![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
SI EU AM 4 ZILE LIBERE!!! SI NU AM CE SA FAC (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, va pup din nou, ca de fiecare data, ca mi-e dor de voi. Desi citesc zilnic ce scrie aici, parca sunt departe de voi.
Irinici, sa-ti traiasca pustiul si sa va distrati bine de tot. Pupici si pentru Maria! Doftoreaso, las' domne ca se ard ele pan' la urma. Ia baga o leaga de ambitie si nu mai ceda dulciurilor din prima. Sa ma vezi pe mine aseara la un supermarket (al rusilor) cum ma hraneam vizual cu toate prajiturile alea din vitrina. Drogata domne...ce sa mai zic. Si-a luat al meu o prajitura si-am prizat-o un picut, ca nu ma simteam bine altfel. Ieri am avut o zi full, c-am reusit sa-mi fac bataturi la degete de atata umblat. La muzeu fuse dragut, mai ales dupa ce-am luat pranzul, ca noua cum am ajuns, ni s-a facut foame. Al meu parea mai interesat de ce scriau aia acolo despre diversele tablouri, opere de arta...eu le scannam mai repede. Am cautat indelung tabloul 'Fata cu cercel de perla', dar nu l-am gasit. Evident c-am dat peste nume mari: Renoir, Dali, Picasso, Monet s.a. A...si era sa uit...ma topesc dupa centrul Philadephiei, cu zgaraie nori, cu oameni imbracati f frumos si care se plimba pe strada. Simti domne o agitatie, aici la socrela e f liniste (ea sta in zona de NE). Erau doamnele atat de fashionable (suna aiurea atat de la moda) imbracate, ca era o incantare sa le admir. Ne-am plimbat pe bulevardul de-a lungul caruia atarna toate steagurile statelor lumii. Am facut si eu poza cu cel al Romaniei, cum era firesc, nu?! Apoi, a urmat o repriza intensa de shopping. Am luat multe de tot, c-ar trebui sa ma uit prin sacose sa nu scap ceva. Va spun in mare: o pijama super funny (Disney, cu strumfi) de vara, ruj, fard de ochi, cafea fara cofeina (French Vanilla si Hazelnut), oja s.a. Apropo de vinuri, ca tot vorbiti voi de ele, sa va spun c-am uitat, fara sa vreau, sa pomenesc si eu de vinul alb de California pe care l-am baut ieri seara si de gura de vin rosu, bauta aseara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ca sa nu mai zic de inghetata mancata aseara..neconforma, dar scria pe ea all natural. Acum pregatesc si eu varza anatolica a Kaluai, cu oaresce modificari (adica n-am pus branza, ou, lapte). Mi-a placut c-am facut-o ca pe un tort. Sa vedem ce-o iesi...ca-i prima mancare pe care ma incumet s-o fac la socrela. Nu mai am timp sa scriu meniul meu de ieri, ca poate mi se arde si mie varza, precum pipotele lui fleurdelis (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . This post has been edited by roxanica10: Oct 31 2007, 05:11 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draguto, eu prizam prajitura aia pana-mi intra frisca si-n ultima alveola pulmonara!!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Sa-ti fie de bine cu shoppingul si sa folosesti cu placere (si cu amintiri placute) tot ce ti-ai cumparat de la americani. Ai pus de-un american, sau ati fost cuminti?! Eu calare pe steagul Americii atacam problema!!! Sa iasa presedinte din prima! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
irinica, (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) baiatului tau si sa va aduca numai bucurii, si el si ceilalti copii.
