![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 15-October 07 From: WA, SUA Member No.: 2,433 ![]() |
Eu sunt tare suparata, cateva zile am tot dat-o in bara si cum era de asteptat ieri m-am trezit cu 1kg in plus (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Gata, sunt hotarata, nu vreau sa mai vad mancare neconf. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Meniul de azi: D: iaurt 0% cu cereale + cafea fara cofeina G: o feliuta de branza P: piept de pui + conopida si brocoli (toate fierte) C: inca nu stiu Intrebari: Orezul basmati fiert se poate manca cu pui fiert si legume? Sau doar cu legume? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu imi iau cereale "Fiber One" si au in compozitie : total fat 2%, cholesterol 1%, sodium 7%, potassium 11%, total carbohidrate 10%, dietary fiber 57%, soluble fibre 1g, sugars 0g, other carbohidrate 11g, protein 2g. Sunt ok??? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nicole, fii bucuroasa ca s-a pus numai un kil. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iar cu cerealele, de fapt cu orice aliment: trebuie sa ne spui din ce-i facut, ingredientele, nu statististicile energetice sau minerale. stoinici, maltitul ala cica-i ok, nu are influenta asupra glicemiei. Se mai ascunde si sub numele E 965. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 15-October 07 From: WA, SUA Member No.: 2,433 ![]() |
Ufff... cred ca am dat-o in bara si cu cerealele astea pana acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Contin parti din porumb (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Fiber One ingredients: corn bran, whole grain wheat, wheat bran, corn starch, guar gum, color added, cellulose, gum, salt, baking soda, corn oil, aspartame, vitamin e (mixed tocopherols) addead to preserve freshness. vitamins and minerals: calcium carbonate, zinc and iron (mineral nutrients), vitamin c (sodium ascorbate), a b vitamin (niacinamide), vitamin b6 (pyridoxine hydrochloride), vitamin b2 (riboflavin), vitamin b1 ( thiamin mononitrate), a b vitamin (folic acid), vitamin b12. Si mai am unele Mini-Wheats, inca nu le-am inceput dar tind sa cred ca astea sunt conforme: ingredients: whole grain wheat, reduced iron, niacinamide, pyridoxine hydrochloride (vitamin b6), riboflavin (vitamin b2), thiamin hydrochloride (vitamin b1), zinc oxide, folic acid and vitamin b12. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Vad ca voi cand va treziti tarziu sariti peste micul dejun (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu incep cu micul dejun indiferent la ce ora ma trezesc dar decalez si pranzul si cina... Oare e ok??? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, deci Fiber One alea nu-s bune, dar Mini-Wheats suna bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar numai fulgi de niste cereale nu se gasesc? Este ok sa mananci micul dejun dupa ce te scoli daca impingi celelalte mese pe mai incolo. |
|
|
![]()
|
|
Da, deci Fiber One alea nu-s bune, dar Mini-Wheats suna bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar numai fulgi de niste cereale nu se gasesc? Este ok sa mananci micul dejun dupa ce te scoli daca impingi celelalte mese pe mai incolo. Multumesc mult de tot pentru raspunsuri Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Habar nu am ce se gaseste si ce nu, eu la cumparaturi merg cu sotul (nu am permis de conducere pentru US inca) si este un stand mare mare cu cereale dar n-am timp sa ma uit la toate ca isi iese din minti sotiorul, iau si eu ce apuc, am vreo 5 cutii in momentul de fata dar se pare ca doar una e conforma (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O sa mai incerc... poate le nimeresc pana la urma. Imi pregatesc barbatu' de acasa, vad eu... Am gasit Wasa si mi-am luat 2 cutii, pana gasesc cerealele potrivite bag de-astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neataaaaa!
Bine ai revenit kaula! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Daca apare si roxy, se cheama ca suntem iarasi gasca in format complet...bineinteles, cu cateva exceptii, leea si blu, dar ele trag chiulu' de buna voie.... Meniul de ieri: d - 1/2 de portocala, mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte 13:30: un mar, mancat pe drumul spre casa 14:30: secretul cuptorului, salata de varza rosie, un deget de vin rosu sec 17:30: mere ionatane 20:30: am facut salata de vinete cu maioneza light (cu putin iaurt), asa ca am tot gustat din ele, plus o rosie cu telemea Domle, ieri mi-am facut curaj si m-am urcat pe cantar...72kg, fir-ar sa fie! Am urcat acolo, nu stiu cum, fiindca mananc conform, si nu mai reusesc sa scad..oare tb sa mai micsorez cantitatile?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa aveti o zi si-o sapt excelente! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, ieri mi-am facut curaj si m-am urcat pe cantar...72kg, fir-ar sa fie! Am urcat acolo, nu stiu cum, fiindca mananc conform, si nu mai reusesc sa scad..oare tb sa mai micsorez cantitatile?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu mai stii cum ai urcat acolo? Sa-ti reamintesc? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca nu de la mancarea conforma ti se trage. Si ca nu mai scazi usor poate fi din cauza anotimpului rece care se apropie si corpul o fi zicand ca-i trebuie sunculita de iarna, sau ceva hormonal. Incearca sa renunti pentru o vreme la o branzeturi, poate-poate s-o duce olecutica acul cantarului la vale. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hey, bine v-am regasit dupa cateva zile de absenta. Am fost prinsa cu facutul bagajelor, apoi cu drumul si apoi cu desfactul bagajelor.
