![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Azi:
MD-Lapte degresat cu cereale P-piept de pui in tigaie de teflon cu salata de rosii si castraveti C-sper ca ceva usor.Azi merg la o zi de nastere.Ma duc cu masina ca sa am scuze ca nu beau alcool. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici, chiar la asta m-am gandit azi dimineata sub dus: ca vroiam sa-ti spun ceva (si anume (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ) aseara si-am uitat. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu am facut aseara "salata de boeuf" cu resturi de roastbeef, naut fiert, castraveti murati, telina si mazare dunstuite intr-o tigaie cu capac in o lingurita de ulei si putin apa plus maioneza indoita cu iaurt 1,5%, a iesit dumnezeiasca si asa a pus si copilul gura pe carnea aia. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata gagici.
Fleur, pana sa-ti dau eu raspunsul, a facut-o Kalua. Doftoreaso, sa stii ca in vacanta cand mai calcam stramb, am reusit sa nu mai ma deranjez la stomac. Cu inghetata mai patesc deranjari, probabil ca sunt sensibila la lactoza. Stoinici, ai vazut ce bine merge inghetata cu alune de padure? Stiu de la maica-mea, care a lucrat in industria alimentara, ca limba se curata greu. Cel mai des am auzit de mancare de limba cu masline. Si apropo de acest domeniu, Nimphe, ti-am mai spus...cremwursti contin pe langa multe alte chestii nasoale si emulsie de sorici. Daca vreti, va fac rost de reteta de cremwursti si o sa va convingeti ca nu prea merita mancati des. Mai bine luati muschi file, ca ala e facut din carne macra. Nici sunca presata, nu are o metoda de fabricatie prea ortodoxa. Mery, nu stiu daca ai apucat sa citesti pe aici, dar eu in primele 4 luni de Monti am luat Metabol (care continea si Cromul de care pomenea Stoinici) si chiar n-am avut probleme cu dulciurile. Inainte eram o mare mancatoare de dulciuri si foietaje, dar am rezistat cu brio. Meniul meu de ieri: D: un mar, dupa ceva vreme iaurt cu fulgi P: pui fajitas (super bun), omleta simpla si salata de varza C: 1/2 pomelo (sunt f fericita c-au aparut si-au gustul care-mi place mie). Va pupic si-o zi faina! This post has been edited by roxanica10: Nov 14 2007, 09:51 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoinici gogonici, daca ai rabdare pana deseara, afisez reteta de limba cu masline dupa ce-o interoghez pe mama. E buna rau si merge, ghici cu ce?!!!!...vin rosu sec!
Hai c-o tai pana nu zice lumea ca-s betiva.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Rox, eu m-am lasat de mezeluri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Chiar ieri am fost la hipermk. si am simtit nevoia sa ma laud ca nu mi-am mai luad mezeluri. Al meu sot si-a luat un salam uscat, conform, dar nu ma ating de el!! Deci sper sa rezist cat mai mult posibil. Oricum, cel mai des mancam muschi file. Meniul meu de ieri: MD: salata de vinete cu rosii si 1 muffin cu broccoli P: salata de rosii, gogosari, branza si caltabos C: saramura de pui, o lingura de salata de vinete, 1 rosie si o bucata de cascaval de oaie. Fetelor, cascavalul asta de oaie Dobrogea e mortal! Sa-l incercati. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Dupa cina am baut o cana de ceai verde si am mancat un patratel de cioco 71% si un pumn de migdale prajite. Ce sa mai, migdalele astea sunt mortale! Diseara ma duc la teatru si o sa-mi iau migdale cu mine. Fetelor, unde gasiti voi capuccino deconfeinizat de cumparat pt acasa? Va pup, o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, uite-asa mi-s acu (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) De sarbatori trag si eu niste salata de-asta, de-abia astept!
Rox, pontul cu alunele e de la tine si e bestial, ce mai, sa-ti traiasca mama si sa ne mai scape cite-o invatatura de-asta! Doctoreaso, astept cu nerabdare reteta, oricum pina-n seara nu ajung acasa.Am rugamintea sa iei si recomandarile ptr curatarea d-neaei.Saru-mana! Nimfe, eu n-am gasit nicari capuccino decaf.,la crisme fac expreso decaf cu spuma de lapte si-l numesc capuccino.E bun tare si asa sint sigura ca e fara alte minuni prin el. E ora 1 si am papat niste migdale si-un mar, ca gustare.Va puuuuuuuup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu la ce ziceti voi cappuccino, e espresso cu lapte fierbinte in el si cu o coroana de spuma de lapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nu stiu la ce ziceti voi cappuccino, e espresso cu lapte fierbinte in el si cu o coroana de spuma de lapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am fost la lunch cu presedintele companiei si de data asta am ceurt capuccino decof. Avea, intr-adevar multa spuma, dar era cumplit de amar, ca nu l-am indulcit cu nik. Si nici lapte nu cred ca avea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Prefer apa cu lamaie! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, nu-i corect!
Eu mananc din an in Paste alune sau migdale si atunci sare kalua la beregata mea, iar gasca de gagici MM mananca toata ziua buna ziua asa ceva, ba mai mult, umbla cu poseta burdusita de migdale, de parca ar fi pastile pt migrene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau contraceptive...in caz ca le ataca vreun hotz, exista riscul sa-i sparga capul bietului om cu "halterele" din poseta...si, unde-i egalitatea intre popoare?!!! Ei, comedie!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu astazi sunt "mimoza pudica". |
|
|
![]()
|
|
Domle, nu-i corect! Eu mananc din an in Paste alune sau migdale si atunci sare kalua la beregata mea, iar gasca de gagici MM mananca toata ziua buna ziua asa ceva, ba mai mult, umbla cu poseta burdusita de migdale, de parca ar fi pastile pt migrene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau contraceptive...in caz ca le ataca vreun hotz, exista riscul sa-i sparga capul bietului om cu "halterele" din poseta...si, unde-i egalitatea intre popoare?!!! Ei, comedie!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu astazi sunt "mimoza pudica". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa stii ca eu mananc rar migdale! Atata i-ar trebui sa ma certe! Glumesc, Kalua (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:09 AM |
|