IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 468 469 470 471 472 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Nov 3 2007, 08:46 PM
Post #4691

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Nu-s de ce ti s-a parut asa costisitor, cred ca erai obosita sau poate fara chef, ptr ca nu e greu de construit 'secretu'...

Eu iarasi mi-s cu febra, la fel ca si simbata trecuta.Oare e speciala de weekend, fir-ar sa fie!
Astazi am papat fripturica de iepuras coconas(am luat carnea de la Carrefour) cu brocolli si salata mare cu brinza feta(o feta speciala, nu asa untoasa, ceva intre telemea si feta , dar cu gustul ala de oaie bun-bun.Se numeste Chevretine, sursa tot Carrefour)

Acu rontai la migdale, 2-3 alune si citeva seminte.
Va pup cu drag.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Nov 3 2007, 09:40 PM
Post #4692

Musafir

Sanatate multa, stoina! Da-i cu ceai!
Tin sa va anunt ca am halit toata ciocolata! Domle, eu cand incep ceva, nu ma las pana nu termin, vorba sotului meu, decat sa-i duc dorul, mai bine sa-i duc lipsa.

+Quote Post
mery
post Nov 4 2007, 12:27 AM
Post #4693

Musafir

Dr. Wise, ce sa spun...asa ambitie mai zic si eu.Eu sunt de 2 saptamini la dieta si tot mai fac cite o scapare (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Ce-i drept e ca am dat 3 kg jos (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Dar sa nu ma bucur prea mult si sa ma tin de treaba.

Meniul meu de ieri:
D: lapte cu paine integrala
P: mozzarella
C: salataXXXl cu ton, brnza ciupercute in ulei si alte verdeturi ( insalatona)

Astazi:
D-P: nonconform
C salata cu ton

+Quote Post
irinica
post Nov 4 2007, 12:29 PM
Post #4694

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Buna dragelor!

Vineri: ora 10: salata ( paste integrale, rosii, gogosar, ulei masline)
ora 12: cafea fara cofeina cu fructoza
ora 14: 2 mere
ora 18: salata ( vinete in ulei, ceapa rosie taiata felii)
ora 22: un patratel de cioco Heidi 85%

Sambata: ora 9: omleta ( 3 oua, ceapa, ardei gras, mozzarella)
ora 13: 2 mere
ora 19: varza cu carne, peste care au pus iaurt usurel
ora 23... o branzoaica. =De vineri le aveam in casa si nu m-au ispitit da' aseara, dupa o baie buna, cu spuma si uleiuri aromate, am imfulecat una. Da' am infulecat-o intr-un stil...parca voiam sa ma ascund chiar si de mine! Voi sa nu faceti asa, sa savurati orice placere cu toate papilele, cum zice Kalua.

Stie cineva , ceva de Kalua??

Roxanica ...mi se pare ca zboara acum. O astept cu drag!

Mai pe seara va spun ce am sa mananc azi. Am casa plina de bunatati: tort cu inghetata, tarta cu sarlota si mandarine din compot, salata boeuf, pizza mici ( am facut pt. copii, in forme de alea de tarta micute) si multe alte neconformitati. Am mancat aseara placinta sa ca azi, am sa fiu cuminte.

Va pup!

+Quote Post
dona_r
post Nov 4 2007, 09:24 PM
Post #4695

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna fetelor
kalua ce face oare,s-a suparat pe noi? (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
eu de pofta icrelor am facut o salata de vinete cu maioneza de casa.apoi am facut niste pastai verzi,dar am reusit sa le fac cumva crude. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar nu-s rele,cam atoase,deci pline de fibre.
mic dejun-cereale cu lapte degres. ceai verde.
prinz-jumatate de cirnat(l-am impartit cu cainele),piept de pui afumat,castraveti in otet conf.,cioco 85%cacao
mai tirziu-niste capsuni inghetate.(nu am avut rabdare sa se decongeleze)
cina-salata de vinete cu ardel si pastai
am un apetit cam maricel,ce spuneti?

