![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mery |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dragutelor! Uff...sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (pentru toata lumea). Marturisesc ca am citit printre randuri cele 8 pagini si ceva pe care le-ati scris, dar nu mi-a scapat esenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . S-o luam pe rand: -@cleo - esti tare draguta si chiar acum o sa caut linkul de la tine si locatia cea mai apropiata; pana acum n-am facut mari cumparaturi, le-am lasat pe ultima saptamana. Trebuie sa-ti spun ca la Miami, totul era mai scump si asa ca m-am abtinut -@donar - La multi ani, sa fii iubita si fericita! (cu mare intarziere) -@stoinici - La multi ani, sa-ti traiasca fratele si multa multa sanatate! Te rog sa te tratezi cu chestii naturiste (ca doar stii atatea leacuri) si sa nu te neglijezi. -@irinici - felicitari si las' ca fiecare are ritmul ei. Sunt sigura ca o sa depasesti cele 22 de kg ale mele, dar se va intampla in timp. Imi pare rau de intamplarea cu cheia. -@kalua - mi-am luat cartea recomandata de tine si deja am ajuns pe la pagina 100. E o lectura usoara si cele cateva retete, par interesante, desi unele nu-s conforme. -@lotte - bine ai revenit si de-abia astept sa citesc topicul celalalt -@doftoreaso, a plecat ton mari in Anglia? Eu am cam pierdut sirul zilelor...adica nu stiu in ce data suntem azi..si nici nu vreau sa stiu, ca doar sunt in concediu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fetelor, mie mi-e cumplit de dor de tara. Daca in prima saptamana stateam pe ganduri daca voi emigra ori ba, acum sunt hotarata sa nu o fac...si cred ca nimeni si nimic nu ma va convinge. Mi-e un dor teribil de maica-mea, de sora-mea. Azi, cum am ajuns m-am dus direct la telefon si-am sunat-o pe maica-mea. Am avut si un mic incident cu socra-miu (a inteles gresit o aluzie de a mea) si m-am cam indispus. Imi vine sa plang...dar probabil ca maine imi va trece. Desi sunt in stare sa dau sfaturi altora, uneori mi-e greu sa-mi gestionez propriile emotii. Imi impun sa nu ma atinga unele remarci, dar se pare ca nu-s de fier. So, revenind la oile noastre, la Miami fuse bine....parca totul prea perfect (daca perfect ar avea grad de comparatie). Adica, toate cladirile sunt impecabile, gradinile, casele oamenilor. Mi-a placut oceanul mult de tot. Era asa de cald (chiar ma gandeam la tine Kalua, ca-i pe gustul tau) si nu se adancea brusc. Chestia asta pe mine ma infioara, chiar daca stiu sa inot. Nisipul fin, plaja cam pustie in dreptul blocului nostru. Noi am stat intr-un apartament complet utilat cu dormitor, 2 bai, bucatarie si toate facilitatile. Mi s-a parut o alternativa mult mai convenabila decat hotelul. Aveam valet, care ne aducea masina (chestie de fita domne (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ). Am multe poze, cred ca atunci cand o sa ma intorc in tara o sa ma ocup de acest detaliu. Plaja am facut in 3 zile cate o ora jumatate. Nu mai suport soarele prea mult si prefer sa nu fiu bronzata prea tare si sa am o piele sanatoasa. Am uitat sa va spun ca drumul a fost cam obositor: 3 zile dus, 2 intors. Am dormit la moteluri pe drum. Distanta din Philadelphia pana-n Miami 1200 miles. De Monti, m-am tinut cat de cat. Trebuie sa marturisesc, fara nici un fel de mustrare de constiinta, ca am facut ceva abateri, ca doar sunt in concediu si eu...si-am zis ca merit sa mai ma rasfat din cand in cand. De ingrasat nu cred ca m-am ingrasat, asa zic eu dupa o apreciere ochiometrica. Voi vedea maine dimineata care-i situatia reala. Aveam 136 pounds inainte sa plec. Va pup fetelor! Acum mi-e cam somn si-s un pic obosita. Revin maine cu alte amanunte. Era sa uit: bun venit fetelor noi si mult succes! Am o curiozitate: Mery, din ce oras (zona) esti? Buna, Roxanica. In Romania sunt din Oltenita ( Calarasi ) dar in ultimii ani locuiam in Bucuresti. Iar de 5 ani sunt in italia, Toscana, pe undeva pe linga Siena). Poate ne arati si noua ceva poze. Asa concediu mai zic si eu. Cind esti departe de casa e imposibil sa nu-ti fie dor.Pt mine primii ani au fost devastatori (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar dupa...am inceput sa ma obisnuiesc, dar tot greu e . Mai ales daca nu reusesti sa-ti faci prieteni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . De aceea va ador pe voi , fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Meniul de astazi: 9,00------ 50 g paine integrala cu un iaurt 1% grasimi 13,30-----100g paine integrala cu salata de vinete 17,30 ---3 mere micute iar dupa aproape o jumate de ora 50 g cascaval cu 70 g de pastrama cu o rosie 21,00-----conopida fiarta si putin ulei si otet Ole (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) , am gasit si lapte 0,3% grasime. Acum pot sa-l beau cu cacao si indulcitor. Ufff, nu se mai face odata dimineata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 15-October 07 From: WA, SUA Member No.: 2,433 ![]() |