Iar mi se facuse dor de voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa va povestesc ca eu in ultima saptamana de stat la socrii am facut minim o abatere pe zi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si eram tare curioasa ce-o sa-mi arate cantarul astazi dimineata; dar el mititelu' fuse tare dragut 63.5, adica jumatate de kil, ca inainte sa plec oscilam intre 62-63. Asa ca sunt super fericita, c-a fost primul meu mare dezmat si nu s-a lasat cu kilograme in plus (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Bine, acum voi sa nu faceti ca mine, ca fiecare organism actioneaza diferit. La doftoreasa s-au pus rapid la loc 2 kilograme si-s sigura ca ea n-a facut atat de multe abateri ca mine, in concediu. Eu m-am hotarat ca in concediu...adica maxim 2 saptamani pe an, sa-mi fac de cap, respectand totusi niste principii. De exemplu acum, n-am dat iama in cartofi...ci in dulciuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ca acolo pofteste Roxanica). Mery, felicitari pentru cele 3 kilograme! NicoleXXX, vezi ca eu am gasit in State cereale conforme, dar imi scapa denumirea completa acum, era ceva cu Oat (sunt in cutii cilindrice si au un nene pe ele, din ala cu peruca; le-am preferat pe cele normale, adica cutie rosie, mai exista si mai faramitate, cutie albastra). Irinici, nici nu stie ce bine-i la casa ta. In vacanta a fost placut si recunosc ca dac-as putea sa-mi iau rudele si prietenii intr-un pachet, as pleca in State fara cea mai mica mustrare de constiinta. Chiar ma gandeam astazi, cand am venit la serviciu, prin niste noroaie fantastice, ferindu-ma sa nu ma stropeasca masinile, ca nu exista trotuar pe o portiune de drum...ce bine era in Philadelphia. Si clima-i mult mai blanda. Pai aici a venit iarna, trebuie sa-mi scot cizmele. Va pup! Acum ma apuc si eu de lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Incearca sa renunti pentru o vreme la o branzeturi, poate-poate s-o duce olecutica acul cantarului la vale. Deci tu zici ca branzeturile ar putea determina stagnarea la slabit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu mananc zilnic branzeturi si tocmai ma gandeam daca feta e ok...e ok? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Hey, bine v-am regasit dupa cateva zile de absenta. Am fost prinsa cu facutul bagajelor, apoi cu drumul si apoi cu desfactul bagajelor. Iar mi se facuse dor de voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pai aici a venit iarna, trebuie sa-mi scot cizmele. Va pup! Acum ma apuc si eu de lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Rox, bine ai revenit in Ro, ca printre noi, pe forum, ai fost tot timpul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te felicit ca ai ramas la fel de slaba, esti o norocoasa, sau poate doar ...conforma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ei mi le-am scos deja, azi le port. Trebuie sa spun ca prefer cizmele pantofilor, nush de ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup. PS: Meniul il postez maine, ca sa nu intervina nimic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, ce bine c-ai ajuns sanatoasa si bucuroasa si slabiuta-acasa!Te imbratisez cu foc!
Eu sint (vb Dotoresei)ca o anaconda satula,cu burta la soare (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) adica ,D: painica cu icre de crap cu ceapa, o felie de cascaval, una de hamon,ceiutz, cafea cu lapte 0,1% Later am scos din cuptoras farinata cu varza(sub denumirea de ultima actualitate-varzari) si m-am tot indopat, m-am indopat...A iesit best, mie-mi place de mor.Practic, depinde de cum prepari varza, care trb sa fie perfct pe gustul tau.Eu am nimerit-o mirifica, adica usor dulceaga(am pus si ceapa rosie) si am condimentat-o bine de tot. Deci, cui ii este dor de varzari, treceti la construit varza pe farinata, e minunata, fetelor! Ma ingrozesc la gindu ca tre s-o iau la picior prin frigutzu de-afara.Brrrr...tre sa ma si tratez, iarasi tusesc, cred ca-mi trebuie un expectorant, sa vad ce-oi gasi fara zahar.Puuuup pina pe seara! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:07 PM |
|