+Quote Post
kalua
post Nov 4 2007, 09:29 PM
Post #4696

Musafir

Eu am avut niste treburi mai multe si mai mari, am fost plecata oleaca, acum sunt iar aici si cu ochii pe voi ca pe butelie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ieri am facut cumparaturi in Austria, am umplut portbagajul cu gogosari umpluti cu varza (murati), castraveti murati de-aia micic - cornichon, varza murata, niste conserve cu fasole care nu se gasesc decat acolo, otet balsamico conform si-nca nu mai stiu cate, toate conforme. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 4 2007, 09:31 PM
Post #4697

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Dragele mele,
Am aterizat si eu acasa de la socri. Mai intai mi-am facut baia mea de frumusete si nu m-am abtinut sa nu-mi verific mailurile de peste we.
Mi-a placut tare mult ce-ati scris, cum v-ati laudat etc. Va iubesc tare mult!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Mi-am luat o carte: Esti ceea ce mananci si, din ce am rasfoit, sunt principiile lui MM. M-am gandit mult la felul meu de a manca etc.
Sper sa devin tot mai constienta ca sunt ceea ce mananc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

La socri am mancat cat mai conform cu putinta. Ei ma stiu demult la regim si ma respecta.
Asa ca m-am delectat cu: ciuperci la cuptor, saramura de pui, salata de fasole galbena cu maioneza, varza cu carne, plus branzeturi, rosii, castraveti, ardei capia etc.

Am pacatuit cu 2 prajituri de casa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Dar macar am mancat seminte de dovleac, nu de floarea soarelui.

De maine iar sunt cuminte (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Va pup si va urez sa aveti o saptamana cu toate cele bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Andru
post Nov 4 2007, 10:02 PM
Post #4698

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,248

Buna fetelor, eu am mai fost pe aici pe la inceputul anului dar am avut ceva probleme si nu am mai putut posta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Am tinut monti anul trecut ca la carte 2 luni si aveam un abdomen de invidiat. La mine zona asta e singura cu probleme si m-am saturat sa slabesc peste tot cand tin o cura de slabire (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Nu mai stiu ce sa fac.
Ma apuc din nou de Monti si sper sa reusesc de asta data. Am multe intrebari dar le voi pune pe parcurs. Intre timp o sa ma citesc cate ceva despre dieta si poate la cateva voi raspunde singura.
In principal, acum m-ar interesa ce fel de cereale pot manca, si eventual marca lor ca eu bajbai mereu prin magazine si nu stiu ce sa cumpar... Apoi plec cu mana goala si sar peste micul dejun (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Va doresc acum o seara placuta si promit sa postez zilnic ce si cat mananc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
mery
post Nov 4 2007, 10:44 PM
Post #4699

Musafir

Kalua, ti-am simtit lipsa. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Dar meriti si o bataita, nu ne-ai spus nimic ca pleci. Noi te-am asteptat cumintele si conforme.

Nimphetamin, ti-am citit cu placere mesajele. Cu socrii nu-i de gluma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , e bine ca te-au inteles. Ceva fotografii ai adus? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Meniu

M-am trezit la 11, deci mic dejun nimic
P: pasta integrala cu putin sos de rosii
C: Piftie cu carnita de porc

Sa aveti o buna saptamina! Suna cam ciudata, nu?

Andru, daca ai deja kg-le care le doresti, nu ramine decit sa faci sport sa poti da si burtica jos. Dietele te slabesc (peste tot ), asa cum spui tu, sportul, insa , te modeleaza. Bafta!

+Quote Post
stoina
post Nov 5 2007, 12:25 AM
Post #4700

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua,pup!Bun venit, te asteptam ca painea calda, so please lamureste-ma cu un raspuns.Ce stii de maltitol? L-am gasit ca ingredient intr-o inghetata si ma zbatucesc sa-i dau de capat.Finnaly, am gasit tabelul asta si m-am mai calmat...Ce stii despre acest indulcitor?

Glycemic Index and Energy Values of Polyols Polyol GI (glucose=100) Calories/g
Maltitol syrup (intermediate) 53 3
Maltitol syrup (regular) 52 3
Maltitol syrup (high) 48 3
Polyglycitol (hydrogenated starch hydrolysate) 39 2.8
Maltitol syrup (high-polymer) 36 3
Maltitol 36 2.7
Xylitol 13 3
Isomalt 9 2.1
Sorbitol 9 2.5
Lactitol 6 2
Erythritol 0 0.2
Mannitol 0 1.5
Source: Livesey, op. cit., pp. 179, 180.

+Quote Post

685 Pages V  « < 468 469 470 471 472 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:07 PM