Roxanica, daca ai prin zona magazinele T.J. Max sau Marshall te sfatuiesc sa dai o fuga pe acolo, eu de la ei imi iau haine super ieftine gen Nike, Adidas, Guess...
Iar de mutat aici, e super greu la inceput mai ales daca esti foarte apropiata de familie, prieteni... Timpul la rezolva pe toate, o sa te obisnuiesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meniul de azi: D: wasa cu gem + iaurt (0%) cu cereale + cafea P: fasole cu legume (absolut tot cu IG<35) + castraveti in otet conformi C: fructe Cred ca fac prea multe greseli, cantarul meu nu se mai clatina deloc de vreo sapt (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , o sa incerc sa mai reduc din branza si carne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, buna dimineata!
Aseara am mancat salata de naut (cu carnaciori de bere, ceapa, castraveti si gogosari murati), dar am luat si o lingura de salata de boeuf, ca tare buna a iesit (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Meniul de azi: MD: 2 felii farinata cu icre, 1 felie mezel, 1 gogosar P: br de vaci frecata cu ulei de masline si busuioc, 1 rosie, 1 gogsar C: salata de naut Ma urc zilnic pe cantar, dar, blestematul, nu se mai misca!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Deci intr-o luna am slabit 1 kg!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ce sa zic, nu ma mai stresez si nu va mai stresez...sper doar sa nu ma dati afara de pe forum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cum imi iau salariul (sapt asta sau viit.), imi cumpar bicicleta de camera. Poate cu un pic de spor s-or mai duce cateva grame (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana una alta va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna dragutelor!
Meniul meu de ieri fuse: D: 4 wasa cu gem dietetic P: mega salata cu 2 conserve de ton in apa; desert alune G: 2 mere C: ciorba de perisoare cu smantana (nu prea multa); file de peste prajit cu mujdei de usturoi Nicole, mersi de recomandari. O s-o intreb pe socrela, daca sunt prin apropiere. Cleo, am bagat adresele de la outlet-uri pe GPS si sunt la distanta de 45 de mile. Lumea zice ca-s cam departe...deci nu prea am sansa sa ajung acolo. Oricum sunt destul de multe si prin zona. Merry, las' ca esti cat de cat aproape de casa. Ma bucur ca-ti place acolo. Astazi mergem la un muzeu cu multe picturi. Nu avem masina, asa ca o sa mergem pe jos sau cu metroul. De-abia astept. O sa fiu doar eu cu barbata-miu. Nimphe, nu te mai cantari zilnic, ca devine obsesie. Lotte, chiar nu stiu ce se intampla cu greutatea ta. Ar mai fi posibilitatea sa ti se fi schimbat metabolismul si sa trebuiasca sa mai reduci cantitativ din mancaruri....sau sa ai o dereglare hormonala. Stoinici, buna ideea cu rom in inghetata. Am zis ca astazi merg la supermarket si-o sa-mi iau si eu o inghetata neconforma sa-mi fac de cap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Va pup si o zi usoara! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Raport:
Dimineata doua felii de cascaval dieteic cu juma de felie paine neagra, rosie si bazilicum dupa vre-o 2 ore,, suc de fructe Prinz: un piept de pui la rotisor, un pahar cu vin rosu Acum: o jumatate de para! Ma gindesc sa mai infulec pina deseara o salata de ton cu ceapa, mustar dijon si ulei de masline... Oare o fi ok! Ajutor! Comentati va rog! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Roxanica cum stai cu shopping-ul? Ti-ar palce sa stai acolo? Ca eu cred ca daca as ajunge in America o mare parte din timp acolo m-as duce. Am intrat sa vad reteta de icre a doctoresei si am uitat de ce am intrat pe Montiac.Sunt cu capul in nooooooooooooori. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am luat niste icre de stiuca ca mi-ati facut o pofta si vreau sa le fac.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
- at -missn: Fa-le, draguto! Si eu vreau sa prestez la icre de crap acum.
