IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 457 458 459 460 461 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post Oct 29 2007, 03:34 PM
Post #4581

Musafir

Ce idee mi-ati dat cu tonul...chiar a mai ramas salata de la cina de ieri si o sa-mi pun 2 conserve de ton in ea.
Nimphe, nu mai e nevoie sa spun ca si mie mi-a fost teribil de dor de voi. Chiar aseara am avut oaresce discutii cu al meu sot, c-am stat prea mult la calculator...dar trebuia sa citesc ce-ati mai scris pe aici.
Go to the top of the page

+Quote Post
Rossana
post Oct 29 2007, 03:34 PM
Post #4582

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Cu salata de varza ma gandeam...Mersi mult , Nymph. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 29 2007, 04:40 PM
Post #4583

Musafir

- at -rossana: Gasesti mustar Dijon conform la Carrefour, fara zahar sau alte balarii in el.
Am mancat la ora 13:00 si deja mi-e foame! Si ma simt obosita ca la ora 17:30, fir-ar ea sa fie de ora de iarna! Dorm pe mine!
Hai sa afisez meniul de astazi:
d - 3 jumatati de cremvursti Cris-Tim cu mustar Dijon, 3 jumatati de ou a la nimphe, o rosie, cafea cu lapte
12:00: un mar ionatan
p - piept de pui gratar, salata din salata verde, ceapa verde, ridichi, castravete
s - salata de ton (mie-mi plac conservele din peste!) cu: ton in sos chili, salata verde, ceapa verde, rosie, ardei capia, castravete, ulei masline, otet mere
inainte de culcare: mere, ca de obicei
Si sa stii roxy ca-mi fuse si-mi e inca dor de tine, dar ma pastrez pt o intalnire live! Imi place sa savurez amintirile tale din SUA slowly, cu "incetinitorul", la o aluna si-un vin fiert...sa zicem...

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 29 2007, 05:37 PM
Post #4584

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

De mult n-am mai postat nici eu pe aici!
Dar am fost cuminte si m-am tinut de regim...cit am putut.
Ieri am mincat grau spelta incoltit cu lapte 1.5%, la prinz restaurant pescaresc o oala de scoici cu legume si usturoi( sper sa fie ok) si seara salata de ton cu ceapa, mustar dijon si un pic de ulei de masline...si toate astea stropite cu ceai verde si vin negru...

Azi:
D: ou moale cu paine neagra unsa cu petrelia si o jumatate de rosie...ceai verde combinat cu earl grey...mai tarziu suc de grepfruit
P: yamiii!! file de strut, ciuperci umplute si orez basmati cu salata verde
acu juma de ora un strugure...era tare dulce o fi in regula (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
A... si mi-am cumparat fructoza si faina de soia...oare se pot face foi pentru strudel cu brinza din faina asta...ca am poftaaa!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 29 2007, 05:51 PM
Post #4585

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fleur dear, se vede treaba ca esti din gasca noastra de pofticioase!!! Da', de curiozitate, ai citit macar o carte a lui MM, ca prea e varza din punctul meu de vedere in meniul tau! Nu sunt cea mai tare de aici, kalua e gurul nostru, da' pana si mie-mi suna alandala ce consumi tu...asteptam parerea lui kalua...
Anyway, ai slabit ceva? Ca mor de curiozitate sa stiu ce efect are alimentatia asta asupra organismului tau...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru ambitie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
off topic: eu slabesc numa' dand tarcoale jurnalului tau...mie-mi prieste, da' fa si tu, te rog, un sprint cu mine pe acolo in seara asta si mai scrie ceva...asa, sa slabim frumos impreuna... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

This post has been edited by dr_wise: Oct 29 2007, 05:53 PM

+Quote Post
pescarush
post Oct 29 2007, 06:28 PM
Post #4586

Musafir

fleur, doctora noastra are dreptate, le cam amesteci. ceea ce tii tu este faza 2, de mentinere:
la faza 1, nu se amesteca glucide cu IG > 35 cu lipide.
deci, NU carne cu orez basmati, NU paine neagra cu ou si petrelia (banuiesc ca o fi ceva branza), NU fulgi de grau cu lapte cu grasimi mai mult de 1%. scoicile alea sunt ok, daca n-r avea ceva sos cu zahar sau faina.
incearca sa eviti strugurii cat poti, maia les in faza 1. strudel din faina de naut... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa ne spui si noua daca iese ceva, ca foile din faina de naut ies mai groase, nu stiu daca poti face foietaj.

eu mi-am propus pe azi:
D - o portocala, pauza, cereale cu lapte 1%
P - friptura de porc in sos de vin, cu ciuperci si salata
C - am niste icre, nu stiu cu ce sa le mananc. ma mai gandesc pana atunci.

