![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Draga Pescarush, ce fata desteapta esti! Bineinteles ca merge cu farinata.Love you (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu am faina de naut, am dat-o gata, da maine ma aprovizionez si poimaine produc niste varzari monti, pe farinata cum spusai tu.Ptiiii, buna idee! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Si eu sint mare cafengioaica, asa... de placerea gustului.Toata ziua as sorghi o cafelutza ! Noapte buna, dragelor.Pup (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata icrele mele! Au iesit mai bune decat alea de stiuca!
Maine dimineata le atac cu painica filosofala. Are dreptate pescarush; am luat o cafea irish cream, e al naibii de parfumata si aromata, parca-mi provoaca greata, nici gand sa mai simti aroma si mirosul de cafea naturala. Mey, incepe sa ma ingrijoreze kalua...ce-o fi cu ea?! Somn usor! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Azi dimineata lapte degresat cu caco si suc de fructe
Prinz: destrabalare totala la rest. chinezesc cu bufet...am incercat eu sa ma orientez in functie de MM: o supa de pui, peste prajit cu susan, salata de fasole boabe rosii si muguri de soia...da nu m-am putut abtine de a gusta si vre-o citeva chestii crocante cum ar fi 2 wan-tam prajiti si gustat din citeva dulciuri...care aveau un gust de inca... Cina: Salata verde cu ridichi si citeva felii de somon afumat. Ah si ce pofta de icre mi-ai facut doctoreaso...mai baga-n meniu ala pe linga covor rosu si vin si o portie de icre! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
O sa fie impresionat Alexandru! Am sa ii arat mesajele voastre. MULTUMESC!
Ieri: ora 7: 2 portocale ora 11: salata mare ( paste integrale, ardei gras, rosii, ulei de masline) ora 18: salata ...si mai mare ( rosii, srdei gras, ulei masline, putintica ceapa verde) Astazi... comunic diseara! Va pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah si ce pofta de icre mi-ai facut doctoreaso...mai baga-n meniu ala pe linga covor rosu si vin si o portie de icre! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Gata! Bagat, sa traiti! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Inca o data, sa traiasca sarbatoritul zilei! Si sa manance o portie XXL de tort si pt drogata din mine! Petrecere frumoasa! Irinica, vezi, sa-i cumperi si sampanie d-aia pt copii, sunt f incatati de ideea de a bea sampanie, chit ca-i suc imbuteliat in sticla de sampanie....(nu-i arata lui Alexandru partea asta de mesaj). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 1 2007, 08:31 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mi s-au taiat de trei ori icrele de cand au fost gata nu mi-au mai trebuit.Sunt bune cele de stiuca da' mie tot mai mult imi plac cele de crap si oricum iau o pauza lunga la icre ca nu ma pricep si ma enervez ca tre sa le refac ca mi se taie.Ultima oara le-am bagat in blender si acolo le-am refacut. tre sa-mi iau un blender d-ala ce se pune in castron.
Off topic:Pescarush nu-mi trebe America decat in vizita si nus daca s-o intampla vreodata desi am o prietena acolo.Nu mi-ar trebuii sa trag ca ursul sa nu mai am timp de nimic, sa ai bani da' sa n-ai timp sa-i folosesti. Viata asta nu se rezuma doar la munca. In Franta m-as duce ca acolo au o chestie cu part time bine pusa la punct. De cand am copilul asa nu m-as mai duce la munca deloc dar probabil ca in viitorul apropiat sau mai putin apropiat o sa ma duc. Irinica La multi ani pt. Alexandru. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haide, domle! Cum Dne iarta-ma ti s-au taiat icrele?!!! Tb sa le pui niste gris gata preparat, daca nu esti MM. Ciudat...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Just like that am pus prea mult ulei cred. Prima oara le-am inceput cu mixerul s-au taiat apoi le-am frecat cu lingura de lemn iar s-au taiat, le-am mai luat o data de la capat si cand am pus ceapa again.Le-am lasat pana a 2-a zi, s-a ales uleiul deasupra le-am scurs am pus miez de paine inmuiat in lapte si le-am bagat in blender ca nu ma mai tineau nervii sa le frec.Am zis ca le arunc daca nu merge da' le-a rezolvat blender-ul. Nu mai fac icre mult timp de acum in colo.
Si daca faceam o prajitura dura mai putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cat am facut icrele. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, de unde si expresia " nu ma mai freca la icre", adica nu fii atata de stresant....cred ca se trage de la careva care habar n-are sa faca icre! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
De curiozitate, ai citi modul in care prepar eu icrele? Este postat de kaula la retete MM. Just read it! Ceva, ceva, ai gresit tu... This post has been edited by dr_wise: Nov 1 2007, 11:31 AM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Am citit, da' mie nu-mi ies icrele de obicei, nu le am pe astea cu frecatul:morderis: Imi plac icrele tare mult da' sa le faca altcineva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:10 PM |
|