- at -fleur: comentariu: imi place ce-ai mancat la pranz, treaba cu vinul rosu....cred ca suntem firi compatibile si-ar tb sa ne intalnim la un pahar de vorba intr-un viitor apropiat...esti singura din toata gasca de MM care vad ca stie sa aprecieze un vin bun, pardon, si pe stoina am vazut-o ca le mai "trage la masea" ca noi doua...domle, incepusem sa ma inhib si sa am mustrari! Oare sunt dependenta de vinul de duminica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ntzzz! sunt dependenta de mancarea buna, ce mai, sunt un gurmand 100%. Si eu am probleme cu greutatea, in sensul ca azi dimineata cantarul arata - fir-ar el sa fie - aproape 72kg!!!! De unde mama lor, s-au strans? Banuiesc ca mi se trage de la smantana....in concluzie azi am consumat iaurtul simplu, doar cu fulgi, fara gem. Oare ar tb sa mai micsorez cantitatile de mancare? pe care, ca nu ma pot hotari...dimineata mananc un iaurt de 375 g/ Milli, la pranz mananc putin, seara mai sar calul....dar ma culc destul de tarziu, respectiv pe la 23:30 - 24:30, asa ca ar exista o explicatie, ca nu ma mai incearca foamea pana a doua zi dimineata. Meniul de astazi: d - 375g iaurt Milli cu fulgi ovaz, cafea cu lapte p - 1 pulpa pui la cuptor + salata de rosii si castraveti 17:00 - un mar ionatan baban s - salata, ca prea e buna, ori cu ton, ori cu multe feluri de branza...asta ingrasa?!...ce mai, trebe sa citesc din nou cartea lui musiu MM! Of, am primit si-o invitatie la un botez, pe 11.11.07; presupun ca vor avea doar bunataturi pe masa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr.Wise ca sa te simti bine si sper sa nu ma ia kalua de ciuf ca sunt off topic si mie imi place dn cand in cand sa beau un pahar de vin rosu.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu?! Ei, da' eu am facut asa o pasiune pt vinul ala sicilian, ca numa' d-asta cumpar de la Billa. Cred ca am inceput sa bat la ochi celor de acolo...ma gandesc....ieri am mai cumparat 2 sticle, fiindca in weekend mi-am invitat fratello si nepotul la varza anatolica si au ras cate doua portii babane fiecare, inclusiv mi-au sorbit vinul dintr-o sorbire, vorba cantecului....aveam doar o sticla pastrata de fripturici. Ei, si ieri m-am dus teleghidata la coltul ALA, unde-i vinul meu, si am inhatat 2 sticle dintr-o miscare. Langa mine era un barbat care cugeta adanc cu ochii infipti in multitudinea de sortimente; a gogonat niste ochi cand a vazut ce hotarata am sutit sticlele, ce-o fi zis? Treaba lui!
|
|
|
![]()
|
|
La noi nu e Billa ca l-as fii incercat si eu inca da' azi am luat si eu un Cabernet Savignon mie asta imi place. Eu ii mai iau sotului meu bere ca merg la cumparaturi cu rolele pe unde pot sa intru cu rolele si se mai uita cate unul si la mine ca cumpar bere da Je m'en fiche. Culmea e ca mie berea nici nu-mi place.
Vezi ca am vazut Cioco Heidi cu 85% ultra dark sau asa ceva la Kaufland s-ar putea sa aiba si la Selgros ca de obicei cei de la Selgros au produse mai variate.Daca imi sare in ochi cioco cu m. mult de 85% iti spun unde am vazut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:09 AM |
|