IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 464 465 466 467 468 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
fleurdelis
post Nov 1 2007, 04:40 PM
Post #4651

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

QUOTE(dr_wise @ Nov 1 2007, 04:28 PM) *
Fleur, scuza-ma, dar nu cred ca-i bine deloc!
Cand consumi grasimi (si in categoria asta intra si cacao - 12% grasime - sau ciocolata amaruie - musai peste 75% cacao), nu le mai amesteci cu fructoza, sau suc de fructe. De preferat ar fi fost ca branza sa aiba max 0.1% grasime si combinatia de dim ar fi fost OK.

Brinza de vaci mai slaba de 4,6 nu am gasit...si oare ce gust o fi avind (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) cred ca de creta! ceaiu verde l-am baut tot dimineata cu fructoza si leguma am inlocuit-o cu sucu de fructe (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca parca asa de dimineata nu aluneca prea bine...da o sa ma mai straduiesc!
Ciocolata era tot de aia bengoasa de 85% cu crema de chili si rodii si am consumat tableta aia micuta abia la vreo trei ore dupa micul dejun...da daca nu-i bine imi asum critica si pe viitor o sa tin cont...da va multumesc tare mult de ajutor si va pupacesc cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 1 2007, 04:42 PM
Post #4652

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Azi am tras chiulul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Dar:

MD: 1 cremwurst, 1 lapte batut
P: pulpa de pui cu salata de rosii
C: nu stiu, nu am nimic. Maine plec iar la socri si nu am gatit nimic.

Va pup!

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2007, 04:52 PM
Post #4653

Musafir

@ claudia: Urzicile le-a cumparat mama din piata ieri. Ea si-a facut ceai de urzici pt colesterol, iar eu m-am ales cu piure de urzici(si mult usturoi, ca inca n-a venit "pisica" acasa).
@ fleur: branza cu 0.1% fat e chiar buna...acum, dupa ce mi-am "cultivat" gusturile...l-a inceputul mi se oprea in omuletz, sau mi se lipea limba de cerul gurii, ce mai, era mai tare decat liantul ala pt proteze...eu o consum in loc de unt, pe paine cu gem dietetic.
Iar cacaua si cioco au grasimi, in concluzie tb consumate numa dupa mese lipidice, dar cacaua fara indulcitor, cu lapte.

This post has been edited by dr_wise: Nov 1 2007, 04:53 PM

+Quote Post
pescarush
post Nov 1 2007, 06:17 PM
Post #4654

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Nov 1 2007, 10:52 AM) *
@ fleur: branza cu 0.1% fat e chiar buna...acum, dupa ce mi-am "cultivat" gusturile...l-a inceputul mi se oprea in omuletz, sau mi se lipea limba de cerul gurii, ce mai, era mai tare decat liantul ala pt proteze...eu o consum in loc de unt, pe paine cu gem dietetic.
Iar cacaua si cioco au grasimi, in concluzie tb consumate numa dupa mese lipidice, dar cacaua fara indulcitor, cu lapte.

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ma-nnebunesc dupa descrierile tale, doctore.
fleur, imposibil sa nu gasesti branza de vaci cu mai putin de 1% grasime in Germania. vine kalua si iti spune ea in care magazin s-o cauti. pe vremea cand stateam eu in Germania nu ma interesa "problema". daca ai mancat ciocolata la 3 ore dupa micul dejun glucidic e ok, dar, per ansamblu, prea multe dulciuri, mai ales daca vrei sa slabesti: adica nu mananci si fructoza si ciocolata in aceeasi zi, plus ca ai mai baut si suc de fructe (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
iar sucul de fructe nu e inlocuitor pentru legume. imposibil sa nu poti manca branza cu o rosie, un ardei sau un castravete. la mine nu aluneca fara astea (dintotdeauna, nu numai de cand cu Monti).
nimphe, si pe tine trebuie sa te trag de urechi? unde e leguma de langa cremwurst? laptele batut nu tine loc de legume, in nici un caz.

meniul meu pe azi:
D - orez basmati cu lapte 1% grasime si putina fructoza (ramas de ieri, ca nu stiu sa fac doar o portie)
ora 11 - un mar
P - varza calita cu cremwursti la grill
C - ficatei de pui la cuptor cu salata

P.S. fleurdelis, eu sunt lupul moralizator, caci tocmai am calcat stramb si am luat o bucatica de cioco Snickers, adusa de colegi ca aseara s-a sarbatorit Halloween la noi.

+Quote Post
irinica
post Nov 1 2007, 07:10 PM
Post #4655

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Ce faceti dragelor?? Veseloase si ghiduse ca de obicei!

Kalua, pe unde umpli? Sa umbli pe la distractii si pe la chestii faine ! Auzi??

Fleur, asculta fetele ca... au dreptate.

