![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kalua, asa e si la Romanica, dar in comert capuccino inseamna un amestec de ness , lapte,o droaie de chimicale, zahar si arome, dar toate sint cu cofeina.Sau toate cele vazute de mine...
Nimfe, eu pun mai mult laptic si iese un caffe latte de toata mandretea.Iar fan amareala is de cind ma iubesc cu Monti (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) , adica de luni bune. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, asa e si la Romanica, dar in comert capuccino inseamna un amestec de ness , lapte,o droaie de chimicale, zahar si arome, dar toate sint cu cofeina.Sau toate cele vazute de mine... Nimfe, eu pun mai mult laptic si iese un caffe latte de toata mandretea.Iar fan amareala is de cind ma iubesc cu Monti (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) , adica de luni bune. Mai, eu l-am comandat, deci sper sa nu contina zahar ca m-a spart!! Apropo de cerut una si primit alta: am comandat o salata speciala si am cerut insistent fara porumb si sos. De unde, mi-au adus salata cu porumb si sos. Le-am trimis-o inapoi si mi-au adus alta, fara porumb si fara sos (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pe vremea cand beam cafea, din an in paste, o savuram la max. Adica un stop de cafea si o tona de lapte si zahar. Amarala nu o sa-mi placa niciodata, asa ca de baut capuccino decof nu o sa beau curand, sau imi iau cu mine fructoza! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Sor-mea Anaconda Pudica(azi), niciodata nu ma apuca dorinta de sex asa ....ca foamea naravasa, care vine, vine, vine...Asa ca, ce prezervative in geanta, migdale, breeee (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, pai nu vezi ca nici ele nu slabesc un gram? Dar macar nu se plang ca nu slabesc.
Cine-i in avantaj? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) roxy + fleur...ca le ajuta Dzeu!
Cine stie ca magarita am fost intr-o viata anterioara de trebe sa trag acu' pt orice "drog" consumat....lasa domle, si cand voi participa la Miss MM, sa vedeti voi! Scrie in zodiacul 2008 ca la anu' voi fi asa de sexy, incat nici un barbat nu-mi va rezista!!!! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) This post has been edited by dr_wise: Nov 14 2007, 03:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Lasa mai Doctoreaso, c-ai slabit mancate-ar mama...Iar eu slabesc, dar cite-oleaca...si nu-i rau deloc.Da' de subtiat ma subtiez si mi-s mandra tare, ca doar nu m-o pune nimeni pe cintar (IMG:style_emoticons/default/tease.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, voi va tineti de glume p'aci fara mine? Pai cum se poate domne una ca asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...sa lipseasca martie din post?!
Stoinci, ideea cu alunele mi-a dat-o Ala...de mama povesteam cu preparatele alea...trebuia sa bag un alineat ca sa nu se confunde scrierile. Mai fetelor, eu de cand am venit din State nu mai am nici o aluna, nici o migdala in casa si simt ca mi se usuca gatul fara ele. Merg azi la Auchan la cumparaturi si-mi voi face provizii serioase. Draga doftorici, eu zic ca nu-i cazul sa ma invidiezi...ca Slava Domnului, la cate cure de slabire am tinut la viata mea si cat chin a fost pe mine, parca merit acusica o rasplata de la Monti. Si ca tot veni vorba de alune si migdale, va spun inca o data ca eu ma opresc la max. 50 gr, adica nu sar calul. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Eu nu mai vreu ca zice barbatu-meu ca am disparut de tot cica tre sa se uite cu lupa la mine!
Azi: D. 3 felii cascaval dietetic cu o rosie...mai tarziu suc de fructe P. File de strut cu salata de varza si morcov, am facut si piure ca asa a fost comanda dar a papat numai el! Chiar nu stiu cum am reusit sa slabesc atita dar cred ca asa se intimpla la inceput...poate pentru ca am scos dulciurile faina si cartofii...ca ce-i drept inca nu pot sa ma declar montignaca pina n-oi studia cum trebuie...asa ca pina una alta stau in coltisoru meu si astept bobirnacele de la kalua cind mai gresesc! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Da chiar nu ma supi, te rog sa o faci, asa se invata cel mai bine! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Merg azi la Auchan la cumparaturi si-mi voi face provizii serioase. Eu am fost aseara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si mi-am luat migdale vrac, atat de bune!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 63 Joined: 1-November 07 Member No.: 2,537 ![]() |
Apai fetelor eu ce sa mai scot?Ca eu am un an de cand nu mananc cartofi, paste,orez, paine.Si tot degeaba.Asa ca la Monti nici nu s-a simtit ca nu le am.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:12 AM |
|