IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 459 460 461 462 463 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 30 2007, 06:08 PM
Post #4601

Musafir

OK, multumesc de info! Avem Selgros si Kaufland in Cta, dar Kaufland e mai accesibil pt mine, Selgros e la dracu-n praznic, la iesirea din Cta inspre Mangalia, iar eu stau langa Mamaia.
Mey, de cand vreau sa-mi cumpar role, iar amore mio si fiu-meu urla ca nu ma mai recunosc pe strada, daca ma cocotz pe role...hmm, ei vorbesc, ei aud! Treaba e ca n-am gasit inca rolele de care sa ma indragostesc. Tu de care ai? Sunt bune, silentioase?
Iar cu berea, recunosc ca si eu arat ca un Saint Bernard in weeekend. Cumpar bere pt sotul meu, dar nu-i gasesc rostul. Baloneaza, miroase urat, ingrasa. Cahhh!
Go to the top of the page

+Quote Post
dona_r
post Oct 30 2007, 06:45 PM
Post #4602

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

Buna tuturor,fetelor.acum ca tot veni vorba...vinul imi place si mie,il prefer pe cel alb,dar evit pentru ca de obicei imi face o foame...si ma toropeste de tot.in rest...eu dau vina pe brinza in ceea ce priveste stagnarea cintarului.plus ca acu` s-a mai si stricat,netotul!sunt obsedata,maine ma duc la farmacie sa ma cintaresc.
on topic-mic dejun-cereale cu lapte degresat
la 12-doua mere mari
prinzul l-am luat pe la 16-paine de soia cu zacusca si brinza.si gogosar.daca e exagerat nu mai repet experienta,dar nimeni nu voia painita mea de soia! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si imi parea rau de ea.oricum,au fost trei felii micute.
cina-fructe,cred ca o salata,sau doar fructe.
kalua-ce spui,gresesc sa maninc prinzul asa tirziu?inainte imi luam la servici si mancam la 12.insa cind ajungeam la 16-17 acasa mai trageam un prinz.si pe la 20-cina.ma gindeam sa sar astfel o masa.

+Quote Post
irinica
post Oct 30 2007, 07:07 PM
Post #4603

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Roxanico, te pup si iti doresc sa te bucuri din plin de fiecare clipa de concediu. Rautatile nu sunt pt. tine, nu le lua in seama, vorba Stoinei!

Doctore, eu n-am gasit la Bila vin Nero D'Avola ( am mers de cateva ori si..nik) da' promit ca zilele urmatoate merg si intreb seful de raion daca se exista si pe la Iasi. Asa ca, mi-ai facut pofra si acum mi-am adus un paharel aici (Cabernet Sauvignon-Sec de Murfatlar) sa-l savurez alaturi de voi (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) . Sper sa nu-mi tulbure mintile ca am de facut o lucrare pt. maine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Stoino, vezi ca este la Hala in Gmarket ciocolata Lindt 99%.

Kalua, am sa fac sarmale cu linte si iti spun cum au iesit. merci de sugestiile de a gati pastele. Deci am voie sa mananc o data pe saptamana, nu mai des, daca vreau sa slabesc?!

Ieri: ora 10: iaurt usurel cu fulgi de orz
ora 14: 1 mar, 1/2 grapefruit
ora 18: o salata foarte mare ( salata verde, omleta din 2 oua taiata cuburi, ceapa, gratar de pulpa de pui taiata cubulete)

Azi: ora 8: 2 portocale ( nu prea mari)
ora 14: salata de ton ( ton in ulei, ardei gras, rosii)
ora 18: ciorba de vacuta ( rasol vita, ceapa, ardei gras, gogosar, verdeata-marar si patrunjel, smantana 12%)
ora 19: un pahar de Sec de Murfatlar

Joi, Alexandru al meu implineste 11 ani. Ma gandesc sa fac un tort frumusel sau poate chiar doua ( conform si neconform). Duminica are invitati si as gati ceva nastrusnic sa-i incant pe amicii lui da...n-am mare inspiratie.

Va pup , dragutelor!

+Quote Post
lotte
post Oct 30 2007, 07:49 PM
Post #4604

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

dr_wise, pe mine m-ai uitat, cu vinul?Ador vinul, si-l si beau (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tocmai am primit doua sticle de vin de la munca,de la un baiat tare frumusel(Roxi, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) asa, ca de bun venit din concediu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bineinteles ca al meu cantar arata tot cat era si ieri.Bine e a trecut vara si nu am suncile la vedere.

