![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Finutzo, de ce nu cumperi d-ala frantuzesc de la Carrefour? E conform 100%, dar iute in draci! Chiar acum am incercat sa consum putin la masa de pranz si mi-am iritat gatul rau de tot, de abia am reusit sa ma mai opresc din tuse!
Eu sunt pe ultima suta de mtr, ma pregatesc de petrecere!!!! Pana la ora asta am mancat: d - kiwi, lapte cu orez si scortisoara (ultima portie), cafea cu lapte p - un mar golden, 2 mici + ceafa de porc gratar cu mustar si salata de varza alba cruda, apa plata Gata! Ma bibiliesc si-o tai la party!!! Va pup si va doresc o duminica superfrumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, ma gandesc ca ai scris din greseala ca painea se mananca numai seara, ca ai vrut sa scrii de fapt dimineata? Da numai dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din greseala am scris numai seara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna fetelor
astazi,dupa ce m-am intors cu copilul de la teatrul de papusi ne-am oprit la o matusa,neanuntati.cind colo...era petrecere...am fost cuminte si nu am ciugulit doar niste cascaval cu rosii si doua bucatele de pastrama.in alcool doar m-am prefacut ca inmoi buzele,dupa cum ne-a sfatuit chiar dl.Montignac. acasa insa...am facut-o lata!pofteam demult la niste vin rosu,si astazi l-am cumparat.un pinot noir,ceva demidulce.am baut un pahar si am ciugulit tot niste salam uscat,apoi niste alune.apoi am tras un pui de somn,iar de cind m-am trezit mi-e rau de morrr!numai alune am pe git!~sper sa ma linistesc cu abuzurile acestea de preparate! acum ma duc sa fac painea cu tarite,sa pot incepe de maine o saptamina acumpatarii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Azi a mancat numai vita cu linte, tare buna mancarea asta!
ora 12: un mar mai tarziu salata de varza ( am ascultat sfatul si am pus salata inainte!), carne de vita cu linte ( vedeti reteta:miel cu linte rosie) ora 17:un mar ora 20 salata de varza si ...carne de vita cu linte. Eu am facut cantitate dubla, alor mei nu le-a placut foarte mult, sper sa nu mananc toata saptamana numai asta. O saptamana frumoasa sa aveti!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La mine a fost zi de gatit.
Am pregatit niste muffini cu broccoli, dar care nu mi-au placut deloc. Gasisem retete intr-o revista, am adaptat-o la Monti, dar nu sunt deloc incantata, asa ca nu postez reteta. Apoi am facut o saramaura de pui dupa reteta soacra-mii. Nu a iesit stralucita nici asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si pt ca am fost la piata si am gasit niste vinete frumoase, am facut o salata de vinete. A iesit buna, dar nu ca cea din vinetele alea adevarate, de vara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Am prajit si un carnat de porc (de casa) si ca garnitura am pregatit un ghiveci rapid din vinete, rosii, gogosari si ciuperci. Nu am gustat, dar sotul mi l-a laudat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si cam atat. Meniul de azi: MD: 1 painica cu cascaval afumat P: saramura de pui, 1 muffin cu broccoli C: vinete cu muffin cu broccoli. Desert: inghetata cu alune de padure. Mai aveam inghetata de dinaintea nuntii mele (in iulie!!), nu mi-era pofta, dar am primit de la bunii lui Liviu niste carne de porc (ca l-au taiat we asta) si nu aveam loc in congelator. Asa ca m-am sacrificat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . A fost putina, oricum. Cam atat de pe ziua de azi. Va pup, sa aveti o saptamana plina cu lucruri bune (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
mery |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor ! Nu am putut sa intru pe net de citeva zile . Si merit (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) . De joi pina astazi numai neconform (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) . Nu stiu unde mi-a fost capul (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif) . Am fost tare obosita. O iau de la capat si sper sa fiu cuminte
V-am citit toate mesajele. Pt voi numai pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa aveti un bun inceput de saptamina ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, am ajuns acasuca!
Taaaare frumusal a fost in deplasare, nu stiu care e explicatia, dar la munte ma simt extraordinar, probabil ca departe fiind de casa, ma detasez de toate problemele, dorm excelent, am un chef de viata de invidiat. Am fost f conforma vis a vis de papa bun, am exagerat oleaca cu vinu, am baut in fiecare zi si mai mult de 1 pahar,asa ca Doctoreaso, eu ma antrenez, baga de seama!!!In rest, am lesinat la clatitele lor cu ciocolata, la coltunasii cu brinza dulce, sarata si gem, nu mai spun ,sa nu va trec si pe voi prin poftele mele. Vremea a fost taaaare frumoasa, adica a nins cernut simbata, iar duminica a fost luminoasa, cu soare cu dinti. Va pup acum, o saptamina usoara, cu sanatate si suflet veselos sa avem! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Aseara am mancat doar sarmalute neconf, adica cu ceva orez in ele, da' bune de bune! Restul mancarii conforma, inclusiv vinul alb sec, uimitor de placut si "baucios". N-am stat pana la tort, fiindca amore puro al meu tb sa se trezeasza a doua zi la ora 02:30 am, sa plece la Bucuresti. Asa ca am scapat de tentatia cea mai periculoasa. In schimb am dansat ca o apucata hore, sarbe, geamparale, brasoveanca, tango, zaga-zaga, hy-q si alte alea...sunt in forma fizica excelenta, ce mai! Va pup si va doresc o sapt excelenta! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
pomelo
MD-Iaurt dietetic+fulgi secara+o lingura dulceata P-conopida cu maioneza+ou fiert+o rosie C-cred ca o ciorba si un snitel de porc facut numai cu ou Trebuie sa fac ceva sa tin ca la carte Monti macar 2 saptamani. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna dimineata
astazi de dimineata am mincat paine cu tarite,gem dietetic si iaurt fara grasimi la prinz am pregatit de ieri pui cu mazare si pastai verzi la cina...inca nu stiu. QUOTE Trebuie sa fac ceva sa tin ca la carte Monti macar 2 saptamani si eu... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu maninc conform,dar totusi cantitatile cred ca sunt cam mari... o zi buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ps-la noi ninge superb!copilul meu si-a facut deja LISTELE pentru mos Craciun! (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 02:57 AM |
|