IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 456 457 458 459 460 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Oct 29 2007, 12:25 PM
Post #4571

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ma gandeam eu, dar vroiam sa fiu sigura.
Multam.
Oricum, nu ar trebui sa mai mananc daca am pus mazare din conserva, ca nu e conforma (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
stoina
post Oct 29 2007, 12:34 PM
Post #4572

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Acid ascorbic, 1000mg. Tita tot!!!

+Quote Post
kalua
post Oct 29 2007, 01:15 PM
Post #4573

Musafir

Nimphe, e conforma, numai ca-i faza a 2-a. Daca o mananci sau nu, e decizia ta.

stoino, atunci poti s-o iei.

+Quote Post
roxanica10
post Oct 29 2007, 02:16 PM
Post #4574

Musafir

Pupici dragutelor!
Stonici, ce frumoase cuvinte mi-ai scris si cat de reale sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Sa stii ca vitamina C e f buna pentru organism, doar ca da pofta de mancare. Daca reusesti sa-ti gestionezi aceasta pofta, toate bune si frumoase. Stiam ca daca iei vitamina C riscul de a raci e mult mai mic.
Kalua, ai perfecta dreptate. Inca nu-i pot percepe ca pe niste rude. Pana acum am stat cu ei o luna (2 saptamani la nunta si 2 acum...mai urmeaza 1).
Nimphe, te-ai tinut de sport? Cred ca si eu o sa ma apuc de miscare, ca a facut dragul meu sot burtica si trebuie s-o dea jos. Avea el si pana acum, dar acum parca s-a mai marit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Un alt sfat sincer ar fi sa nu te mai gandesti intr-una la slabit. Chiar si in cartea asta pe care o citesc acum (scriu imediat titlul in engleza) spune autoarea ca totul vine de la creier.
Eu am gasit aici iaurt cu fructe de padure dietetic...o bunatate, e de la Danone si n-are adaosuri neconforme. Il mananc dimineata cu fulgi de ovaz (am gasit si din astia, ca socrela avea unii mici de tot). La pranz ma delectez de regula cu pui la gratar si salata. Ma uit si eu la reteta aia de varza de care pomeniti pe aici, ca poate-i fac o surpiza soacra-mii. Pana acum am fost decat ucenic, nu prea m-am bagat la gatit. Kalua, are socrela o bucatarie...ai loc sa faci si aerobic in ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Seara nu prea am mancat fructe, ci salate sau mancare conforma.
Mi-am facut de cap cu cafea cu cofeina de la Wawa aroma french vanilla in care am mai pus un fel de frisca french vanilla. In rest, chestiile uzuale in care intru eu cand fac abateri: dulciuri (inghetata, ciocolata)...a si am mancat un hot dog, ca nu prea aveam alternative si pizza de la Pizza Hut. Marturisesc cu mana pe inima c-am savurat-o indelung si-i mai buna ca cea de la noi din tara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Azi am zi de leneveala....si e asa de bine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 29 2007, 02:20 PM
Post #4575

Musafir

...sa ne pupaaaaaam, sa ne pupaaaaammmm...vreau si euuuuu! tocmai am mancat ceapa verde in salata de pranz! mai vrea careva sa ma pupe? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pupaceala generala! de luni dimineata, hmm, suna bine!

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 29 2007, 02:33 PM
Post #4576

Membru de Onoare

QUOTE(roxanica10 @ Oct 29 2007, 03:16 PM) *
Nimphe, te-ai tinut de sport? Cred ca si eu o sa ma apuc de miscare, ca a facut dragul meu sot burtica si trebuie s-o dea jos. Avea el si pana acum, dar acum parca s-a mai marit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Un alt sfat sincer ar fi sa nu te mai gandesti intr-una la slabit. Chiar si in cartea asta pe care o citesc acum (scriu imediat titlul in engleza) spune autoarea ca totul vine de la creier.

Draga Rox, in primul rand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca tare dor mi-a fost de tine. Si inca imi e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu m-am apucat de sport, pt ca mereu a aparut ceva care sa ma impiedice sa alerg. Asa ca am hotarat sa-mi iau o bicicleta de camera, ca sa nu mai depind de alti factori, cum ar fi vremea, disponibilitatea sotului etc.
Nu am cum sa nu ma gandesc la slabit, deja e o obsesie, vorba statusului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

La pranz nu am mai mancat finn crispul, asa ca mi-am pus niste br de vaci, am frecat-o cu ulei de masline, sare si busuioc si am mancat toata pasta asta cu 1 rosie si 1 gogosar.
Diseara nu stiu ce mananc, dar ma gandesc sa renunt totusi la salata de boeuf. O inlocuiesc cu salata de naut, ca aia sigur e conforma:)

Va pup din nou (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 29 2007, 03:28 PM
Post #4577

Musafir

Eu imi voi prepara o salata cu ton, marime XXL! Deja mi-am cumparat salata verde si ceapa verde!

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 29 2007, 03:31 PM
Post #4578

Membru de Onoare

QUOTE(dr_wise @ Oct 29 2007, 04:28 PM) *
Eu imi voi prepara o salata cu ton, marime XXL! Deja mi-am cumparat salata verde si ceapa verde!

Mi-am luat si eu vreo 5 conserve de ton, dar dintre toti pestii, pe asta nu-l suport defel!!! Imi invoca atat de puternic ideea de cura, de foame, incat nu mai pot sa-l mananc si pace (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Dar tu enjoy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Rossana
post Oct 29 2007, 03:32 PM
Post #4579

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Oare pot sa mananc mititei? Fara paine si fara mustar, dar am o pooooftaaaaa...

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 29 2007, 03:33 PM
Post #4580

Membru de Onoare

QUOTE(Rossana @ Oct 29 2007, 04:32 PM) *
Oare pot sa mananc mititei? Fara paine si fara mustar, dar am o pooooftaaaaa...

Neaparat cu salata sau legume: rosii, varza, ardei etc.

+Quote Post

685 Pages V  « < 456 457 458 459 460 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:16 PM