Eu azi:
d: cereale cu apa
10.00 doua mere
12.00 salata cu branza
16.00 mere
19.00 mega salata cu omleta si un pahar de vin rosu.

Pup.

+Quote Post
dr_wise
post Oct 30 2007, 08:24 PM
Post #4605

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) lotte, esti o dulce! Dar ai dreptate, bine c-a trecut vara si nu ni se vad slaninutele!
Domle, da' cat popor le trage la masea si eu nu observai....buna treaba! Sa traiti ca trebuiti! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Imi pare rau ca nu putem pune de-o sueta in format intreg, sa vedem daca ne mai opreste cineva din palavrageala si beute...si-o invitam si pe algeldust ca special guest, da' ea stiu ca-i amatoare de bere, pacat!
In seara asta drogata din mine a lins si niste linguri de sos pt negrotei, ca eu asa consum reteta, in avans negroteii desbracati si dupa cateva zile imi aduc aminte de sos. De fapt fuse o intentie de sos, c-a iesit un fel de frisca cu cioco. Am batut smantana pana s-a intarit, apoi am adaugat cioco 75% cacao topita si am mixat.
Asa ca abstinenta mea tinu pana acum 15 minute....sunt o drogata iremediabila!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
PS: lotte, dezvolta te rog ideea "un baiat tare frumusel" (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...mie nu mi-a oferit nimeni 2 sticle de vin asa, din senin!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

This post has been edited by dr_wise: Oct 30 2007, 08:26 PM

+Quote Post
lotte
post Oct 30 2007, 08:43 PM
Post #4606

Incurabil

Dr_wise, pai spusei intr-un alt topic,ca eu lucrez numai cu barbati, si primesc cadou cate o sticla de vin, de ma intrebam la un moment dat, oare ce or fi avand barbatii astia in cap, or fi crezand ca sunt alcoolica, de primesc doar sticle de vin? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Frumuselul imi aduce regulat vin cand se intoarce in Romania, pana acum venea cu o sticla, acum a adus doua, (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , eu n-am cerut, dar nici n-am refuzat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa stiti si voi care e avantajul de a lucra in santier, primesti cadou sticle de vin iar daca incepe ploaia si ai uitat umbrela acasa, iti pui casca de protectie pe cap si ai rezolvat problema (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dr_wise, tu crezi ca daca il intreb de ce imi aduce vin spune? Lasa ca il intreb maine, sa vezi si tu, ce raspuns imi da, si ce-o fi in mintea lui doar el stie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 30 2007, 08:53 PM
Post #4607

Musafir

Lotte dear, si eu lucrez intr-o firma de shipping si in afara de mine si colega mea de la chartering, alte femei nu mai exita. De la paznic la presedinte si la comandantii de nave sunt numa' masculi...si? O singura data am primit o sticla de whisky....ce-o crede frumuselul tau, nu stiu, da' ma intreb ce-o fi crezut cdt ala de-mi aduse whisky?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...si-n rest nimic. Asa ca te rog sa-l intrebi din partea mea daca are intentii serioase cu tine si la cate sticle de vin/ delegatie are de gand sa ajunga? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
lotte
post Oct 30 2007, 09:23 PM
Post #4608

Incurabil

Nu cred ca o sa mareasca doza, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ci o sa aduca regulat cate doua sticle.
Pai, Dr_wise, o sticla de whisky face cat 5 sticle de vin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 30 2007, 09:39 PM
Post #4609

Musafir

Ei, da?! N-as da un pahar de vin rosu bun pe unul de porcarie d-aia!!!Parol!
Si ca sa fiu on topic: am dat tarcoale unei cioco Heidi, dar am zis: nu, fii barbata! Mai asteapta un pic si mananci un mar, e mult mai sanatos!

+Quote Post
stoina
post Oct 30 2007, 10:19 PM
Post #4610

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Mei fetelor, mei, tocmai m-am intors de la crisma, unde-am savurat viiiiin rosu, bre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bun de bun!
Astazi:

D: nimic, cafea cu lapte
P: salata mixta cu brinza+piept de pui+vinete, cafea cu lapte
C: pastrav la gratar cu brocolli, brinzeturi cu vin rosu, cafea
Toata ziua am fost pe drumuri, am papat numai in crisme azi. Tare-mi placu! Puuup!

+Quote Post

685 Pages V  « < 459 460 461 462 463 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:15 AM