuala. La socri, cat de primitori ar fi, suntem totusi musafiri. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, mazarea din conserva are IG-ul 45, deci a nu se combina cu grasimi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iar paine (categorie la care intra finn crispul) a se manca doar dimineata. Of, aveam mazare congelata, dar mi-a fost lene s-o fierb. Aia congelata are IGul mai mic, nu-i asa? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ok, renunt la finn crisp, nu-i o pb. Thanks pt raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, aia congelata are 35.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, si eu, si eu ??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vrei pupata, ai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hai incoace: (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) De fapt hai sa facem imbratisare generala montignaca: (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Saru-mina de pupaturi, da aveam si eu 2 intrebari la postu meu de dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Si eu mai aveam intrebari: salata de boeuf se mai mananca cu alte legume langa?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, daca bei cafeaua in combinatie cu o mancare lipidica, laptele poate fi gras.
Vitamina aia ce mai are in compozitie? Nimphe, salata boeuf, din cate stiu eu, se mananca ca atare, fara salata la ea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:53 PM |
|