roxanica, ai grija la varza, sa nu faci impresie proasta la socrii, sa creada ca cine stie ce dai fiului lor sa manance acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . am o prietena, si cand mergea la soacra, ii spunea aia fiului ei: "hai sa mananci, ca cine stie ce mananci printre straini", "strainii" fiind nevasta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . doctorito, sa stii ca si eu le am cu vinoasele (vezi cum ne-ai facut pe toate sa ne spovedim?) doar ca eu, de obicei beau cate un pahar seara dupa ce se culca piticii si uit sa fac completare la meniu a 2-a zi. sa pun si eu meniul pe azi: D - orez basmati cu lapte, in care am pus putina fructoza si niste fructoza vanilata. P - placinta cu varza, produsa de mine aseara C - poate o salata de fructe, ca fac pentru copii (este singurul mod in care mananca fructele). parca mery spunea de branza ca trebuie redusa. asa e, branza contine zer, deci se recomanda cantitati moderate. albinuzzo, ce n-as da sa am eu alea 4 zile, ca nu-mi ajunge timpul sa fac nimic ca lumea. misssn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) daca erai in America, cea mai mare parte a timpului ti-o petreceai la munca, nu la shopping. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Pescarusho, ce reteta de placinta cu varza, ca eu iubeam mult varzarile cu piper si olecutza de ceapa....Ai o reteta ptr faza1?
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara tuturor!
irinica,multi ani pentru puisor.eu zic sa faci tortul cu ciocolata de la kalua,-e acelasi cu tortul cu blat de bezea oare?daca da,va asigur ca este de-li-cios!! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) vaii,daca as avea patru zile libere...ar trebui sa fac smotru non-stop!cainele si copilul imi dau material de lucru! mic dejun-paine cu tarite cu brinza dietetica si ceai verde. prinzo-cina:pe la 17-si muult(vorba dr.wisse-"am mincat ca o anaconda"!)-salata mare cu rosii,ardel ceapa si gososari+telemea de oaie. apoi alune(imi era pofta sa rontai ceva (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) apoi un gogosar cu cascaval.doua cani de ceai pentru digestie. sper sa ma opresc aici pe ziua de azi! cind aveti chef de rontait,la ce apelati? (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Vreau sa va spun ca totusi am mancat astazi, dupa cum urmeaza:
ora 17, 30, papricas de pui cu brocolli.Bun! In reteta scria ca se potriveste cu o salata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu pot alatura o salata la o mancare cu smantina.Pur si simplu nu se potriveste in viziunea mea! Mai tirziu pap 2mere ionatane(preferatele mele) cu scortisoara. Hai sa va pupesc! Si pe Guru cu doooor! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acu am terminat si eu de mancat!
Meniul de astazi: d - paine filosofala cu unt, ceai 12:00: un mar ionatan p - carnat cu varza la cuptor, salata din rosii si castraveti s - o salata XXL cu ton; n-am mai avut timp sa prepar somon, asa ca se reporteaza! Se pare ca-i saptamana conservelor de ton Acum o tai la bucatarie din nou ca sa prepar icrele de crap cumparate de la Carrefour. Pescarush, are dreptate stoina, zi-ne si noua te rog reteta de placinta cu varza!!!! |
|
|
![]()
|
|
Neeeee,m-am subestimat!Nu merele mi-au fost prietene asta seara.Am papat niste telemea de oi cu ceapa rosie din belsug si cu ardei copti asaaaa, sa mai taie din iuteala (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Ar merge un vinutz ros' acu ca focu, ce mai, da' e seara totusi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Rox, nu mai spune despre cafelutza aia cu tot felu de ghidusii in ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pofta-i mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai ce credeti ca stau eu sa elaborez nus' ce retete?
am facut-o gulcidica, aluat din faina integrala 100% (eu il gasesc de cumparat, numai il intind si-l pun in tava, dar scrie ca are in compozitie faina integrala, apa, drojdie, sare), iar varza am facut-o calita, in putin ulei de masline cu ceapa, boia si am pus si suc de rosii si marar. dar cred ca se poate face si cu o farinata. stoina, sa stii ca mie nu-mi place cafea aia cu arome prin ea, sunt mult prea puternice. e mare pofta si mirosul e super, dar gustul... merge o data de 2 ori, la inceput, dupa care nu-ti mai trebuie, mai ales daca esti cafengioaca asa ca mine. adica o prefer fara nici un pic de aroma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:08 PM |
|