+Quote Post
fleurdelis
post Oct 29 2007, 07:08 PM
Post #4587

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nebunesc fetelor da cit tine faza asta 1? Am slabit totusi 4 khile in 2 saptamani cu toata alandala mea! Da cred ca daca tineam cum trebuie slabeam dublu...ok. ma mai documentez!
Eu va scriu in jurnal si voi imi spuneti ce am gresit ok! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

[quote name='dr_wise' date='Oct 29 2007, 06:51 PM' post='126741']
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fleur dear, se vede treaba ca esti din gasca noastra de pofticioase!!! Da', de curiozitate, ai citit macar o carte a lui MM, ca prea e varza din punctul meu de vedere in meniul tau!

Am citit eu ceva da cam in diagonala ca ma tare preseaza timpu asta...si da sint o pofticioasa si cam uituca pe deasupra cind ma aflu in fata unor tentatii. Abia dupa ce pacatuiesc un pic mi-aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 29 2007, 07:48 PM
Post #4588

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

e destul de greu cu tentatiile astea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) bravo fleur ca ai slabit!
eu,astazi/;mic dejun:paine cu tarite cu brinza degresata si lapte 0,1%.ceai verde
prinz-gratar cu carne de porc,salata de varza si castravete la otet(conform)
cina-telemea maturata de vaca cu salata de rosii
oare gresesc mancind atita telemea?

+Quote Post
lotte
post Oct 29 2007, 09:19 PM
Post #4589

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dragele mele,

Eu tot la 53.500Kg am ramas, si chestia asta nu-mi place deloc.Dupa aproape 3 ani de Monti, e prima data cand mi se intampla sa am 53.500, timp de o luna de zile.De fapt nu am mai avut greutatea asta, mi s-a intamplat sa ajung la 52kg cand mancam foarte multe migdale, acum un an si jumatate (cam 200g migdale pe zi (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ).Am renuntat la migdale si in 4 zile am revenit la 49.
Partea buna este ca, in disperare de a slabi, merg la aerobic, imi place foarte mult, si am terminat cele 8 sedinte inainte de termen(in conditiile in care o saptamana am fost in vacanta)! In weekendul trecut, am refuzat invitatiile de a iesi seara cu prietenii, de teama ca intarzii prea mult si nu o sa pot merge la aerobic dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu-mi place deloc sa stau la greutatea asta, dupa ce trei ani mi-a fost tare bine la 49-50Kg.Dar vorba prietenei mele, ori m-a luat o relaxare de "la bella vita", si m-am ingrasat, ori se intampla ceva ce eu nu pot controla.
Sunt tare bucuroasa ca m-am intors la jobul meu, mi-a lipsit mult.Colegii mei au fost ca niste copilasi azi, cum am dat ochii cu ei, au intrebat:"Ce ne-ai adus?" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
E tare bine cand mergi de placere la munca.

Nimphe, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Oct 29 2007, 10:47 PM
Post #4590

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele,
Azi am papat, nu gluma. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ora 12: inghetata conforma de la Carrefour (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu ma innebuneam dupa inghetata cu rom si stafide.Ce fac acum? pun olecutza de esenta de rom in inghetata.E buuuun de tot! Astazi am mai incercat ceva(mi se parea prea dulce) am pus niste ness decofeinizatin inghetata.Vaaaai, ce bunatate.Interesant (e ca ceva expandat) si mi-a dat exact nota amara pe care mi-o doream.
Trebuie sa va spun ca nu-mi mai place cioco cu 85%.Iar cu 99% nu mai este in tirg...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((

Prinz ora 17: am mancat papricas de pui cu broccoli
C: 2 rosii umplute (reteta Monti)
later: 2 mere cu scortisoara
Ufff, ce zi incarcata.Cred ca mi-a fost dor de papa bun de-acasuca sau nu-s ce sa mai zic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 457 458 459 460 461 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:11 PM