![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Atentie la compotul asta, eu luam Maxim diet rondele, dar cel care se gaseste acum e dubios : capacul nu mai are cheie, pe el scrie rondele, dar de fapt e sub forma de bucati (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... am impresia ca e contrafacut. Si cel original nu mai e de gasit nicaieri. Daca ati mai vazut pe undeva, spuneti-mi si mie, va rog.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, am scula de-asta cu aburi si e beton! (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) Vreau sa va spun ca pestele iese cel mai bun din lume gatit asa, mai ales pestele gras, gen somon. Legumele, la fel.De ex brocolli iese usor crocant si nu imbicsit de apa ,ca cel fiert.Nu mai vb de avantajele vitaminice...in apa lasam multe din ele.Dezavantaj: exact ca la robot sint multe si marunte de spalat, dupa folosire.Studiati varianta cea mai ergonomica, al meu e Tefal , nu e chiar de ultima ora si are groaza de daravele de spalat si eu n-am masina de spalat vase.Da efortu' merita, frate, garantilidi, vb turcului (IMG:style_emoticons/default/thumb_yello.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetelor, reteta de humus ca la mama lui avem pe undeva ?
D: 2 painici cu icre si rosii, ceai, cafea P: piept pui la gratar cu brocolli, salata mixta cu parmezan, cafea, ceai C: resturi de la salata de ieri cu naut si kapia. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Buna seara,
Tocmai am verificat in camara si am gasit un compot de ananas de la maxim's cu cheita! Deci nu e fake (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Probabil ca o sa-l mananc ca o singura masa, intr-o dimineata. La cina credeti ca ar fi ok? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Tot acum gatesc. Am pus niste fileuri de peste intr-o tava, peste care am pus rosii taiate si ciperci taiate. Condimente, ulei de masline, zeama de lamaie si acu astept sa se faca. Asta la cuptor. Pe aragaz am tot fileuri de peste, date prin ou si faina de soia, prajite in ulei in care am prajit niste felii de lamaie. Multam pt pont, Kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-e f foame, imi fac cu ochiul painicile, dar in seara asta rezist. Desi tare bune is!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Meniul de azi a aratat astfel: MD: 2 painici cu unt, telemea de capra si rosii P: salata de fasole galbena si verde cu mayo C: pestele de mai sus. Cred ca fac si o salata de gulii pe langa. Sa stiti ca guliile astea-s f bune, chiar imi plac! Acum ma pup si va urez noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 15-October 07 From: WA, SUA Member No.: 2,433 ![]() |
Roxanica, multi ani fericiti impreuna cu sotul tau!!!
Am reusit sa dau jos kilogramul care l-am pus in zilele de destrabalare si sunt tare fericita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meniul de ieri: D: fulgi Quaker cu lapte fat free P: o bucata de friptura de vita si un copan de pui la cuptor cu o salata mare de varza cu castravete C: o cana de iaurt 0% Pe la 10:00pm 2 kiwi. Am incercat sa nu mai mananc fructe seara dar mi se face o foame crunta pe la 10-11 noaptea, ora mea de somn este dupa 2 si n-am cum sa nu mai mananc nimic. Idei? Cu ce sa inlocuiesc fructele? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hola!
Gata, am incheiat si ziua asta! Meniu: d - kiwi, iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte o cana ceai verde cu iasomie p - piept pui gratar cu salata de rosii si castraveti a doua cana de ceai verde...neterminata, ca-i beton de tare 16:30: un mar mic ionatan 20:30: salata cu ton, salata verde, ceapa rosie, castravete, ulei masline si multa zeama de lamaie; ma doare gatul, in jurul meu toata lumea tuseste, isi sufla nasul, etc, asa ca-i musai sa ma pocneasca raceala in curand. Am incercat sa cumpar strepsils pt diabetici, indulcit cu zaharina, dar nu stiam daca e voie asa ca am renuntat Am fost la Carrefour la o praduiala mica, asa , de intretinere, si am vazut ofertele de steamere. Erau aproape toate Tefal, aratau bine, cu doua sau 3 vase. Cred ca ma voi premia cu un astfel de echipament de Craciun. Stoina draga, merci de pont! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, reteta de humus ca la mama lui avem pe undeva ? Hummusul ca la mama lui e cu tahina care are IG-ul 40. Teoretic se poate manca la o masa glucidica, contine totusi foarte multe grasimi. Hummusul fara tahina as spune ca-i iahnia de naut (reteta blue din cate-mi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Doctoreaso, pup!
Kalua, stai asa ca m-ai lasat cracanata.Pai susanu are IG 35,pasta de susan de ce sa aiba 40? Si asta inseamna ca de fiecare data cind am papat hummus am gafat? Asta seara am mai mancat: inghetata conforma si mere. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si cerealele au un IG si faina din ele altul, par example. Ca sa nu mai vorbim ce se intampla la procesul de expandare. IG-ul tahinei sta frumusel in tabel, iar despre hummus, respectiv tahina am mai vorbit pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Humus fara tahina : naut din conserva, putin ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Ca sa pun putin ulei si sa fie totusi cremos, eu mai pun un pic din sucul din conserva, sau zeama in care am fiert nautul. Cel de la arabi are sigur tahina, iar cel din comert are foarte mult ulei de calitate proasta, plus nu stiu cati aditivi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:38 AM |
|