![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
[quote name='pescarush' date='Nov 6 2007, 07:26 PM' post='127781']
doctorito, numai la vin iti sta capul. cred ca misssn intreba de condimentul ala folosit in mancarurile indiene, nu de vin (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pai sa stii! Am si eu o grija!!! habar n-aveam ce-i aia, da' ma luminasi tu! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara.daca la bucuresti este frig,eu ce sa mai spun,in nordul Moldovei?
astazi m-am cintarit la o farmacie,si nu prea m-am mirat....77kg.cintarul meu arata mult mai putin,dar se dereglase,si nici nu-mi prea venea sa cred ca am doar 73.nu m-am mirat pentru ca slabisem putin friul alimentar.cioco zilnic,migdale,gustarele...gata,finito,spero... astazi-mic dejun-cereale cu lapte degresat mic dejun-salata de piept de pui afumat(din pacate am descoperit ca nu-i chiar conform,are amidon modificat si agenti de ingrosare... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) finito si cu acesta)cu castraveti in otet cf.si maioneza cina-o salata de rosii-sper roxi-multi ani fericiti impreuna cu sotul tau.este foarte frumos ca va sarbatoriti ziua casatoriei,saptamina trecuta am implinit si eu cu sotul meu 6ani de casnicie.eu nici nu mi-am amintit,iar sotu meu a fost plecat in deplasare tot weekendul.dar totusi m-a sunat sa-mi aminteasca.aceste mici atentii pe care le ai cu sotul tau sunt frumoase si importante.sa va bucurati mult unul de altul! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) nimphe-eu cred ca vei reusi. (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ba nu de vin intrebam da' nu mai stiam exact cum se numeste si a iesit altceva.
La multi ani, Roxi. Have fun. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Dragutelor, implinesc azi 2 ani de casnicie cu al meu sot (IMG:style_emoticons/default/love.gif) ... HA! ce la tzanc am venit! sa fiti fericiti pana la adanci batraneti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi mai pescarush ca am nimerit bine?!
Meniul de astazi: d - kiwi, orez cu lapte, scortisoara si cubulete de caise deshidratate, cafea cu lapte un ceai verde cu iasomie p - pulpa de pui la cuptor, salata de rosii si castraveti s - alune...mi-a fost pofta si, sincer, tot n-am inteles cat si cand putem manca alune; deci alune, vreo 50g maxim, apoi o baie in apa fierbinte de vreo 1 ora (eu asa zac), dupa care am rontait salata ramasa de la cina fiului meu, cu ceva branzica white danese cheese Dragutelor, roxy e la restaurant in seara asta, a invitat-o iubirea ei, sunt cipcirica - cipciroi...bravo lor! Sa-i tina starea asta de bine cat mai multi ani! This post has been edited by dr_wise: Nov 6 2007, 10:17 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
misssn a produs tulburarea (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif) , Garam Masala e condimentul indian care n-are absolut nicio treaba cu tiramisul, iar vinul Marsala se poate adauga in espressoul in care se inmoaie piscoturile pentru Tiramisu.
Roxanico, sa va fie cel putin atat de bine impreuna ca pana acum si de-acum incolo! (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) doctoreaso, daca te mai plangi ca nu slabesti fac urat de tot la tine! Daca tot vezi ca bati pasul pe loc cu greutatea, nici c-ai lasa-o mai moale (mai ales seara!) cu branzeturile pline de lactoza, cu alune, ieri vin pe stomacul aproape gol... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba sa avem pardon, n-am baut vin pe stomacul gol! Jur! Am mancat branzica, apoi am luat 2 guri minuscule, subliniez, minuscule, de vin. restul s-a racit in ceasca de cafea pana a venit fiu-meu.
Regula de aur: cafea, tigari si bauturi NEVER pe stomacul gol! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare girls!
Rox, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu noroc! Astazi: D fulgi de ovaz cu lapte 0,1% si scortisoara P o bucatica mica de piept de pui la gratar cu brocolli si salata mixta cu o tziruca de brinza, cafea, ceai C :m-am innebunit cu salata de naut si gogosari, care n-am facut-o cu gogosari, ci cu capia si e gustoasa rau.Eu care nu ma dau in vint dupa nautul boabe...am cam papat din ea (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) Va puuup cu mare drag! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, ai dreptate, ai zis-o tu bine ieri, dar am citit-o eu prost. (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) Scusa! (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif)
Totusi branza, alunele... |
|
|
mery |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri:
D: lapte + paine integrala P: orez cu putina carnita--- gresit C: salata cu ton Astazi: D: lapte +paine integrala P: Salata cu carnita C: Varza de Brux. cu 2 oua. Maine: D: orez integral cu lapte 0,3% grasime si dietor P:Sos de ciuperci cu carnr preparat din seara asta C : Conopida cu ton sau carne Fetelor, am citit mesajele voastre si tare mult as mai vrea sa scriu cite ceva , dar am timp cam putin. O las pt sf. de saptamina. Va pup si la cit mai multe kg pierdute. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 03:46 PM |
|