![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ole, ole, oleeeee, s-a intors Roxanica! *emoticoncarefluturainvantunsteag*
Nimpfe, MM recomanda de fapt numai branzeturi uscate, maturate, care nu contin zer. Zerul, cu toate ca are un GI mic, provoaca varsari mari de insulina in sange. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Toate astea mai au zer. Cele mai bune sunt cascavalurile maturate (au si gustul cel mai bun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Nimfe, n-as zice ca nu-s conforme.Sint, iar Monti zice ca pot fi folosite cu moderatie.Si eu ma stradui sa le inlocuiesc cu cele maturate, in crisme insa feta e la mare pretuire.Brinza preferata la mai toate salatele este feta:( Eu serioasa, calma, insist pe telemeaua de oaie(o descoperire datorata doctoresei care ma toca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) zilnic cu desertu ei favorit:telemea de oaie cu smintina)Sper intr-o 'luminare' treptata si a crismarilor.Si daca ei nu ma vor, eu ii vreau si-i dau dupa mine incet-incet(in crismele unde merg frecvent deja este telemea de oaie in mod obisnuit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce bun e gustul mancarii din Romania domne! Tocmai m-am intors de la masa unde m-am delectat cu o ciorba de vacuta cu smantana si piept de pui cu salata de varza. Ce mai povestiti voi de branzeturi si derivatele lor. Eu nu sunt in stare sa mananc asa ceva si-mi dau seama ca, din aceasta cauza, pierd o groaza de minunatii. Stoinici, imbraca-te bine, ca-i tare frig. Sanatate maxima! Mie imi mai trebuie cateva zile sa ma acomodez cu vremea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimfe, n-as zice ca nu-s conforme.Sint, iar Monti zice ca pot fi folosite cu moderatie.Si eu ma stradui sa le inlocuiesc cu cele maturate, in crisme insa feta e la mare pretuire.Brinza preferata la mai toate salatele este feta:( Eu serioasa, calma, insist pe telemeaua de oaie(o descoperire datorata doctoresei care ma toca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) zilnic cu desertu ei favorit:telemea de oaie cu smintina)Sper intr-o 'luminare' treptata si a crismarilor.Si daca ei nu ma vor, eu ii vreau si-i dau dupa mine incet-incet(in crismele unde merg frecvent deja este telemea de oaie in mod obisnuit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Asta e problema mea cu feta. Ca fara s-o fi gustat vreodata, ma feream de ea, pt ca numai numele de feta imi evoca muuuulta grasime! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si am mancat feta la meniul nuntii mele (la aperitiv) si mi-a placut atat de mult, incat de atunci numai feta imi vine sa mananc cand vine vb de branza. Eu eram o impatimita a telemelei (e corect gramatical???), mai ales de oaie sau capra. La capitolul asta o mostenesc pe maica-mea, care moare fara branzeturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum am adus, de la Campulung, o roata de cascaval afumat, mai am telemea de capra, niste branza de burduf si-mi ploua in gura cand ma gandesc la ele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am bagat la cap cele scrise de voi si ma conformez. Pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nimphe dear, baga pe langa feta aia si-o picatura de vin rosu sec, sa vezi pe urma!!!!
Hai ca ma intorc deseara cu meniul zilei...stoinici gogonici, si eu m-am delectat azi dimineata cu icre si painici...din 2 painici - tarte am facut 6 felii de paine, le-am bagat in toaster si sa vezi pe urma...cu rosie, yam yam...eram a doua anaconda din Ro! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ar tb sa ne mentioneze aia de la teleenciclopedia la fauna Romaniei, tu - anaconda de Moldova, eu - anaconda de Dobrogea... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
fiti atente ce-am descoperit: (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) si (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) gashca noastra! nu-i asa ca semanam?! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
This post has been edited by dr_wise: Nov 5 2007, 04:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Wise, super tare!!
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, misto emoticoane ne-au fost puse la folosire. (IMG:style_emoticons/default/fish.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:51 PM |
|