Nimphe, inafara de legumele de langa cremwusti stii ce cred eu? Cred ca nu sunt tocmai conformi cremwustii aia, ca mi-am luat si eu o data si ...parca am simtit niste fainuri. Se mai strecoara si greseli pe etichete, voit sau nu. Mai bine renunta la ei macar o luna si poate asta nu aluneca nik din kg.

Doctore, Pescarush de cate ori pe saptamana am voie sa pun paste integrale in salata?

Azi: ora 8: 2 mere
ora 12: conopida pane cu rosii
ora 17: conopida cu maioneza si usturoi, rosii
mai tarziu am sa mananc o pulpa de pui la cuptor cu salata ca...nu am putut manca sa ma satur conopida cu maioneza

Musafiria pt. alexandru e duminica. Sigur ca nu va lipsi sampania Doctore!

Slabanoage si vesele sa va gasesc maine!

+Quote Post
stoina
post Nov 1 2007, 07:18 PM
Post #4656

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Breee, da ci bunatate-i rulada de carne(vezi retete)!!! Cu o salatuca de varza maninci de pocnesti! De mare succes la toti membrii familiei..

Breee, da ci bunatate-i rulada de carne(vezi retete)!!! Cu o salatuca de varza maninci de pocnesti! De mare succes la toti membrii familiei..

+Quote Post
pescarush
post Nov 1 2007, 08:27 PM
Post #4657

Musafir

irinici, Monti recomanda cel putin 5 mese glucidice pe saptamana (parca pana la 7 e ok).
acum, depinde ce mananci in general la micul dejun. al meu este glucidic, de obicei, deci eu mi-am asigurat acolo 7 mese/glucidice pe saptamana. se intampla sa mai bag si cate un pranz sau cina, miercurea sau vinerea, cand nu mananc carne.

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2007, 09:39 PM
Post #4658

Musafir

Ciao, frumoaselor!
Sa raspundem pe rand:
@ pescarush: domle, dau exemple cat mai concludente! cu ocazia asta am observat ca am facut o mare gafa...nefacuta in viata mea, adica am scris "la inceputul" cu liniuta...ei, cred ca eram in transa! astazi n-am avut ce face la office, am somat en gross, in schimb sefii mei au stat motz cocotz pe capul meu si-am postat la viteza turbo, in pauzele lor de tigare!
- at -irinici: pe cuvant daca stiu de cate ori poti consuma paste in salate/sapt...eu fac paste din an in Paste, iar atunci cand le prepar sunt exclusiv glucidice, pt micul dejun.
- at -stoina: breee, ma facusi curioasi di curioasi cu atata lauda la rulada asheia di carni! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) maine printez reteta si-mi otravesc enoriasii in weekend.

Mey, cred ca m-am prins unde-i kalua: la MTV EMA (European Music Awards)...nu spunea ceva de treaba asta acum cateva zile? Am butonat tv si am dat chiar acum pt transmisiunea in direct.

+Quote Post
dona_r
post Nov 1 2007, 10:11 PM
Post #4659

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna tuturor! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
nimphe,mie imi povestea cineva care a lucrat la o fabrica de mezeluri cum se fac parizerul si cremvustii:aveau un sac maaaare cu niste prafuri pe care le amestecau cu apa.cred ca singurul loc unde exista carne in chestiile astea este pe eticheta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu cind ma dedau la mezeluri imi cumpar din cele uscate si scumpe.(acum nu garantez ca sunt cele mai bune).o alta chestie pe care mi-a spus-o o alta pers. care tine MM de multa vreme si a citit destul de mult despre procesele din org.nostru este sa-mi caut mereu cascaval nepasteorizat.cum spune si monti,"cu cit brinzeturile sunt mai bogate in calciu(cascavalul)cu atit sunt mai putin asimilabile grasimile saturate pe care le contin(acestea sunt,efectiv,eliminate prin scaun).deci nu trebuie in nici un caz sa le eliminam,pentru ca stim,de altfel ca nu contin lactoza si sunt bogate in proteine."dar prin pasteorizare se distruge nu`s ce care impiedica elimarea grasimilor.eu caut mereu casc.nepasteorizat,obtinut prin oparirea laptelui.exista.eu maninc uneori ca desert dupa mesele lipidice.
astazi-mic dejun-omleta cu legume(rosii,ardel si ceapa);ceai verde
prinz-saramura de pui-iarasi am prestat saramura,e rapid de facut si yami!
cina-o salata uriasa de rosii si ardei+cascaval
am schimbat bateriile la cintar si functioneaza din nou!mi-a aratat 72kg,seara.asta ar insemna ca am mai dat jos 3kg.urraaa!dar ma tem sa nu ma minta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Nov 1 2007, 10:57 PM
Post #4660

Musafir

Hmm, interesant ce spui tu, dona...ia sa consum si eu numa' cascaval obtinut prin oparire, sa vedem ce se intampla. Multumesc pt informatie!

+Quote Post

685 Pages V  « < 464 465 466 467 468 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:22 AM